Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja akurat mialam mega dylemat bo w trakcie jak sie spotykalam zmoim przyszlym mezem jeszcze cos mi w sercu siedzialo do poprzedniego .. ale dosyc szybko u mnie zapunktowal i 1,5 miesiaca pozniej w jego urodziny lezymy sobie obok siebie a on do mnie z tekstem..nooo dobra pytac to sie nie bede czy zstaniesz moja dziewczyna ale moze inaczej to co jedziemy najednym wózku razem czy dalej jako dwoje ;P
no iod tego momentu stalsmy sie para pozniej tak sie bujalismy 2 lata az kiedys po którym weselu w mojej rodzinie rano wstalism i pojechalismy trafilismy do kilku sal weselnych .. po czym zarezerwoalaismy ja przyjechalismy i powiedzielismy rodzicom ze mamy zarezerwoawna sale na co rodzice sie pytaja a byly jakies zareczyny czy cus ?? i sobie przypomnielismy ze o czyms zapomnielismy
3 mieiace pozniej M przyszedl z pierscionkiem swojej babci z wygrwawrowanymi naszyi inicjalami w romantycznym pudełku po srubkach
Marteczka93, KlaudyŚ, żabka04, kasia_k, BELÉN lubią tę wiadomość
-
Ania cudownego meza masz:)
Ja swojemu tylek trulam chyba z 2 miesiace, bo u mnie na sale czeka sie 2 lata. A ten caly czas ze wkrotce nadejdZie ten czas. No i nadszedl ja akurat pokoj sprzatalam no i znalazlam cukierki z ukrainy pomyślałam sobie a to poloze na stół to zjemy . moj P przyjechal strasznie wcinal te cukierki i do łazienki chodzil co chwila jiz sie przestraszylam ze to przez te cukierki a on dzwonil do brata czy wszystko gotowe pojechalismy na zakupy a potem do niego no i tam sie stało stanęłam jak słup i zamiast powiedzieć na poczatku tak powiedzialam chyba sobie zartujesz: ))Ania_84, żabka04, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
U nas w kwietniu mija 7 rocznica, od kiedy się znamy. Poszłam na domówkę z ówczesnym chłopakiem, poznałam tam mojego obecnego. Gadaliśmy na GG (nie było wtedy jeszcze fejsa ), umówiliśmy się na radnkę 8 czerwca na 18:00. Około 5 rano byłam w domu pewna, że spotkałam moją jedyną miłość, spakowałam chłopaka, wywaliłam z domu 2 dni później obecny mąż został zaproszony na obiad, żeby poznał moich rodziców Jako, że biedota totalna byliśmy zaplanowaliśmy ślub na 4 lata wprzód - 8 czerwca 2013 roku. Po roku zamieszkaliśmy razem w innym mieście. Znalazł pracę, ja kończyłam studia. 8 czerwca 2011 roku oświadczył mi się... podczas porodu sunia nasza dała na świat 8 ślicznych szczeniaków i wśród nich założył mi pierścionek na palec
KlaudyŚ, żabka04, kasia_k, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁadne te wasze historie
Ah faceci:-)
Mój 8 lat temu wyczail mnie na portalu randkowy. Ponieważ mój były mocno mnie skrzywdzić to nie był dobry czas na znajomości nowe jeszcze z facetami. Patrzeć na nich niechcialam to kumpela wpadła na pomysł mojej metamorfozy. Poszłam do fryzjera ściskam włosy potem przefarbowalysmy i zrobiła sesje. Założyła mi konto na portalu i wystawiła nowa ja hahahha
Obecny mąż tak zaczepia tak kombinował że nie odpuszczal.
Przyjechał do mnie Fordem Fiesta 93 r. Czerwona hahah a mąż 2 m wzrostu haha poszliśmy na pizze i tak się zaczęło jeździł do mnie w jedną stronę po 100 km czasami ode mnie prosto do pracy. Po pół roku przeprowadził się załatwiłem mu pracę uu mbie na miejscu i tak się to toczy do dzisiaj.
Klaudys fajne takie wspomnieniakasia_k, BELÉN lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wróciłam od gina dostałam l4 od 1.02 także nie mogę na razie mówić że mam. Dostałam zaświadczenie o ciąży wysokiego ryzyka
Mam zrobić badania różne na wizytę która będzie za dwa tygodnie
Mam przyjść znowu bez umawiaja się.
Dziewczyny tak mi głupio cały czas każe wpadać za darmo!!!!
Pytałam o wizyty na nfz powiedział że za każdym razem robi usg nie ma jakiś wyliczonych. Ja mam się cieszyć ciąża, myśleć pozytywnie i robić wszystko żeby rosło i rosło.
Za tydzień mam zmniejszyć dawkę dupka o jedną tab. Jak się pojawia plamienia to wrócimy do poprzedniej dawki.
Za dwa tygodnie chce całkowicie abym odstawila metformine aż mnie strach oblecial!
Dostałam skierowanie do diabetologa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdważna jesteś.
Ja jak jeszcze nie maialam prawka to Noe wiedziałam i nie rozumiałam po co się zmienia biegi. Za chiny Pana nie mogłam pojać.
Za to w nagrodę na pierwszej lekcji pojechałam za kierownicą na miasto bo instruktor musiał coś załatwić mówię mu ze nie wiem o co chodzi z tymi biegam popatrzył się na mnie kazał wsiadac i powiedział że pojme po drodze hahaha
-
KlaudyŚ wrote:Zabcia i widzisz nie bylo tak źle:).
Mi @powinna sie wczoraj skończyć a tu takie dziwne brazowe plamienie. Nigdy tak nie mialam. Może bezowulacyjne bede miec
Mam pytanie czy cały czas tak masz czy dopiero parę dni po normalnym plamieniu -
żabka04 wrote:No wróciłam od gina dostałam l4 od 1.02 także nie mogę na razie mówić że mam. Dostałam zaświadczenie o ciąży wysokiego ryzyka
Mam zrobić badania różne na wizytę która będzie za dwa tygodnie
Mam przyjść znowu bez umawiaja się.
Dziewczyny tak mi głupio cały czas każe wpadać za darmo!!!!
Pytałam o wizyty na nfz powiedział że za każdym razem robi usg nie ma jakiś wyliczonych. Ja mam się cieszyć ciąża, myśleć pozytywnie i robić wszystko żeby rosło i rosło.
Za tydzień mam zmniejszyć dawkę dupka o jedną tab. Jak się pojawia plamienia to wrócimy do poprzedniej dawki.
Za dwa tygodnie chce całkowicie abym odstawila metformine aż mnie strach oblecial!
Dostałam skierowanie do diabetologa
I odstawisz mete jednak? Bo mowilas że będziesz brać cały czas żeby zapobiec poronieniu. Czy Twoja insulina ma czczo spadła po mecie ( wczoraj pytalam ginki i powiedziala że w pl się mety w ciąży nie praktykuje. ..niecsprzeczalam się dalej;-) ale mówiła o Clexane że być może by m dała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam wyniki beta HCG 884.0 mIU/ml ( norma na mój tydzień 101.0 – 4870.0).
Progesteron 13.40 ng/ml (norma 1-trymestr 9.30 – 33.20).
Co o tym sądzicie?
Dzisiaj po południu odbiorę drugą betę, mam nadzieję, że przyrost po 48h będzie prawidłowy.
Wiecie jaki miałam dzisiaj sen? Na wizycie u ginekologa okazało się, że będą bliźniaki i najlepsze, że od razu gin powiedział, że chłopczyk i dziewczynka he he
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 09:20
żabka04, Marteczka93 lubią tę wiadomość