X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne stara dobra plotka:)
Odpowiedz

stara dobra plotka:)

Oceń ten wątek:
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie też ostatnio to wspominałam tą panikę i śmiać mi się chcę a teraz jak chcesz to nic masakra jakaś a ja nie należę do cierpliwych osób i boję się jak ten stan starań będzie się przedłużał to nie ręczę za siebie ;-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • Kaśka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde ale mam lenia a muszę ogarnąć chatę i jeszcze rodzice dzwonili że będą jutro na obiedzie super nie?? haha muszę posprzątać i ugotować coś zjadliwego :-)

konie82.gif
    f2w3rjjg1da4lr23.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)
    tez mialam lenia ale juz wszystko ogarnelam:) jeszcze cos na obiad trzeba pomyslec:)

jak tam robotka cwiczylas??:)

ja juz jestem po tomku;)

piekne slonce u mnie:)

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę:) czas na mnie :)
    do poniedziałku:)

Kasia fajnie z rodzicami:) moi jutro do mnie przyjezdzają na obiadek:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eee normalnie poszalałyście od soboty;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
‹‹ 5 6 7 8 9
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ