Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny wczoraj przyszedl moj termometr i jutro rano chcialabym zaczac mierzyc temperature. tylko zastanawiam sie gdzie wy ja mierzycie bo czytalam ze sa 2 mozliwosci w ustach albo w pochwie.
jak jest lepiej ?
buziaki i milego wieczorku -
nick nieaktualnyWszystko robiłam z krwi
Nie robiłam wymazów.
Są jakieś cyferki ale poniżej normy wszędzie. Lekarze którzy oglądali wyniki mówią że jest ok tzn zdrowa jestem. Z labo babka mi się fajna trafiła przyspieszają mi wyniki itd to zadzwoniła i mówiła omawiala każdy wynik i też mówiła że ok.
A co będziesz z krwi robić czy z wymazu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
za krótko pracowałam. Niestety dostałam krawienia, szpital, a potem rzygałam jak kot i nie dałam rady pracować. Teraz pierdolę, idę na zwolnienie zaraz po owulce hahah, ciekawe jak to skomentują wtedy zaszłam zanim pracę zaczęłam, a teraz wezmę zwolnienie zanim zajdę
basiunia, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Hahaha
Rozwalił mnie na łopatki.
A może kurwa mac mógł cie jeszcze tam zbadac!!!! Jaki obcykane też sędzia jak wie kiedy ci i jak. Ja pier.....e jaki zejebana kraj.
To ci się trafiło!!!!
A ja mam ciśnienie podniesione już.Fipsik, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Aleksa ja mierzyłam jeden cykl w ustach reszte dowcipnie moj maz sie smieje zawse ze sobie dodatkowa pzyjemnosc funduje
Sylwia rzymam kciuki ) -
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:Ej a tak z innej beczki:)
Potrzebowalabym sie czegos dowiedziec o hsg, bratowa idzie pojutrze jest przerazoba jak przygotowac sie do badania, jak obo wyglada?trwa caly dzien?
kladzie podobnie do badania gin zakladaja cewnik wpuszczaja kontrast i w zaleznosci jelsi RTG to robia w tym czasie zdj jesli sono to usg poazuje czy jajowody sa drozne ,
RTG jest bardziej dokladne ) -
żabka04 wrote:Wszystko robiłam z krwi
Nie robiłam wymazów.
Są jakieś cyferki ale poniżej normy wszędzie. Lekarze którzy oglądali wyniki mówią że jest ok tzn zdrowa jestem. Z labo babka mi się fajna trafiła przyspieszają mi wyniki itd to zadzwoniła i mówiła omawiala każdy wynik i też mówiła że ok.
A co będziesz z krwi robić czy z wymazu? -
kas50 wrote:właśnie nie wiem, w środę idę do gina to popytam o te badania, wymaz pewnie też jakiś pobierze...tak myślę...ciekawa jestem co powie i co z tą metą? póki co mam minus 3kg i chcę powtórzyć za jakieś 2tyg.insulinę i glukozę na czczo. Pije ten Inofem, nie wiem czy tak dzięki niemu waga leci? czytałam że to taka minimalna forma metforminy.
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:HSG ??
kladzie podobnie do badania gin zakladaja cewnik wpuszczaja kontrast i w zaleznosci jelsi RTG to robia w tym czasie zdj jesli sono to usg poazuje czy jajowody sa drozne ,
RTG jest bardziej dokladne ) -
basiunia wrote:A jak dlugo to trwa ?boli? mizna wziazc cos przeciwbolowego wczesniej ?
wiekszosc cos dostaje przedWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej kobietki.
Musiałam sporo nadrobić rozpisalyście się kochane
Narazie mdłości ustąpiły, bóle podbrzusza też, jedynie sikam bardzo często he he.
Tak się zastanawiam, bo piersi w ogóle mnie nie bolą. Są tu dziewczyny, których też w ciąży nie bolały?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 22:36