Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry dziewczyny... U mnie bez zmian, brak okresu i wysoka tempka, piersi wrazliwe...31dc ale to przy moich cyklach norma. Po wczorajszym negatywnym tescie i mega smutkach juz mam dzis tak ze wolalabym zeby @ juz przyszla i koniec. Zeby zaczac nowy rozdzial...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Witam się smutno i ja.
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test ciążowy - oczywiście negatywny, zero cienia, nic.
Wczoraj już złapałam doła, bo mam wszystkie możliwe objawy jak przed @ i już wiedziałam, że nic z tego.
Czekam w takim razie na @, bo co się może zmienić?
Miłego dnia chociaż dla Was -
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Ja nie dawno wstałam po burzliwej nocy:-(
Śniło mi się wojna,latały nade mną samoloty zrzucił bomby,byłam w bankomacie w markecie(mój zakład pracy) widziałam dyrektora wrrrrr chciałam wyciągnąć wszystkie pieniądze bo myslałam że koniec świata, potem poszłam do budynku jakiegoś mieszkania tam była moja personalna dałam jej zaświadczenie i l4 ciążowe, potem szłam do bloku niby mojego domu z okna widziałam żołnierzy jak zabierali jakieś dzieci z chodnika i do każdej z klatki wrzucili bomby. Wszędzie byłam z córką i mężem tak się bałam o nich. Ahhhh
Ja mam pokryte sny ale ten to porażka jakas -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczęta
Nie bądźcie smutne, to nic nie da tylko jeszcze bardziej będziecie się nakręcać na następny cykl.
Paskudnik to z pierwszą ciążą miałaś tak jak ja. Bez stresu, testy owulacyjne co prawda robiłam ale bardziej z ciekawości żeby zobaczyć co to jest i jak działa kwas foliowy brałam. Pojechałam sobie na weekend z mamą - mąż został w domu. Wracałam i poprosiłam go żeby kupił test ciążowy bo chyba już powinnam dostać. Kupił - dwie kreski - ciąża - poród... a teraz cyrk. Testów owulacyjnych mam z 40, ciążowych na pewno 5. Spokojnie naprotechnologią początkową mogłabym się zająć.
Nie chcę za dużo o tym myśleć. Muszę działać. Idę w poniedziałek na badania. To będzie 4 dc więc badam LH i FSH, przy okazji TSH. Co dalej to nie wiem, w czwartek pojadę do lekarza to może dowiem się więcej.
Miłego dnialistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
żabka04 wrote:Ja trzymam za każdą z was kciuki. Dziewczyny wiecie że u mnie testy ciążowe nie wychodziły a się udało
Nadzieja musi być dopóki nie zobaczycie krwi hihi -
Dzień dobry
Dobre pytanie, Kas.
Też mnie martwi ostatnio mój śluz, nie wiem, może przez zażywanie wiesiołka, śluz nawet w dniu owulacji jest jakis dziwny. Konzystencji kurzego jajka nie widziłam już od kilku cykli, jest go dużo, czuje bardzo mokro w środku, czuje jak spływa, jakby mi sie posikało, i na bieliżnie dużo tego jest, ale to takie baardzo wodniste, jak nieco zageszczona woda przezroczysta.
Też tak macie? Przy takim sluzie może się udać zajść?
Zapomniałam zapytać o to lekarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was!
U nas też słoneczny ale mroźny dzień
My zaraz zmykamy do sklepu po jakieś miseczki do jedzenia, bo w ciągu dwóch dni zbiłam 4 talerze i 1 szklankę Chyba tylko ja tak potrafię
I zaczęłam nowy cykl (4 dzień) i od dzisiaj już zaczniemy serduszkowanie - tak myślę, bo mężulek za często coś się przy mnie kręci I od tego cyklu mam zupełnie inne nastawienie - zero stresu, myślenia o dzidzi - czas najwyższy wyluzować i cieszyć się z . Zobaczymy, czy będą efekty Trzymajcie kciuki!
Miłego dnia!
kasia_k lubi tę wiadomość
-
Hej! ja za sluzem nie miałam nigdy problemu, ilości hurtowe.. a ten cykl wyprowadził mnie z błedu, ale on i tak na straty bo nie dosc ze sluzu mało to jeszcze temparatuta w granicy 36,2 i mimo ze juz 26 dc to brak skoku temperatury, a zazwyczaj mam cykle 35-37 dni. Czekam na @ i na restart systemu:D moze w przyszłym zaskocze, a na razie badania do powtórki i zrobie jeszcze progesteron i prolaktyne:)