Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie u gina. Hsg absolutnie póki co nie robić uffff...gdyby infekcja nie przeszła to przyjść za tydzień i przeipisze mocniejsze leki na 2ms. Nadzerki nie leczyć. Cytologia b.dobra. zrobić badania na chlamydie i dał mi Siofor:-)
Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Jestem po wizycie u gina. Hsg absolutnie póki co nie robić uffff...gdyby infekcja nie przeszła to przyjść za tydzień i przeipisze mocniejsze leki na 2ms. Nadzerki nie leczyć. Cytologia b.dobra. zrobić badania na chlamydie i dał mi Siofor:-)
Super tylko wiesz że po sioforze ogólnie po mecie mo żesz czuć się różnie jak coś to pisz pytaj powiem.
Swietnie daje ci jeden cykl i zaciązysz hihi
Rozumiem że od dzisiaj bieżesz siofor/
-
Cześć dziewczyny!
Zaczynam od dzisiaj...
Mam 31 lat, nadwagę, z którą walczę. PCOS, niedoczynność, Hashimoto Jestem po resekcji klinowej jajników. Teraz od 1 dnia cyklu brałam clostibegyt i parlodel. Był 1 pęcherzyk podczas monitoringu owulacji. Zobaczymy co się wykluje, ale podczas testu penetracyjnego wynik wyszedł negatywny. Mam nadzieję, że w końcu się uda.
Chyba tu z wami trochę zostanę! -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Super tylko wiesz że po sioforze ogólnie po mecie mo żesz czuć się różnie jak coś to pisz pytaj powiem.
Swietnie daje ci jeden cykl i zaciązysz hihi
Rozumiem że od dzisiaj bieżesz siofor/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybasiunia wrote:Dziewczyny! Zrobilam cos strasznego:(
W dordze z pracy do domu zezarlam cala duza paczke serowych czitosow:( taaka glodna bylam, w domu czekal na mnie obiad to mam taki odruch wymiotny ze maskara
Oj tam oj tam
Nie słyszałam i nie widziałam:-)
Nie oddawać ich po co jadłas hihi
Kornelia85, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Ja wlasnie wróciłam z wynikami wkurzylam sie bo tsh i ft3 mialam robione na fundusz a anty tpo i tg prywatnie. Okazuje sie ze tsh zrobili mi prywatnie a tpo i tg oraz ft3 nadal nie mam. Mam pytac w poniedzialek, jak mi nie zrobili to ich zatluke:) . Tsh mam 3,98 także spada mi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zobaczymy narazie mi odstawila metizol to moze za to tak leci:).ale sie cieszę coraz większe szanse mam na maluszka. Mojemu daje vitotal dla mężczyzn i codziennie ma ochotę na serduszkowanie ale niee musi poczekac:) co drugi dzien to jest wystarczająco
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Zobaczymy narazie mi odstawila metizol to moze za to tak leci:).ale sie cieszę coraz większe szanse mam na maluszka. Mojemu daje vitotal dla mężczyzn i codziennie ma ochotę na serduszkowanie ale niee musi poczekac:) co drugi dzien to jest wystarczająco