Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciebie dusi a mnie meczy bol miesni i glowaKornelia85 wrote:hej dziewczynki

dzisiaj mam 26dc, @ powinnam dostać za 3-4 dni... ale mam wielką nadzieję, że nie przyjdzie
Klaudyś
ja dzisiaj trzeci dzień się męczę... katar mam straszny, do tego duszący kaszel... wsuwam czosnek
ale średnio się czuję 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:36
-
Dziewczyny! Pomóżcie

Często pisałyście że testy owulacyjne czasem pokazują dwie kreseczki jak się jest w ciąży. JA właśnie z głupia frant zrobiłam i mam cień drugiej kreski- wyraźny, nie wmawiam sobie
jestem w 28 dc... @ za parę dni.
Wierzyć temu? Mieć nadzieję?
W końcu to test owu a nie ciążowy...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nie wiem klaudys czy byś chciała w przypadku moim mieć nadzieję to bardziej pod strach podchodzi z nadzieją. Okropne uczucie.
A wiem że klekne na psychice jak się nie uda ale na razie nie dopuszcza takich myśli.
Jejku w pierwszej ciąży jak byłam nawet mi przez myśl nie przeszło że może być coś nie halo z ciąża czy dzieckiem. Nie bylam świadoma że są takie cyrki z poczeciem itd dlatego teraz to bym chciała się czuć jak w pierwszej ciąży by najmniej psychicznie a tu się nie da.
Joct dawaj na fioletowa stronę do wątku wrześniowek
Czekam tam na ciebie
-
nick nieaktualnydziewczyny mam doła

infekcja tam na dole nie ustępuje,swędzi nadal, położona przy wymazie stwierdziła podrażnienia aż w środku i dziwny śluz, z moczu wyszła infekcja, czekam na wyniki z wymazu z pochwy
mdłosci niesamowite zapewne nasilone przez mój refluks;/
znowu zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo poprzedni tak mi to zlewają, potzrebuje, żeby ktoś się mną prządnie zajął, powiedział, czy moge brać moje dawne leki na żołądek, co z tą infekcją, którą mam od dwóch miechów i ten pierdzielony gronkowiec w nosie..aaaaaaaa kurwaaaa! -
nick nieaktualny
-
Klaudyś mam podobnie... jak widzę kobiety w ciązy to mi tak źle i smutno
nie chcę mieć takich odczuć, ale zazdroszczę im, nie chcę patrzeć
(( płakać mi się chce...
Basiunia... o kurcze..... Wspołczuję!!!!!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnybasiunia wrote:dziewczyny mam doła

infekcja tam na dole nie ustępuje,swędzi nadal, położona przy wymazie stwierdziła podrażnienia aż w środku i dziwny śluz, z moczu wyszła infekcja, czekam na wyniki z wymazu z pochwy
mdłosci niesamowite zapewne nasilone przez mój refluks;/
znowu zastanawiam sie nad zmianą lekarza bo poprzedni tak mi to zlewają, potzrebuje, żeby ktoś się mną prządnie zajął, powiedział, czy moge brać moje dawne leki na żołądek, co z tą infekcją, którą mam od dwóch miechów i ten pierdzielony gronkowiec w nosie..aaaaaaaa kurwaaaa!
Basiu przykro mi ah zawsze się xis przyczepić.
Ja bym poszła do lekarza od którego dostałaś tablety na refluks podeszła jeśli przyjmuje w dzień i powiedziała jaka sytuacja i czy cie przyjmie może zmieni albo da inne leki.
Ja coraz bardziej mam wrażenie że lekarzy jest więcej co są od brania kasy a nie od leczenia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia - ja chyba testuję w niedzielę
planowana @ w poniedziałek, także nawet nie wiem czy nie za wcześnie, ale warto spróbować.
Zachęcona Twoimi działaniami zrobiłam wczoraj test owulacyjny, położyłam go na umywalce i dopiero po pół h sobie o nim przypomniałam
Druga krecha była niewiele widoczna, także w końcu nie wiem. Dziś zrobię raz jeszcze
Cycki bolą jak cholera!! -
nick nieaktualny