Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zabka
ja was caly czas czytalam tylko jakos nie mialam ochoty sie odezwac bo nawet nie wiedzialam co napisac
na nastepnej wizycie sie spytam psychiatry na jaki czas przed staraniami trzeba odstawic te leki
ja nadal czekam na wyniki badan mutacji mthfr (maja byc okolo 28 grudnia bo wtedy minie poltora miesiaca), ale sadze ze zaczne dzwonic i sie pytac o wyniki okolo polowy grudnia
na razie zobaczylam tylko poprawe ze lepiej spie, 1 lek symescital biore rano, a trittico przed snem -
Pati ja brałam podobny ten s przepisywał mi go mój neurolog z racji tego że przy padaczce nie raz pojawiaja sie stany deproesyjne i lekowe czułam sie po nich wyciszona
jak dobrze pójdzie do lutego zaczynam szkole
w poniedziałęk mamy umowiona wizyte w sprawie dotacji zobaczymy cxy cos sie uda pozytskac -
nick nieaktualnyPóźniej was doczytamcbo pisze tak na szybko z telefonu.
Jestem po wizycie i jest mi strasznie przykro.
Endometrium 8,pęcherzyk 18 po lewej stronie!!!!! Nici z tego cyklu bo nie mam tam jajowodu. Ale starać się możemy. Na 14.12 mam podejść zobaczy czy pękł.
Jeśli nie zajdę w ciążę teraz to w następnym cyklu da mi zastrzyk z pregnylu.
Do potem muszę wrócić na chatę dziecko odebrać z przedszkola i wino sobie kupić na tą samotna noc:-( -
nick nieaktualnyWitam wszytkich, jestem nowa nowa na forum;) i chciałam się przywitać Zaczeliśmy się starać w zeszły miesiącu i pewnie troche nam to zajmie (pco, problem z progesteronem).Za pierwszym razem udało się po 6 miesiącach - mamy cudowną córeczkę, ale teraz lekarze uprzedzają by nie liczyć tak szybko na cud;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Później was doczytamcbo pisze tak na szybko z telefonu.
Jestem po wizycie i jest mi strasznie przykro.
Endometrium 8,pęcherzyk 18 po lewej stronie!!!!! Nici z tego cyklu bo nie mam tam jajowodu. Ale starać się możemy. Na 14.12 mam podejść zobaczy czy pękł.
Jeśli nie zajdę w ciążę teraz to w następnym cyklu da mi zastrzyk z pregnylu.
Do potem muszę wrócić na chatę dziecko odebrać z przedszkola i wino sobie kupić na tą samotna noc:-(żabka04 lubi tę wiadomość
-
chantel wrote:Witam wszytkich, jestem nowa nowa na forum;) i chciałam się przywitać Zaczeliśmy się starać w zeszły miesiącu i pewnie troche nam to zajmie (pco, problem z progesteronem).Za pierwszym razem udało się po 6 miesiącach - mamy cudowną córeczkę, ale teraz lekarze uprzedzają by nie liczyć tak szybko na cud;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychantel witamy Powodzenia .
Ania już szukam tego wątku dziekuję.
Kornelia co u ciebie????
ja wróciłam do domu . jechałam 140-160km/h z muza na fuuuul,musiałam odreagować. Oczywiście z mężem i dzieckiem tak nie jeżdżę!!!!!
Uwielbiam tak jeżdzić dobrze że nie pada u mnie bo bym latała po drodze. żartuje nie jechałabym tak szybko!
Już mi lepiej
Wpadłam na chate dobrałam się do pytona. Zadowoleni oby dwoje.
potem opowiedziałam mężowi wszystko. Powiedział że działamy co mam byc to bedzie!
Kochany
Poszłam po córkę do przedszkola kupiłam winko. chłodzi sobię bo wieczorem napiję sie lampeczkę co by ulepszyć endometrium jeszcze
Gin poprowadzi ciąże na sioforze mam nic nie odstawiać!!
chociaż jeden zdecydowany i pewny! -
Oj widzę że dużo się dzieje na forum. Witam nowe dziewczyny
Dołączam do grona które mają wysokie ciśnienie ponieważ wczoraj zostałam zwolniona z pracy i szefowa nie chce mi wypłacić wypłaty. Nie miałam umowy niestety. byłam na takim stażu za który mi płacili i od stycznia miałam być tam na stażu z urzędu pracy jednak wczoraj mi powiedziała że wraca dziewczyna że zwolnienia i nie ma dla mnie miejsca i nie stać jej żeby mi płacić. a nie dostałam wypłaty bo powiedziała że mi odliczyla za szkolenie na którym byłam miesiąc temu. Tylko pytanie dlaczego mi nie powiedziała wcześniej że będę to miała potrącone z pensji.. Jestem wściekła i jutro jadę z nią na rozmowę...
Muszę się odstresowac bo niedługo zaczynam kolejne staranka a stres mi nie pomoże. Ale jak można tak ludzi traktować.!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 Kochana dzięki, że się pytasz nadal czekam na zielone światło od męża ale czuję, że jest co raz bliżej Na dniach zamawiam testy owulacyjne na allegro. Idę dzisiaj do dentysty sprawdzić czy nie mam zębów do leczenia
Jak dobrze pójdzie, to w lutym zaczniemy starania
Mała Kasia daj spokój, faktycznie beznadziejna sytuacja. Ludzie czasami zachowują się jak świnie (nie ujmując świnkom)żabka04, Fipsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny