Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasiunia powodzenia na wizycie czekamy na fotkę
Ja swojej już nie mogę się doczekać.
Mąż się sfochowal nawet telefonu ode mnie nie odbiera. Mam go w nosie.....wali mu na łeb wypuszczony,baba warczy ahhh
Byłam na zakupach wstawiłem wszystko na lazanki i się robią a ile kapusty zezarlam kwaśne hohoho i kupiłam sobie żurawiny suszonej. Nigdy nie lubiłam miałam obrzydzenie a teraz sama wchłaniam dziwna ja hihi
O której ta wizyta??? -
Kasia1987 wrote:Dziewczyny, czy wszystkie decydując się na dziecko zrobiły sobie badanie krwi pod kątem toksoplazmozy, cytomegalii i różyczki? Właśnie zastanawiam się, czy je wykonać. Z jednej strony popieram świadome podejście do tematu (i odpowiedzialne), ale z drugiej myślę czy to nie przesada, żeby wykonywać tyle różnych badań... że kobiety zachodziły i zachodzą w ciąże nie badając się szczegółowo, tylko polegając na naturze... Co sądzicie i czy macie te badania?
w ciązy mi dopiero zlecono niektóre badania. Nie robiłam w sumie żadnych przed ciążą, prócz usg i cytologii. Toskoplazmozy jak się boisz, to nie jedz surowego mięsa i nieumytych warzyw i owoców. I kotów nie jedz. -
nick nieaktualnyno po pracy idziemy z mężem, zależy ile bedzie ludzi i czy w ogole będzie przyjmował, bo to na nfz ;/ mam nadzieję, że tak
jak nie to polecimy pewnie gdzieś prywatnie ;p
jaa zurwainke uwielbiam, poluję teraz na sok 100% żeby dbać o moje nerunie i pecherz;p a nie chce tebletek ;p
-
Kornelia85 wrote:Klaudyś
A dziękuję weekend minął bardzo fajnie
Plany? hmmm Wczoraj ugotowałam cały gar kapuśniaczka mniam mniam, więc mam dzisiaj spokój z obiadem Wyjdę z córką na spacerek i się pobyczę
A co u Ciebie?
Kasia1987
Ja przed pierwszą ciążą zrobiłam te wszystkie badania, teraz przed drugą brałam tylko kwas foliowy
Ja niestety bede w domu siedziec przy książkach:( caly tydzień zapierdziel w tej szkole byle do kwietnia -
nick nieaktualnynosz k*rwa mac! oczywiscie jak na zlosc go nie ma !!! aaaaaaaaaaaaaaaaa!
ale ide do jakiejś babeczki, prywatie, koleżanka do niej chodzila calą ciąze, zadowolona była, choc opinie na necie średnie
ale idę, musze meżowi pokazać jego dziełoFipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Hahahah niestety ale bardzo gustuję w tatarze... szczególnie z kota A tak na poważne- serio często jemy tatar, więc mam małe obawy..
jeśli przeszłaś toxo przed ciążą, to nic nie grozi. Najważniejsze, żeby nie zarazić się podczas ciąży. W ciąży nie wolno jeść surowego mięsa, serów pleśniowych, surowych ryb, jajek, surowego mleka od krowy (nie chodzi mi o kartonikowe). Idzie wytrzymać 9 miesięcy dla zdrowia maleństwaKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Basiu, miałam bardzo podobną sytuację. Mój gin odwołał wszystkie wizyty i tylko pocałowałam klamkę, a panie w recepcji umówiły mnie do innego lekarza, który miał nieciekawe opinie na necie, ale w sumie bardzo dobrze na tym wyszlismy. Nie taki diabeł straszny jak go malują Powodzenia na wizycie! Teraz to już zobaczycie zapewne zawiązki nóg i rąk, tak jak to było u nas, bo po suwaczku widzę, że ciąża jest w tym samym wieku
Żabko, koleżanka z biurka obok jadła dziś w pracy łazanki. Wyobraź sobie jakiego dostałam ślinotoku. Gdybym miała kapustę kiszona, to już bym dawno je sobie zrobiła a tak to muszę obejść się smakiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBelen hahaha i ty ja poszczuj tymi lazankami za jakiś czas:-) zemsta będzie słodka a i niech będzie w ciąży hihi
Kurde oczy mi się zamykają same muszę jeszcze dać radę seans filmowy czyt. Seriale zaraz się zaczynają
Kukam bo ciekawa jestem jak tam basiunia po wizycie a jej nie ma i nie ma:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 19:40
-
nick nieaktualnyJaaacieeee bylisy:)) nasza dzidzia ma juz 1.8 cm byk a ja mam grzybice, babeczka na miejscu od razu robi wymaz z pochwy ma mikroskop i dala zas inne leki, ale jak to mowia do 3 razy sztuka moze teraz w koncu mnie wylecza taka sympatyczna wizyta trwala godzine eszytsko nam powoedziala odpowiedziala na kazde pytanie w koncu czuje sie ppd opieka kazala zrobic test na hiv i hcv, musze sie ladnie pousmiecgac do tego doktorka mojego na nfz bo to chyba drogie
Jaacie no dzidzius rosnie :*))Fipsik, żabka04, Marteczka93, kasia_k, Kornelia85, Niki_124 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny