Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykasia_k wrote:no ft4 nie robiłam... robiłam rok temu i było w normie jak mi się uda to jeszcze to zrobię. A przed ciążą też ft4 jest ważne?
Tak wszystko jest ważne tsh,ft3 i ft4, anty tpo, anty tg.
Najważniejsze pierwsze trzy z wymienionych.
Ft 4 musisz mieć w ciąży powyżej 50% endo daje hormony żeby utrzymać norme dla ciąży.
A tsh skacze w ciąży ostatnio czytałam jakiś artykuł że nie bierze się go pod uwagę tylko ft4.
Także badań i że wszystkim do rondo jak jest źle.
Dla kobiet w ciąży tsh 0,2-4,2) a 1-2 na zajście najlepsze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:No dokładnie tylko pamiętaj żeby kupić tą glukoze i gazetkę do czytania 2 godz tam sobie posiedzisz.
Ale warto bo będziesz miała z głowy a dowiesz się co w trawie piszczy.
to chyba bede musiala z kims sobie posiedziec bo sie tam zanudze ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem nie rozmyślam aż tak daleko.
Nie wiem jakbym się zachowała.
Przestań tak rozważać myśl pozytywnie wszystko będzie ok.
Chociaż z córką jak byłam w ciąży to rozmyślalam czy będzie wszystko miała i co ja zrobię jak będzie chore. Ale to naturalne chyba każda kobieta się martwi o swoje dziecko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, myśleć pozytywnie, najważszejsza baza zaliczona, ciąża jest, ale wiadomo, jeden powód do zmartwień mija to sie myśli o nastepnym, i tak już zawsze, do 18 roku życia albo dłużej
Jak już sobie piszecie o terminach i marzeniach... Mi się marzy urodzić w październiku, bardzo lubię ten miesiąc, mamy wtedy odpust różańcowy do Maryji której powierzam wszystkie troski, no i rocznica ślubu super byłoby, taki prezent. Do @ jeszcze tydzień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 20:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny