Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja już wróciłam coś mało tu się działo gdy mnie nie było.
Ja właśnie rozpoczynam swoje starania dziś test owulacyjny był pozytywny ,więc ruszyliśmy pierwszy dzień zaliczony mój P zażywa vitotal dla mężczyzn ja również vitotal dla kobiet więc witaminki zapewnione trzymajcie kciukiMarteczka93, żabka04, kasia_k lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ powodzenia!
A ja mam 4 dzień po owulacji (oczywiście patrząc na wykres), i wczoraj po współżyciu tak mnie zaczął boleć cholernie brzuch, tzn bardziej podbrzusze, że nie kontaktowałam. Ten ból był straszny, łzy leciały mi same, wzięłam 2 no-spy i się położyłam. Nie mogłam się ruszać, dobrze że mężuś mi pomagał i wspierał bo bym chyba umarła.
No i dzisiaj od rana też miałam bóle podbrzusza, aż do teraz (dalej jadę na no-spie)..
Nie wiem od czego taki ból, czy od współżycia, czy może (wmawiam sobie), że od zapłodnienia.. -
Klaudia, działajcie
Marta, za jakieś 10 dni przekonamy się od czego te bóle
Wpadam na sekundę, aby się przywitać i dać znać, że żyję. Jutro tragiczny dzień w pracy mnie czeka, pełno spotkań, kalendarz pęka w szwach. Idę dziś wcześniej spać, aby nabrać sił na jutro. -
Marteczka93 wrote:KlaudyŚ powodzenia!
A ja mam 4 dzień po owulacji (oczywiście patrząc na wykres), i wczoraj po współżyciu tak mnie zaczął boleć cholernie brzuch, tzn bardziej podbrzusze, że nie kontaktowałam. Ten ból był straszny, łzy leciały mi same, wzięłam 2 no-spy i się położyłam. Nie mogłam się ruszać, dobrze że mężuś mi pomagał i wspierał bo bym chyba umarła.
No i dzisiaj od rana też miałam bóle podbrzusza, aż do teraz (dalej jadę na no-spie)..
Nie wiem od czego taki ból, czy od współżycia, czy może (wmawiam sobie), że od zapłodnienia..
Marteczka mnie tak boli od 2 dni.wczoraj z moim pojechalismy do rzeszowa jakie 50km od miejsca zamieszkania, z powrotem myslalam ze nie wytrzymam ale to nie byl bol podbrzusza caly czas tylko taki pulsacyjny i tylko z lewej strony. Dzis również mnie boli ale mniej pewnie byla to oznaka dni plodnych:). A tobie marteczka zycze ujrzenia dwóch kreseczek za 10 dniMarteczka93 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Kas jak tam córcia byliście u lekarza???
Byliśmy. ..diagnoza nieciekawa...liszajec zakazny, średni stopień. Prawdopodobnie to jest zakazenie od ropnego bakteryjnego kataru poszło na buzię bo na ciele grysik już znika. Na twarzy jakby trądzik dostalismy masc z antybiotykiem i krople ze sterydem do nosa, pobrali krew na ASO i w zależności od wyniku być może jeszcze antybiotyk doustny. Ale dobrze że jest diagnoza. Opiekę mam do końca tygodnia i nastepny tydzień raczej też. Miejmy nadzieję że to dziadostwo będzie schodzić
Co u Ciebie Zabko?
Ja w środę ide po Siofor do apteki bo gin zapisał mi 2 opakowania po 90szt.i w aptece nie mieli:-/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:40
-
nick nieaktualnywiem, że nie powinnam tu smęcić, ale byłam wczoraj u lekarza, po skierowania, jendak be zusg się nie obeszło, niestety moja dzidzia była tylko plamą a na poprzednim usg co widziałyscie ślicny człowieczek ...lekarz z przejętą miną, ale serdusko biło:( za dwa tyg do kontroli czy płód sie rozwija;/
a dzis już nie mam mdłości ehWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:04
-
nick nieaktualnyBasia co ty?! ..... Mam nadzieję że to następna pomyłka ta jak na wątku wrześniowek. Jednej dziewczynie powiedzieli ze zostało 1 serduszko z 2:-( drugiej wciśnięciu tekst ze za słabo serduszko bije wszystkie wylewaja morze łez a później się okazuje że to pomyłka
Mam nadzieję że i u ciebie tak jest idź proszę do innego lekarza.
Lepiej to zweryfikować może na lepszym sprzęcie zanim zapodasz bąbelkowi stresu i placzu -
nick nieaktualnyJa dzisiaj pierwszy raz zaliczyłam maraton na siku w nocy.
Dzwoniłam do zus w sprawie mojej kontroli uprzejmą pani powiedziała że nie muszę się wstawiać bo nie chcący do mnie wysłano pismo. Sprawa odbędzie się zaocznie a lekarz orzecznik zweryfikuje czy zgodnie z leczeniem otrzymałam l4. Oczywiście uprzejma pani powiedziała mi że pan dyrektor naslal kontrolę na mnie hahahah kuźwa to dzisiaj będzie miał niespodziankę jak odbierze pocztę bo powinien dostać l4 ciążowe. Wrrrrrrrr jaka jestem zła na tego kretyna! Z jednej strony go rozumiem a z drugiej nie.
No więc nigdzie nie jadęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 09:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyten co do niego chodziłam wczesniej, ten na nfz;/ i nowy sprzęt tam mają;/
a to ładne zdjecie mam od prywatnej babki;/
bo się mi zachciało chodzić na dwa fronty, teraz zostane u jednego, ale u którego ?????????
bo ten mnie wkurzał, bo mi nic nie chiał dac na tą grzybicę, ona mi dała natamecynę, mowie mu wczoraj, a on nie, porsze odstawić to antybiotyk, ale to mam sięmęczyć ze swedzeniem;/ a i on nie robi badania ginekologicznego, bo po co ma mnie jakimś syfem z rękaiczki arazić, no ale chyba ważna jest szyjka w ciąży;/
już zgłupiałam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 10:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic Ci się nie stanie lekarze wiedzą co robić! Spokojnie.
Może zapytaj szefowej do kogo chodziła może ktoś kogoś poleci.
Nie masz pecha je w pierwszej ciąży też szukała lekarza Chodziłam zdobywają bo wizyty mnie dolomity tak lekarze potrafią się opiekować ciezarna:-( koleżanka mi poleciła gina umówiłam się i powiedziałam w czasie rozmowy ze ona mi go poleciła gdyby nie ten tekst o koleżance sory ale też by nie miał szacunku do mnie atak to się opiekował jak trzeba nawet poród odbierał w szpitalu. Także jestem wdzięczna koleżance a ty się nie dołuj popytaj i spróbuj do innego iść życzę Ci żeby był ostatni gin i jakiś mądry:-)basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dzis 3 dzien bol podbrzusza. Wczoraj juz nospe mialam brać ale nie wzięłam. Albo znow wkręcam sobie ze moze to zapłodnienie albo to bole owulacyjne których nigdy nie mialam.zabka jak to bylo u ciebie.
W pierwszej ciąży albo obecnej czulas ze to moze to ?
-
nick nieaktualnyKlaudys ja cały czas czułam owulacji tzn jajniki cały czas bolaly kuly nawet bol promieniowal na udo.
Bol brzucha to nie miałam ale pamiętaj że każda z nas jest inna i każda inaczej przychodzi objawy czego kolwiek.
Odpoczywaj a jeśli bol ci przechodzi jak się czymś się zajmiesz to rób żeby się nie skupiać na bólu. Nospe jak najbardziej weź po co masz się skręcac z bólu:-)