Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dzisiaj pierwszy raz w zyciu snilo mi sie, ze byłam u ginekologa, który robił mi usg i powiedział, ze jestem w ciąży, pamiętam,ze z gabinetu wyszlam zdenerwowana bo dr był pijany i potrafil mi wydrukowac zdjecia z usg
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Napewno będę walczyć o swoje na każdy możliwy sposób umówiłam się z nią na jutro na rozmowę i jeżeli nie zapłaci to idę do prawnika. Może nie jest to dużo ale idą święta a za coś prezenty trzeba kupić.
Ciekawe macie to sny dziewczyny ja już powoli przygotowuje Pytona do zapłodnienia mnie i liczę że się uda jeszcze tylko muszę iść po receptę bo kończy mi duphaston.
Fiu praca nie jest najważniejsza bierz zwolnienie i do lekarza wtedy będziesz wiedziała dlaczego nie wychodzi nic ze starań trzymam kciuki żeby wszystko było wporzadku. -
nick nieaktualnyDziałaj działaj mała Kasia co trzeba zacząć działać!!!
Fiu ja myślę jak mała Kasia. Tak to ty badań nigdy nie zrobisz bo zawsze coś a jak się ma wolne to masz cel wstajesz szybko i biegniesz robić potem tylko wyniki konsultacja i diagnoza.
Cholera znowu mnie muli. -
Zdam wam jutro relacje jak poszła rozmowa. Mam zamiar ja nagrać wrazie czego jakby nie chciała wypłacić to chociaż będę miała dowód że była ustna umowa.
Fiu a po pracy nie znajdziesz chwili żeby do lekarza wyskoczyć.? Lub w weekend. Wiesz to twoja sprawa ale może coś jest na rzeczy i najlepiej to najszybciej sprawdzić. Mimo wszystko trzymam kciuki żeby Ci się udało
-
Z tym nagrywaniem to swietny pomysl, tylko najlepiej jakos dyskretnie zeby sie babka nie skapnela bo wtedy nic nie bedzie gadac...
Niestety praca zajmuje mi 12godzin dziennie, a ze robie na 3 zmiany to komplikuje sytuacje. Po pracy mam jeszcze synka i lekcje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Guten Abend z obczyzny! Rano dojechalismy do Berlina i pół dnia spędzilismy na jarmarkach bożonarodzeniowych.
Witam wszystkie nowe forumki Przyjemny tłok robi nam się na wątku. Oby jak najwięcej dziewczyn się tu zapisało, bo coś czuję, że to będzie płodny wątek
Lena, miło Cię widzieć
Ania, jeśli IUI byłoby 27. grudnia, to testować będziesz na Trzech Króli? Gdybyś pisała petycję do tych "ludzi" z rządu na temat refundacji in vitro, to ja się podpisuje pod nią. Gdy tylko słyszę o ich ustawach scyzoryk mi się otwiera w kieszeni.
Żabko, świetnie, że ginka poprowadzi Twoją ciążę z nowym lekiem. Czyli najpóźniej w styczniu Zobaczysz dwie krechy?
Uciekam napić się wina, coby endometrium przygotować na potomka
Miłegomika1987, michasiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Co tu cisza nastąpi!gdzie wy????
Ja dzisiaj stanęła na wagę tak z ciekawości iiiiii oczy zrobiłam 2kg mniej w 3 dni ohhhhhhhh ale zajebiscie jak tak dalej pójdzie to będę laska jak trza;-)
Co nie zmienia faktu że dalej mnie muli nawet dzisiaj po śniadaniu.
ah uroki magicznego leku hihi
Belen zazdraszczam tych wypadów. Zaglądaj częściej do nas co????
Lena,Ania i reszta gdzie wy????
Lecę zabawić się w św.mikołaja dziecko napisało że chce suuuuper barbie. Hmmmm muszę zadanie wykonać. Ale misja tylko jak wygląda ta super barbie????
Chociaż po wczorajszej histeri w kąpieli nie powinna dostać ale mnie wkurzyla masakra!
Ah te dzieci:-)
Do potem