SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam po roku starań. I tak generalnie jest zalecane przez wielu ginekologow:)
Dziewczynynczy któraś może jest z Łodzi? I wie coś więcej niż info w necie o prof Malinowski i Szyłło?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
Nona wrote:ja mam vigantol-krople od mojego endo na recepte. Vigantol i tabletki Vigantoletten produkuje szwajcarski Merck. Córka bierze jakies kapsułki z wit d dla dzieci a moze faktycznie lepiej przejsc na te na recepte. Bede na bilansie 3 latka to dopytam.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Oleczka94 wrote:Po jakim czasie niepowodzen dziewczyny robilyscie droznosc?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Dziewczyny u mnie negatyw. Czekam na okres. Mial byc wczoraj.
Jade na krotkie wakacje wiec sobie odpoczniemy od tego..
Nastawiam sie juz naprawde na pazdziernik i iui.
Kolejne dwa cykle raczej nie ma co liczyc bi maz mial zapalenie zeba i antybiotykoterapie. Wiec mimo słabego nasienia teraz bedzie jeszcze gorzej. Trzynan kciuki za wszystkie testujace. I gratuluję tyn ktorym sie udalo -
kuzmoni1 wrote:Dziewczyny u mnie negatyw. Czekam na okres. Mial byc wczoraj.
Kolejne dwa cykle raczej nie ma co liczyc bi maz mial zapalenie zeba i antybiotykoterapie. Wiec mimo słabego nasienia teraz bedzie jeszcze gorzej. Trzynan kciuki za wszystkie testujace. I gratuluję tyn ktorym sie udaloAkceptacja! -
Oleczka94 wrote:Po jakim czasie niepowodzen dziewczyny robilyscie droznosc?22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
kuzmoni1 wrote:Dziewczyny u mnie negatyw. Czekam na okres. Mial byc wczoraj.
Kolejne dwa cykle raczej nie ma co liczyc bi maz mial zapalenie zeba i antybiotykoterapie. Wiec mimo słabego nasienia teraz bedzie jeszcze gorzej. Trzynan kciuki za wszystkie testujace. I gratuluję tyn ktorym sie udalo
To idziemy łeb w łeb, czekam na @ tak za tydzień pewnie będzie, ja też na październik planuje IUI, jak dobrze pójdzie to się może na porodówce spotkamy kilka miesięcy później!
Odpoczywajcie!kuzmoni1 lubi tę wiadomość
-
Marilen wrote:To idziemy łeb w łeb, czekam na @ tak za tydzień pewnie będzie, ja też na październik planuje IUI, jak dobrze pójdzie to się może na porodówce spotkamy kilka miesięcy później!
Odpoczywajcie!
No nic. Kiedys sie uda. Musze w to wierzyc.. Trzymamaby moze twoj okres jednak nie przyszedl -
Oleczka94 wrote:Aaa a do samego badania trzeba sie jakos przygotowywac? Bo do droznosci to z tego co wiem to jakies badania sie robi
z tego co tu gdzieś czytałam to robi się bad. na czystość pochwy i MUCHę, czyli myco i ureoplasmę i chlamydię💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
kuzmoni1 wrote:Z tym ze ja wczoraj powinnam dostac:P
No nic. Kiedys sie uda. Musze w to wierzyc.. Trzymamaby moze twoj okres jednak nie przyszedl
To może nie przyjdzie?! Oj dałabys mi duuuużo nadziei! A wiesz że po badaniu drożności dziewczyny często zachodziły w 1cs?Nona lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, poratujcie znowu swoim doświadczeniem!!!
Najprawdopodobniej mam niedomogę, bo plamienia na tydzień przed @ niby próg zawsze od 20-35 ng ale może spadać później bardzo gwałtownie. Moja lekarka kazała odstawić dupka i zbadać proga czy spada, ale nie dała skierowania i wyjechała na urlop.
Mam dwa skierowania, od innej lekarki:
ZROBIĆ PROGA w 7dpo i jeszcze raz bliżej @?????
Jak się bada proga na niedomogę? Wystarczy raz czy jednak zrobić drugi czy nie spada?! -
Marilen wrote:Dziewczyny, poratujcie znowu swoim doświadczeniem!!!
Najprawdopodobniej mam niedomogę, bo plamienia na tydzień przed @ niby próg zawsze od 20-35 ng ale może spadać później bardzo gwałtownie. Moja lekarka kazała odstawić dupka i zbadać proga czy spada, ale nie dała skierowania i wyjechała na urlop.
Mam dwa skierowania, od innej lekarki:
ZROBIĆ PROGA w 7dpo i jeszcze raz bliżej @?????
Jak się bada proga na niedomogę? Wystarczy raz czy jednak zrobić drugi czy nie spada?!
Marilen, zrób dwa razy, w 7 i 9dpo.Marilen lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015