SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, odebrałam wyniki wymazów i Chlamydii, myco i ureaplasmy. Wszędzie napisali: nie stwierdzono,
Wyniki:
Komórki nabłonka:
WYSTĘPUJĄ
Leukocyty:
POJEDYNCZE (do 3 wpw)
Lactobacillus:
NIELICZNE (11-50 wpw)
Inne bakterie:
BRAK (0 wpw)
Grzyby:
BRAK (0 wpw)
Kwasowość (pH):
5,0
Komórki "clue cells":
NIE WYSTĘPUJĄ
Dobre te wyniki? chodzi mi głównie o leukocyty pojedyncze i te pod nimi?
Powiem Wam, że strasznie się bałam, że mi wyjdzie któraś z MUCH'y i leczenie itd, a wtedy dupa z drożnością w sierpniu
Któraś się zna? Wymagam jakiegoś leczenia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:RETY NIE DAJĘ RADY Z 2 KAWAMI, BĘDĄ 3 POJEDYNCZE ESPRESSO.
TERAZ PO LUNCHU MAM ZJAZD I CIERPIĘ BEZ KOFEINY.
PIŁAM 5-6 W SUMIE DZIENNIE.
WODY CODZIENNIE 1,75 MAM NA BIURKU I CAŁĄ BUTLE WYPIJAM, PLUS ZIOŁA RANO I WIECZOREM I JAKIES 2-3 SZKLANKI WODY Z OCTEM JABLKOWYM W DOMU.
A może spróbuj jakiś herbatek pobudzających? jakieś rooibosy czy cuś? -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:RETY NIE DAJĘ RADY Z 2 KAWAMI, BĘDĄ 3 POJEDYNCZE ESPRESSO.
TERAZ PO LUNCHU MAM ZJAZD I CIERPIĘ BEZ KOFEINY.
PIŁAM 5-6 W SUMIE DZIENNIE.
WODY CODZIENNIE 1,75 MAM NA BIURKU I CAŁĄ BUTLE WYPIJAM, PLUS ZIOŁA RANO I WIECZOREM I JAKIES 2-3 SZKLANKI WODY Z OCTEM JABLKOWYM W DOMU.Akceptacja! -
Isaura81 wrote:a u mnie dzień wcześniej niż u ciebie Wyjątkowo szybko ale kilka razy zdarzyła mi się juz w 11 dc ovulacja.
Nie liczę na nic, bo czekam na HSG w sierpniu. A testować na 25 nie muszę bo to dzień spodziewanej @. Ja tydzień wcześniej wiem czy dostanę -
Hej dziewczyny wracam do was po 3 miesiącach odpoczynku bo przez forum,mierzenie i testy trochę zbzikowalam a podobno jak się „wrzuca na luz” to większe szanse ale niestety nie u mnie. Po mimo „nie starań „nie udało się i zaczynam 14cykl starań.
Wcześniej aż tak się nie udzielałam ale teraz się poprawie bo kto jak nie Wy zrozumiecie kobietę starająca.Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już tez w takie „odpuszczanie”nie wierze szkoda tylko cykli przebytych ale jesteśmy zbadani w klinice niepłodności moje i męża wyniki super dlatego rodzina twierzila ze mam”zablokowana głowę” ze za bardzo chce dlatego się nie udaje. Dlatego ukazałam ze pomimo odpoczynku i tak dalej w ciąży upragnionej nie jestem od następnego cyklu znów zaczynam wizyty u doktorka może z nim będzie łatwiej15.08.19r. Wojciech ❤️
-
nick nieaktualny
-
No wiadomo ze każda kobieta ma inny organizm ,super ze u ciebie tak szybko się udało może i teraz szybko zobaczysz kolejne dwie kreski. Czego ci życzę i wszystkim starającym . Wiem ze nie jestem jedna z dobrymi wynikami a dalej się nie udało i najgorsze ze chciałoby się chociaż jedno dzieciątko15.08.19r. Wojciech ❤️
-
Matko wczoraj miałam imprezę 3 piwa od 19 do 2 a czuje się dziś jakbym z litra wódki wypiła noe wiem czy od dupka czy to już starość Haha
Nona a może matcha Sproboj ona pobudza. Ja dziś niestety musiałam redbulla bo bym nie przeżyłaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja polecam yerba mate szczególnie z dodatkiem guarany Kiedyś jak pierwszy raz wypiłam, to tak mnie pobudziło jakbym coś brała hehe Tylko niestety nie wiem czy przy staraniach i w ciąży można pić.
Nona lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙