Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kornelia85 wrote:hej dziewczynki
dzisiaj mam 26dc, @ powinnam dostać za 3-4 dni... ale mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie
Klaudyś
ja dzisiaj trzeci dzień się męczę... katar mam straszny, do tego duszący kaszel... wsuwam czosnek ale średnio się czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:36
-
Dziewczyny! Pomóżcie
Często pisałyście że testy owulacyjne czasem pokazują dwie kreseczki jak się jest w ciąży. JA właśnie z głupia frant zrobiłam i mam cień drugiej kreski- wyraźny, nie wmawiam sobie jestem w 28 dc... @ za parę dni.
Wierzyć temu? Mieć nadzieję? W końcu to test owu a nie ciążowy...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem klaudys czy byś chciała w przypadku moim mieć nadzieję to bardziej pod strach podchodzi z nadzieją. Okropne uczucie.
A wiem że klekne na psychice jak się nie uda ale na razie nie dopuszcza takich myśli.
Jejku w pierwszej ciąży jak byłam nawet mi przez myśl nie przeszło że może być coś nie halo z ciąża czy dzieckiem. Nie bylam świadoma że są takie cyrki z poczeciem itd dlatego teraz to bym chciała się czuć jak w pierwszej ciąży by najmniej psychicznie a tu się nie da.
Joct dawaj na fioletowa stronę do wątku wrześniowek
Czekam tam na ciebie
-
nick nieaktualnydziewczyny mam doła
infekcja tam na dole nie ustępuje,swędzi nadal, położona przy wymazie stwierdziła podrażnienia aż w środku i dziwny śluz, z moczu wyszła infekcja, czekam na wyniki z wymazu z pochwy
mdłosci niesamowite zapewne nasilone przez mój refluks;/
znowu zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo poprzedni tak mi to zlewają, potzrebuje, żeby ktoś się mną prządnie zajął, powiedział, czy moge brać moje dawne leki na żołądek, co z tą infekcją, którą mam od dwóch miechów i ten pierdzielony gronkowiec w nosie..aaaaaaaa kurwaaaa! -
nick nieaktualny
-
Klaudyś mam podobnie... jak widzę kobiety w ciązy to mi tak źle i smutno nie chcę mieć takich odczuć, ale zazdroszczę im, nie chcę patrzeć (( płakać mi się chce...
Basiunia... o kurcze..... Wspołczuję!!!!!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:dziewczyny mam doła
infekcja tam na dole nie ustępuje,swędzi nadal, położona przy wymazie stwierdziła podrażnienia aż w środku i dziwny śluz, z moczu wyszła infekcja, czekam na wyniki z wymazu z pochwy
mdłosci niesamowite zapewne nasilone przez mój refluks;/
znowu zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo poprzedni tak mi to zlewają, potzrebuje, żeby ktoś się mną prządnie zajął, powiedział, czy moge brać moje dawne leki na żołądek, co z tą infekcją, którą mam od dwóch miechów i ten pierdzielony gronkowiec w nosie..aaaaaaaa kurwaaaa!
Basiu przykro mi ah zawsze się xis przyczepić.
Ja bym poszła do lekarza od którego dostałaś tablety na refluks podeszła jeśli przyjmuje w dzień i powiedziała jaka sytuacja i czy cie przyjmie może zmieni albo da inne leki.
Ja coraz bardziej mam wrażenie że lekarzy jest więcej co są od brania kasy a nie od leczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia - ja chyba testuję w niedzielę planowana @ w poniedziałek, także nawet nie wiem czy nie za wcześnie, ale warto spróbować.
Zachęcona Twoimi działaniami zrobiłam wczoraj test owulacyjny, położyłam go na umywalce i dopiero po pół h sobie o nim przypomniałam Druga krecha była niewiele widoczna, także w końcu nie wiem. Dziś zrobię raz jeszcze
Cycki bolą jak cholera!! -
nick nieaktualny