Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyO rzeczywiście Kornelia teraz patrzę Ja chcę iść już 19 bo będzie to 7 tydzień ciąży, a ze względu na moją pracę nie chcę dłużej narażać maleństwa na różne wirusy i bakterie. Wiecie ja jestem pielęgniarką i pracuję na oddziale pediatrycznym i tam niestety człowiek co chwila jest chory. No i do tego dochodzi praca na nocną zmianę, co też nie sprzyja
-
nick nieaktualnysylwia92
Ja bym troszkę wcześniej może i poszła, ale 19 lutego to najwcześniejszy termin do mojego gina na NFZ ale to nic, w pierwszej ciąży też 1 wizytę miałam w 8 tyg
A co do zwolnienia, jasne brać i leżeć, odpoczywać... bo później w drugiej ciąży nie ma szans na to (jak mała różnica wieku, jak większe dziecko to inaczej) -
nick nieaktualnysylwia gratulacje ))
Heheh Żabko, moja psiapsióła tez po 4 latach powiedziała szefowej, ze chce odejsć, to bylo jej 3 podjescie do tematu bo za kazdym razems zefowa jej ryła banię, ze traktuje ją jak rodzinę, ze nie może odejsć itp;/ ale ugadały niby do końca litego;)
ja nie rozumiem paradoksu prace zleźć cieżko, rzucić jeszcze cieżej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mi z tej obecnej tez ciezko bedzie kiedys odejsc, moze nie bede musiala
No ja mam termin na 5 wrzesnia, ale jak to poweidziala Pani dr tylko 5%kobiet rodzi w terminie takze kto wie moze zahacze o sierpien albo polowe wrzesnia 27 mamy rocznice slubu ale dlugo to juz raczej nie donosze -
nick nieaktualnyFipsik obecnie jest 95
Ja mam na 21 września
Jejku gadam jakbym widziała już malucha z bijatyk serduszkiem
Oby tak było.
Mnie dziś w pachwinach strasznie ciągnie kłuje od wczoraj
Dzisiaj rano koleżanka mi zrobiła niespodziankę i mówi że jej osobisty kurier przyjedzie do mnie i przywiezie torcik dla mnie hahha tak o bo jej się nudzi i mi chce zrobic niespodziankę żebym była weselna do tej czwartkowej wizyty. Oczywiście zjem kawałek tylko resztę oddam mężowi i córce pewnie się ucieszą.
I czekam na tego kuriera hahah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo kochana
My tak się wspieramy ona też po poronieniach i dała sobie spokój z ciążą i dzieckiem aż pięknego dnia się udała i była w szoku ja ją pocieszalam. Dziś całuję córeczkę 6mc.
Poznaliśmy się na szkoleniu do mojej obecnej firmy. I tak się polubialysmy.
Ja wiem basiunia tak będzie jutro będę mówić że to już jutro
Spanie mnie łamie ale na tego kuriera czekam
Może później sobie zrobię drzemke.
Miałam dzisiaj betę robić ale zdałam się na mój proroczy sen co wysłałam betę 44054 hihi
Jak kłuje i boli tzn ze rośnie więc lepiej kasę trzymać na potem:-)
Zastanawiam się na lekarzem na NFZ ale tylko po to żeby brać skierowania na badania a za usg będę płacić. Mój lekarz u mnie w mieście przyjmuje na NFZ a prywatnie muszę jechać 15km i zapytam się czy będzie mi tu robił usg a ja mu dam kasę do łapki -
nick nieaktualnyW cale bym się nie zdziwiła kas ale proszę cię wyluzuj!!!! To uda się na pewno:-)
Ja córkę spodziewam na początku stycznia więc dużo nie brakowało a drugie też by się urodziło jak córką 4.10 hihi
Fipsik może może hihi chciałabym i coś czuję że 15.09 urodze Mój tato sp. Urodził się 15.09 kto wie.
Dobra ja po drzemce właśnie telefon mnie obudzil kurier jedzie z tortem muszę się ubrać i zejść na dół.
Do potem bo chyba pójdę nie długo po dziecko a jeszcze lazanki muszę zjeść -
nick nieaktualny
-
Basiu, gratuluje uroczego malucha Duży chłop już z niego. Mój zarodek na USG w piątek miał 17 mm, teraz zapewne przekroczył już 2 centymetry. Aż strach pomyśleć co zobacze na prenatalnym pod koniec lutego A kiedy Wasza następna wizyta?
Okropny dzień dziś. Nie miałam czasu zjeść drugiego śniadania i myślałam, że zejde w pracy. Jakoś wytrzymałam i w domu na obiad zjadłam ziemniaki z sałata, placki ziemniaczane, bigos postny i jabłko. Jakoś tak mi apetyt sprzyjał. Teraz się boję, aby tego wszystkiego nie zwrócić.
W pracy poinformowałam szefa. Godnie to przyjął, jak na faceta przystało Jutro na forum ogłosimy tę informację całemu zespołowi, bo szefu musi teraz kogoś na moje stanowisko nominować.
Edit: Basiu, można mieć dwie karty Znam jedną mamę, która prowadziła dwie karty u dwóch różnych lekarzy, prywatnego i na NFZ.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 17:23
-
kas mój pierworodny też z listopada, drugie chciałam urodzić wcześniej a nie tak na koniec roku- no ale cóż. Póki co priorytet - zajść
Żabka- fajna ta Twoja koleżanka u mnie co prawda też wszystkie czekają na dobre wieści, a jak @ przychodzi to płaczemy razem
Odebrałam wyniki TSH 0,345 (norma 0,2-4,2) - nie za mało mam?
Reszta wyników w piątek po 10 i gin po 16listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualny