Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh dziewczyny mam mega dola... po wczorajszym meczu z ♥ nici i jeszcze mąż wypalil że on nie jest w sumie do końca zdecydowany na drugie:-( ryczalam pół nocy i nie mogę sobie z tym poradzić. Mega smutek, żal. ..
-
nick nieaktualny
-
kas50 wrote:Eh dziewczyny mam mega dola... po wczorajszym meczu z ♥ nici i jeszcze mąż wypalil że on nie jest w sumie do końca zdecydowany na drugie:-( ryczalam pół nocy i nie mogę sobie z tym poradzić. Mega smutek, żal. ..
Kas mam podobny problem.moj narzeczony raz chce raz nie. Niezdecydowani strasznie a nam czas biologiczny ucieka:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudyŚ to Ty młodziutka jesteś, ja w tym roku w lipcu 24 będę miała Nie martw się na zapas, bo w życiu różnie bywa. Ja też się bałam że latami nam się nie uda, a tuza drugim cyklem starań dwie kreski. W poprzedniej ciąży w ogóle udało się za pierwszym no ale niestety był pusty pęcherzyk. Moja mama za to miała bardzo duże problemy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/808e207567d8.jpg
Mam 6 mm, bije 108/min nie słyszałam .
Wg usg dziś 6tc 3 dzień i termin na 19.09.2016
Dostałam zaświadczenie tylko do pracy.
Na 18:30 mam przyjechac dostane l4 i recepty bo musiał ogarnąć zaległe kobitki (wyszło 40 min opóźnienie oczywiście nie przeze mnie hihi)
Na poczcie czeka na mnie awizo kurcze mam nadzieje że to nie wypowiedzenie z pracy.
Krakuska, basiunia, Fipsik, Marteczka93, Niki_124 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny