SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Oleczka94 wrote:No niestety tylko test na to wskazuje. Szyjka jakby troche wyzej ale czy wysoko? Czy otwarta? Kij wie... zobacze jak jutro tempka bedzie sie zachowywac
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Isaura81 wrote:Nigdy nie masz pewności że nie było tej ovulacji. Nie każda musi to czuć. Może już jest po sprawie a ty czekasz na objawy. Działaj i się nie zastanawiaj.
Działamy, działamyIsaura81 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
nick nieaktualny
-
Arienkas83 wrote:Ja też nie wiem jak to jest...mi wczoraj gin wyliczył wg wieku pęcherzyka i rzekomej owulacji że jest 3/4 tc, a wg OM jestem już w 5tym.
Jaka Ci wyszła beta i przyrost? Ja się stresuję tym przyrostem jutro
Hej, no różnie te aplikacje i kalendarze online liczą, ciekawe co gin powie w pt. Moja pierwsza beta była 346 mIU/ml, natomiast po 48 godzinach 748 wiec przyrost prawidłowy, o ponad 100% - później już sobie darowałam, co ma być to będzie mam nadzieje ze dobrze tam fasolce u mnie i w pt zobaczę chociaż kropeczke:) a jak finalnie u Ciebie przyrost?Multiwitamina, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Hej, no różnie te aplikacje i kalendarze online liczą, ciekawe co gin powie w pt. Moja pierwsza beta była 346 mIU/ml, natomiast po 48 godzinach 748 wiec przyrost prawidłowy, o ponad 100% - później już sobie darowałam, co ma być to będzie mam nadzieje ze dobrze tam fasolce u mnie i w pt zobaczę chociaż kropeczke:) a jak finalnie u Ciebie przyrost?
Natalia91! lubi tę wiadomość
♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalia91! wrote:Hej, no różnie te aplikacje i kalendarze online liczą, ciekawe co gin powie w pt. Moja pierwsza beta była 346 mIU/ml, natomiast po 48 godzinach 748 wiec przyrost prawidłowy, o ponad 100% - później już sobie darowałam, co ma być to będzie mam nadzieje ze dobrze tam fasolce u mnie i w pt zobaczę chociaż kropeczke:) a jak finalnie u Ciebie przyrost?
Super przyrost, gratki! Już też bym nie mierzyła kolejnego.
Dziś byłam na pobraniu, tak się wkłuła że łokieć mnie boli Wyniki on-line wieczorem koło 21 nawet Więc z nerwów zaparzyłam sobie melisę.
Masz jakieś objawy ciąży? Mnie dźwigało od niedzieli jak byłam głodna. Teraz gdy wsiadam do auta to mnie zapach drażni, ale coś mniejsze mam te dźwigania, czasem mam wrażenie że to z nerwów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2018, 11:37
Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Arienkas83 wrote:Super przyrost, gratki! Już też bym nie mierzyła kolejnego.
Dziś byłam na pobraniu, tak się wkłuła że łokieć mnie boli Wyniki on-line wieczorem koło 21 nawet Więc z nerwów zaparzyłam sobie melisę.
Masz jakieś objawy ciąży? Mnie dźwigało od niedzieli jak byłam głodna. Teraz gdy wsiadam do auta to mnie zapach drażni, ale coś mniejsze mam te dźwigania, czasem mam wrażenie że to z nerwów.
Trzymam kciuki za Twój przyrost!:* i dużo cierpliwosci bo mi tez ciezko było usiedzieć do wynikow;) ja ogólnie czułam się jak na okres przed zrobieniem testu i jeszcze z trzy dni po, raz w nocy złapał mnie mega bol brzucha ze musiałam wziąć nospe jednak teraz te bóle już ustały, tylko piersi mi ciążą- są pełniejsze i bardzo wrazliwe:) a poza tym to nic, czasami najdzie mnie na płacz z byle powodu ale zdarzało mi się to tez jak nie byłam w ciazy:D
-
Kasionek wrote:hey a Ty się testujesz w tym samym dniu co ja ja jestem po wczorajszej owulacji i teraz pozostaje czekać. A jak u Ciebie ?
Nie liczę na nic, bo czekam na HSG w sierpniu. A testować na 25 nie muszę bo to dzień spodziewanej @. Ja tydzień wcześniej wiem czy dostanęIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Natalia91! wrote:Trzymam kciuki za Twój przyrost!:* i dużo cierpliwosci bo mi tez ciezko było usiedzieć do wynikow;) ja ogólnie czułam się jak na okres przed zrobieniem testu i jeszcze z trzy dni po, raz w nocy złapał mnie mega bol brzucha ze musiałam wziąć nospe jednak teraz te bóle już ustały, tylko piersi mi ciążą- są pełniejsze i bardzo wrazliwe:) a poza tym to nic, czasami najdzie mnie na płacz z byle powodu ale zdarzało mi się to tez jak nie byłam w ciazy:D
Mi się też wydaje że mam pełniejsze, bo ogólnie mam małe Ja nie mam nigdy objawów przedokresowych, czasem jedynie mam takie prądy w piersiach.JennyXS lubi tę wiadomość