SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:z tego co tu gdzieś czytałam to robi się bad. na czystość pochwy i MUCHę, czyli myco i ureoplasmę i chlamydięIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Marilen wrote:Dziewczyny, poratujcie znowu swoim doświadczeniem!!!
Najprawdopodobniej mam niedomogę, bo plamienia na tydzień przed @ niby próg zawsze od 20-35 ng ale może spadać później bardzo gwałtownie. Moja lekarka kazała odstawić dupka i zbadać proga czy spada, ale nie dała skierowania i wyjechała na urlop.
Mam dwa skierowania, od innej lekarki:
ZROBIĆ PROGA w 7dpo i jeszcze raz bliżej @?????
Jak się bada proga na niedomogę? Wystarczy raz czy jednak zrobić drugi czy nie spada?!
Robione było bez odstawienia duohastonu i też wyszło że niedomogaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 15:21
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kuzmoni1 wrote:Ja przed droznoscia muche musialam zbadać i cytologie mislam. Nie mialam badania ba czystość pochwy..
Marilien a @ juz przyszła takze niwy cykl zaczynam.
O ta cholera! jakoś wierzyłam, że Tobie może się teraz udać...abuuuu! Doczekamy się! i tego się trzymam! -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Zaglądam co jakiś czas. Ja dwa cykle byłam na clo,ale bez zastrzyków na pęknięcie i luteiny na drugą fazę. Coś tam się wyhodowalo ale nic z tego nie wyszło. Dziś byłam sprawdzić czy nie ma torbieli. Na szczęście czysto i po swojej owulacji już.
Jeśli znowu lipa to pójdę do gina pogadać o stymulacji ale już ze wszystkim. Pod koniec lipca termin @ nadziei nie mam bo to już 25 Cs
-
kozgo wrote:Czuje się jak kupa śpię na stojąco normalnie plus jakieś chyba przeziębienie mnie bierze
Dziewczyny dawać pozytywne testy
Ja mam identycznie. Zasypiam po pracy a w pracy ledwo powieki trzymam. Chyba ciśnienie szaleje. Podniesie się za kilka dni jak znowu przyjdzie @ ;P -
Ja też się dzisiaj czuje jak kupa. Rano zrobiłam badania trochę popracowałam. I padłam o 17. Ledwo zyje. Jajniki mnie dalej napierdziela i tabletki mało pomagają. MasakraIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:U mnie na razie negatyw. Ale tempka lekko w górę, więc zobaczymy... Jeżeli @ nie przyjdzie, testuję znowu jutro.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
czesc dziewczyny, podgladam watek od stycznia, starania zaczelismy w listopadzie 2017. Nie mialam potrzeby nigdy sie udzielac, ale w tym cyklu UDALO SIE I chcialam sie z wami tym podzielic i mam nadzieje ze chociaz jednej z was moj przyklad da do myslenia.zawsze jak slyszalam teksty typu przestan myslec, wyluzuj to myslam latwo powiedziec.nie da sie. Mierzylam temperature, robilam testy owu, celowanie w dni plodne, badania, dostalam progesteron. w kwietniu stwierdzilam ze of mnie za bardzo nakreca, nie wykupilam abonamentu, zaznaczalam na apkilacji w telefonie, w maju zespsul mi sie termometr, kupilam nowy ale zalam woda i nie dzialal. To byl pierwszy cykl bez mierzenia temp. Owulacja wypadla 3 dni wczesniej niz myslam ze bedzie i dzieki temu nie myslelismy ze to juz te dni podczas serduszkowania, i ze trzeba. owulacje mialam potwierdzona na monitoringu ale juz po fakcie, doktor powiedzial ze jeszcze warto tego dnia, ale maz byl chory i nie dal rady, wiec tym bardziej nie robilam sobie wielkich nadzieji.
Test pozytywny wyszedl w 11 dpo, nastepnego dnia beta 25,5. z objawow przed pozytywnym testem to tylko swedzace sutki raz czy dwa tydzien przed spodziewana @ ale to mozna stwierdzic dopiero po fakcie chyba.
zycze powodzenia wszystkim staraczkom.
zosiak88, Dori1811, agniecha2101, kuzmoni1, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
Macy wrote:czesc dziewczyny, podgladam watek od stycznia, starania zaczelismy w listopadzie 2017. Nie mialam potrzeby nigdy sie udzielac, ale w tym cyklu UDALO SIE I chcialam sie z wami tym podzielic i mam nadzieje ze chociaz jednej z was moj przyklad da do myslenia.zawsze jak slyszalam teksty typu przestan myslec, wyluzuj to myslam latwo powiedziec.nie da sie. Mierzylam temperature, robilam testy owu, celowanie w dni plodne, badania, dostalam progesteron. w kwietniu stwierdzilam ze of mnie za bardzo nakreca, nie wykupilam abonamentu, zaznaczalam na apkilacji w telefonie, w maju zespsul mi sie termometr, kupilam nowy ale zalam woda i nie dzialal. To byl pierwszy cykl bez mierzenia temp. Owulacja wypadla 3 dni wczesniej niz myslam ze bedzie i dzieki temu nie myslelismy ze to juz te dni podczas serduszkowania, i ze trzeba. owulacje mialam potwierdzona na monitoringu ale juz po fakcie, doktor powiedzial ze jeszcze warto tego dnia, ale maz byl chory i nie dal rady, wiec tym bardziej nie robilam sobie wielkich nadzieji.
Test pozytywny wyszedl w 11 dpo, nastepnego dnia beta 25,5. z objawow przed pozytywnym testem to tylko swedzace sutki raz czy dwa tydzien przed spodziewana @ ale to mozna stwierdzic dopiero po fakcie chyba.
zycze powodzenia wszystkim staraczkom.
GratulacjęPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Mi można wpisać @.
Macy wrote:czesc dziewczyny, podgladam watek od stycznia, starania zaczelismy w listopadzie 2017. Nie mialam potrzeby nigdy sie udzielac, ale w tym cyklu UDALO SIE I chcialam sie z wami tym podzielic i mam nadzieje ze chociaz jednej z was moj przyklad da do myslenia.zawsze jak slyszalam teksty typu przestan myslec, wyluzuj to myslam latwo powiedziec.nie da sie. Mierzylam temperature, robilam testy owu, celowanie w dni plodne, badania, dostalam progesteron. w kwietniu stwierdzilam ze of mnie za bardzo nakreca, nie wykupilam abonamentu, zaznaczalam na apkilacji w telefonie, w maju zespsul mi sie termometr, kupilam nowy ale zalam woda i nie dzialal. To byl pierwszy cykl bez mierzenia temp. Owulacja wypadla 3 dni wczesniej niz myslam ze bedzie i dzieki temu nie myslelismy ze to juz te dni podczas serduszkowania, i ze trzeba. owulacje mialam potwierdzona na monitoringu ale juz po fakcie, doktor powiedzial ze jeszcze warto tego dnia, ale maz byl chory i nie dal rady, wiec tym bardziej nie robilam sobie wielkich nadzieji.
zycze powodzenia wszystkim staraczkom.💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙