X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne stara dobra plotka:)
Odpowiedz

stara dobra plotka:)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie też ostatnio to wspominałam tą panikę i śmiać mi się chcę a teraz jak chcesz to nic masakra jakaś a ja nie należę do cierpliwych osób i boję się jak ten stan starań będzie się przedłużał to nie ręczę za siebie ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ale mam lenia a muszę ogarnąć chatę i jeszcze rodzice dzwonili że będą jutro na obiedzie super nie?? haha muszę posprzątać i ugotować coś zjadliwego :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    tez mialam lenia ale juz wszystko ogarnelam:) jeszcze cos na obiad trzeba pomyslec:)

jak tam robotka cwiczylas??:)

ja juz jestem po tomku;)

piekne slonce u mnie:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę:) czas na mnie :)
    do poniedziałku:)

Kasia fajnie z rodzicami:) moi jutro do mnie przyjezdzają na obiadek:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee normalnie poszalałyście od soboty;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ