SŁONECZNIE I WAKACYJNIE - LIPCOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez troszke nie rozumiem narzekania nie znam Was na tyle ale myslalam ze forum jest dla testujacych i chyba o to chodzilo zeby zajasc w ciaze? Czy sie myle? Toszke przycmilyscie staraczki powodzenia staraczki mam nadziwje ze do Was dolacze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 13:29
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Kasionek wrote:A czy są tutaj może jakieś staraczki,które biorą acard ? Macie jakieś doświadczenia czy on rzeczywiście pomaga w zagnieżdzaniu? immunolog kazała mi brać ale boje się może zaszkodzić.
Brałam Acard, na rzekomy przyrost endometrium. Nic nie pomogło. Więc olałam. W poprzednim cyklu odstawiłam acard i wino, i endometrium grubsze, na samych migdałach.
-
kuzmoni1 wrote:Inso chcialabym ale wydaje mi sie ze nic z tego
Zbadam progesteron w tym cyklu, tylko nie wiem czy w środę nie bedzie tych 7dpo a jie w czwartek jak uvu wyznaczylo.
mi gin sprawdzała progesteron co 2 dni żeby sprawdzić czy się prawidłowy poziom utrzymuje.
3 - 4 badania maksymalnie w miesiącu, i potwierdziła się niedomoga lutealna.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Mi gin raz zlecil i bylo ok . teraz sama skierowanie jedno załatwiłam i raz bede badać. Tylko wlasnir nie wiem czy w srode czy 2 czwartek isc.
Przepiszesz mi testowanie znow? @ znow przesunelo mi na czwartek 12-tego lipca, ale ze nie jestem przesadna to chyba bede testowac jednak 13 w piatek:) -
kuzmoni1 wrote:Mi gin raz zlecil i bylo ok . teraz sama skierowanie jedno załatwiłam i raz bede badać. Tylko wlasnir nie wiem czy w srode czy 2 czwartek isc.
Przepiszesz mi testowanie znow? @ znow przesunelo mi na czwartek 12-tego lipca, ale ze nie jestem przesadna to chyba bede testowac jednak 13 w piatek:)
13 w Wielki piątek urodziłam młodszego syna. Większego farciarza ciężko spotkać.
To na kiedy ci zapisać ?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnya ja sobie robię testy owu, tak dla przyjemności, bo w tym cyklu nie staramy się.
I pierwszy raz mam tak, ze 12 dpo ładna kreska, ale negatyw, a 13 prawie niewidoczna, 15 (dziś) już bardzo wyraźna, ale nadal negatyw. Zwykle mi jaśnieje niedługo przed, ale nie tak. Za to boli bardzo na owu, ze strony z usuniętym jajowodem, może dlatego.
A co do stawiania do pionu, to jak już tak walimy szczerze, to ostatnio mnie irytują pytania o to czy beta dobrze przyrasta, czy może za mało jednak, mimo, że widać gołym okiem, że minimum 100% przyrost.
A z drugiej strony, statystyka jest brutalna... weszłam sobie ostatnio na "swój" były watek ciążowy... aniołkowych mam przybyło po moim odejściu. Tak jak w każdym wątku. Jest nas tu dużo. Ktoś zajdzie i urodzi, ktoś poroni, ktoś będzie miał cb a ktoś cp.
To przytłacza, bo wydaje się, że jest tego dużo. A większość z nas tu jednak "po przejściach" i z problemami...KAL, Kattti, Mama36, Isaura81 lubią tę wiadomość
-
Sung prawda ze tu głównie są kobiety które zajść nie mogą albo są po przejściach te zachodzące w pierwszych cyklach i z książkowymi ciążami raczej tu nie zaglądają stad to nakręcanie zupełnie niepotrzebne.
Ja dalej plamie jak mnie to wkurza nigdy tak nie miałam żeby w 7 dc plamić o co chodzi wogole -
Siadłam wieczorem na forum i co widzę ... w każdym lipcowym wątki jakaś mała aferka
Chyba idę spać i wrócę jak będzie przyjemnie bo w końcu jestem tu z wyboru i dlatego że lubię te " pozytywne" fluidy niecierpie kłótni nawet w słusznej sprawie. A zycie mogłoby być takie piękne... wymiana poglądów jest zawsze potrzebna i nie musimy się zgadzać we wszystki ale pls z kulturą jak dorośli ludzie a nie rozkapryszone panienki.
A tak poza tym w drugiej ciazy pamietam ze bardzo szybko miałam mega duzy brzuch - i też szybko wszystko było za ciasne.
Mam nadzieje że w ewentualnej trzeciej sprawa nie dzieje się jeszcze szybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2018, 20:42
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, melduję chęć dołączenia;) proszę wpisać mnie na 6 lipca. Co prawda @ powinna być 9 lipca, ale jedziemy na wakację i wolałabym wiedzieć wcześniej. Staramy się o rodzeństwo dla córci. W lutym poroniłam, potem walka z torbielą i w końcu nadszedł czas ponownych starań czekanie najgorsze...z Wami raźniej:)
Iga66, Malutka_27, kuzmoni1, MałaMi90, Sung lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyIga66 wrote:O kurcze zapomniałam o najfajniejszym "efekcie ubocznym" tego stanu
Mega wielkie piersi i z tym przyjemnym zakończeniem dnia idę spacIsaura81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj pojechałam sobie na monitoring i co ?? 8 dc a tam pęcherzyk dominujacy już 17 mm, endometrium 8 mm. Ja się tam nie znam ale jakiś duży już mi się wydaje ten pęcherzyk wiec jak wróciłam to zaprosiłam męża do współpracy co by przypadkiem owulacji nie ominąć
-
Witam dziewczynki Zapisuję się na 22 lipca. @ ma być 24 ale nie wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 08:04
Plamka_92 lubi tę wiadomość
-
Lili90 wrote:A ja dzisiaj pojechałam sobie na monitoring i co ?? 8 dc a tam pęcherzyk dominujacy już 17 mm, endometrium 8 mm. Ja się tam nie znam ale jakiś duży już mi się wydaje ten pęcherzyk wiec jak wróciłam to zaprosiłam męża do współpracy co by przypadkiem owulacji nie ominąć
Ja tez kiedyś zostałam zaskoczona przez ovulację w 11 dc. Dokładnie w 8 miałam 17 mm pęcherzyk.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3