Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Jak tam basiunia się czujesz???
Gdzie ty bywałas wątek umiera!
a no generalni czuję się dobrze, lepiej niż na początku, ale rzygam sobie dalej jak za daleko zajdę szczoteczką do zębów
troszkę się pochorowałam i skończyłam na sterydach wziewnych tak mnie kaszle;/
ale ogólnie dobrze jest
tydzień temu byłam z mężem na usg, ale bąbel spał w pozycji nie pozwalającej określic jego płeć
za dwa tyg kolejna wizyta i mam nadzieję, ze się już dowiemy
a co u Ciebie Żabko ? jak się czujesz ? -
nick nieaktualnySuper że jest ok.
ja mam prenatalne 14.03 już w poniedziałek idziemy cała rodzinka hihi
mam nadzieje że poznam kto mieszka w lokum brzuszka
Mam nerwy na poczekaniu jak nie dziecko ciśnienie podnosi, to lekarz diabetolog musze sie kłuć i sprawdzac cukry bo stwierdziła cukrzyce .
Potem endokrynolog i tak wkółko.
W dzień śpie no dzisiaj jakoś nie pierwszy raz!!!!! wiecej leże bo zeszłam z dupkiem już na 2 tabletki na dzień , nie plamie tfu tfu i jest na razie dobrze.
Mdłości odeszły czasami z głodu mnie mdli .
Szykuje się jak tu powiedziec teściom o bąbelku na świeta wrrrrr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKas zaczelam od dawki od 16 dc 2x1 potem jak juz się z bety dowiedziałam że jest ciąża i rośnie to 3x1 potem 4x1 a od tygodnia jestem na 2x1.
Lekarz w drugim trymestrze chce bym była bez leków.
basiunia jakoś mi się nie uśmiecha im mówić bo wcześniej jak gadałam o drugim dziecku to jeczała po co mi? ona w tych czasach by nie chciała.....i tak mnie zniechęciła a mąż też jakoś mu się nie spieszy z mówieniem.
Chyba się boi ale bedzie trzeba na swieta powiedzieć bo brzuch już mi widać ja latam juz w ciążowych spodniach hahahah
Po porodzie już zamówiłam torta nawet kumpela co robi torty się zadeklarowała ze mi zrobi i przywiezie hahaha Pozrę go sama !!!!!! i w dupie bede miala cukry.
Przezyje tyle że organizm czasami się domaga słodkiego np. jagodzianki kocham ale cukry mam kosmiczne:-( -
nick nieaktualnybiore duphaston ze względu na niski progesteon i tak zapobiegawczo na poronienie . Moje cykle były 26 dni wiec chyba to wina krótkiej fazy lutealnej.
W ciąze na pstrykniecie się zachodzi ale nie zdąza się zagnieżdzić.
Na Plamienia też trzeba brać duphaston one są spowodowane często w ciązy krwiakiem jak się bierze duphaston to on sie wchłania.
Acard biore codziennie lekarz powie kiedy odstawić. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Kas zaczelam od dawki od 16 dc 2x1 potem jak juz się z bety dowiedziałam że jest ciąża i rośnie to 3x1 potem 4x1 a od tygodnia jestem na 2x1.
Lekarz w drugim trymestrze chce bym była bez leków.
basiunia jakoś mi się nie uśmiecha im mówić bo wcześniej jak gadałam o drugim dziecku to jeczała po co mi? ona w tych czasach by nie chciała.....i tak mnie zniechęciła a mąż też jakoś mu się nie spieszy z mówieniem.
Chyba się boi ale bedzie trzeba na swieta powiedzieć bo brzuch już mi widać ja latam juz w ciążowych spodniach hahahah
Po porodzie już zamówiłam torta nawet kumpela co robi torty się zadeklarowała ze mi zrobi i przywiezie hahaha Pozrę go sama !!!!!! i w dupie bede miala cukry.
Przezyje tyle że organizm czasami się domaga słodkiego np. jagodzianki kocham ale cukry mam kosmiczne:-(
ważne, że mąż myśli jak Ty
oj te cukrzyce to ciężki temat, ale będę trzymać kciuki ) (a zeby Ci się nie chciało) -
nick nieaktualnyKas no leci ale w rzeczywistości się dłuży czas
basiunia ona podejrzewała coś bo jak się spotkała z moja mama na dzień babci u dziecka w przedszkolu to się zaytała mojej mamy czy ja w ciązy.
mamie kazałam cicho siedzieć ale mówiła że po mnie widać ze ja w ciąży że po buzi widać hahh
A prosiłam ją o płucka bo miałam ochotę na pierogi z płuckami bardzo dawno ich nie jadłam a mi się za chciałao i przywiozła mi je z mysl ą że to zachcianka ciążowa hahaha
Ja mam w dupie co ona powie na wieśc o dziecku naszym drugim. Ona na jedzenie mi nie daje a jak to mąż powiedział nasze dupy i h@@@@j jej do tego. No taki mój mąż wie że ona przegina do jego siostry też tak gadała ahhhh oni z innej planety takze mam to gdzies i się cieszę ze bedziemy mieli dziecko.
Łeb mi zaraz pęknie od rana pada deszcz wrrrr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny