Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dzisiaj jestem do dupy
te nocki mnie wykończą.
Dziecko od zaśnięcia całą noc kaszlało yhmm chyba rozkręca się jakieś choróbsko . Pytałam dzisiaj czy coś ją boli grdło? nie . Czekam na efekt końcowy.
Oczywiście żeby nie było inaczej miałam zajebisty sen byłam nad morzem szłam plażą miałam wielkii brzuch jak 7/8 mcu i co nie byłam w ciąży oczywiście rozpacz!!!! i się obudziłam mąż otwerał drzwi bo wrócił z nocki wrrrrrrrr kuźwa chyba musze do jakiegoś hipnotyka uderzyc niech mnie zaczaruje i odczaruje bo chyba z głowa coś mam !
Jutro wizyta a ja już się stresuje. tak się boję rozczarowania wrrrrr
Cięzki dzien przede mna
Fipsik starajcie się jak bedziez mogła. Ważne żeby się udało i zdrowe urodziło a mc urodzenia pffff co to za różnica a że ty chcesz hihi to se możesz chcieć los i tak inaczej zrobi -
nick nieaktualny
-
Zabko tylko bez stresu! Ja idę do gina dziś na 16.00, po wczorajszym ♥ czuję lekkie szczypanko:-/ mam nadzieję że zadna infekcja mi się znowu nie rozwija...ehhh...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:hej dziewczyny
ja dzisiaj wstałam w końcu z energią
żabka04
o której jutro masz gina? trzymam kciuki Kochana
Klaudyś
co tam u Ciebie?
Kornelia u mnie nic nowego wlasnie sie kończy @ moj juz nie wytrzymuje:) nie wie co ma zrobic taka chciczke dostal pewnie przez vitotal bo tam duzo zawarte zeń szenia jutro moze zacznę dzialac:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej dawno się nie odzywalam... Ale jestem i czytam często jestem w 6dpo ale ze nie miałam jakiegoś dużego skoku tempki ovu mnie oszukuje :p nic mi nie jest, tzn nie Mam żadnych dziwnych objawów dzięki Bogu bo bym oszalala. Jedyne co, chcę mi się jeść, ale ostatnio się stresuje, to może dlatego. 5.02 termin @. Zobaczymy... A na 12.02 umowilam się do nowego gina, zobaczymy jak @ nie przyjdzie to będzie powód, a jak przyjdzie, to zdąży pójść i będzie kontrola i monitorowanie cyklu może, zobaczymy
Gratuluję tym co zaszły!. zazdroszczę, ale wiem że to bardzo wyczekane 2 kreseczki na teście
Marzę o takim suwaczku w podpisie "jestem w x tyg ciąży". Ale to jeszcze przede mną mam nadzieję... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic pokochałam łóżko jak nigdy mogę z niego nie wychodzić tak mi dobrze i blogo.
A po za tym mam ochotę standardowo na pizze.
Zaraz idę po dziecko mąż chętny na spacer i pójdziemy do sklepu. Mąż będzie tragizm więc zakupie se ta pizze:-)
Miałam dzisiaj rano pojechać sobie do mc Donalda ale samej tak smutno i wróciłam do domu:-) -
KlaudyŚ wrote:Poki co musze kupic testy owulacyjne. Polecacie jakies w miarę tanie ale dobrej jakości:)?listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnyHej. Ja chyba nadal nie mogę uwierzyć w to że się udało. Dzisiaj zrobiłam trzeci test ciążowy no i oczywiście trzeci pozytywny. Jestem w takim szoku że udało się już w drugim cyklu starań Wizytę u ginekologa najlepszego u mnie w mieście mam umówioną na 15 lutego - a do tego dnia jeszcze tyle czasu o matko hihi
KlaudyŚ lubi tę wiadomość