stara dobra plotka:)
-
WIADOMOŚĆ
-
AGUŚ dokładnie, w pracy przed kompem, soboty są bardzo luźne u nas....sprzatam sobie wtedy generalnie biurko i koło biurka;) tak raz w miesiącu wypada mi pracująca sobota niestety;)
Kaśka ten z avatarka to Twój piesek?? jak jamnik szorstkowłosy mojej sąsiadki wygląda:)
u mnie za to pochmurno, brzydko....planów nie mamy wielkich, będziemy świętować dzisiejsze urodziny mojego męża;) -
mój 3miesieczny szczeniak wabi się Basil. od czasu do czasu zrobi kupę w pokoju na panelach. akurat dziś odwiedziła mnie teściowa i piłyśmy kawe w kuchni. wchodzę do pokoju a tu śmierdzi i aż nie mogłam uwierzyć że mój mądry piesek to waka wredota jest udało mi się po cichu sprzątnąć, lepiej żeby ani teściowa ani mąż nie wiedzieli- taka mała tajemnica między mną a Basilem
-
hehe mój się czasem załatwi na panelach szczególnie jak przytrzymamy go przez wieczór i noc w domku;) wtedy jest bitka kto posprząta;)
ale to ewidentnie się skupka jak nie wytrzyma, a nie na złość
ja mam suczkę Nusię tak nazwała ją moja córcia, pekinka:) aktualnie jest "na wylocie" będę babcią aaaaa!!!! -
a nie wiem sama.....jestem po clo i pregnylu ale na kontrolnym usg lekarz nie mógł się określić czy owu była czy nie....więc sobie żyję w takim zawieszeniu bo nie wiem czego się spodziewać
na moim wykresie jest wszystko pokazane, owu wyznaczone raczej poprawnie jesli wystąpiło;)
nie biorę duphastonu bo progesteton mam okej i dodatkowo pregnyl go podnosi do 10dpo więc czekam.....pocieszam się ze parę cykli mogę jeszcze spudłować najwyżej będę miała drugie dziecię urodzone na wiosnę jeśli do końca lata nie zajdę to będę się juz stresować -
hehe dokładnie, wszystkie możemy sobie chcieć ale niestety nie jest to od nas zależne;)
jeju pamiętam czasu gówniarskie kiedy się sex uprawiało i panika była nieraz bo ciąża może być, a przecież nawet partner w tej gumce nie dochodził w środku a teraz? człowiek poluje na dni płodne a i tak kicha;)aga.just lubi tę wiadomość