SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2020, 19:31
OlivkowaMama lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się staram nie doszukiwać. Po kilku miesiaciącach trzeba w końcu zacząć sie zachowywać normalnie a nie jak paranoik.
Kozgo, Nona - tyle mamy na razie co sobie wypatrzymy objawy potencjalne. Oby przeszły w faktyczne i za 9 miesięcy skończyły się lekkim porodemNona lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, nie wierzę... Okazało się, że to nie @ a plamienie... I dzisiaj pozytywny test Ale plamię dalej, więc bardzo się boję, że skończy się na biochemicznej♡♡♡ Kornel ♡♡♡ 1.04.2019
♡♡♡Klaudia♡♡♡17.01.2021 -
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, nie wierzę... Okazało się, że to nie @ a plamienie... I dzisiaj pozytywny test Ale plamię dalej, więc bardzo się boję, że skończy się na biochemicznej
Beta progesteron i luteina. No i czekamy na dobre wieści.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
kehlana, trzymam kciuki. Ja płamilam w pierwszej ciąży, a dziecko jak dzwon.
A ja Wam powiem, od kilku cykli nie czułam się przed @ tak dobrze. Mam dostać ok. piątku, żadnych plamień na razie. Totalne zero poza potopem śluzowymi i bolącymi piersiami. W cyklach z dupkiem i pms i inne takie. Ciekawe kiedy przyjdzie plamienie. U mnie paradoks: biorę dupka mam plamienia tydzień przed owu, nie wzięłam teraz a próg wyszedł ponad 29 ng/ml i plamien na razie brak. No chyba, że pojawią się tylko później... -
No to wszystko wskazuje ze możesz się nie doczekać okresu kiedy testijesz?
Ja już mam mega ochotę na chipsy czyli okres nachodzi a w sobotę wesele mógłby być chociaż po.
Dziś mam jakaś mega rozpulchniona szyjkę as ciężko palec włożyć dziwne toWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2018, 21:06