X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dzien mija?

Michasiaa
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzisiaj pierwszy raz w zyciu snilo mi sie, ze byłam u ginekologa, który robił mi usg i powiedział, ze jestem w ciąży, pamiętam,ze z gabinetu wyszlam zdenerwowana bo dr był pijany i potrafil mi wydrukowac zdjecia z usg

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi ost sie snilo ze w ciazy jestem . I potem ze jakies guzy mi wyrosly tak jak by jajniki na zewnatrz. Masakra

Michasiaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o matko my to mamy sny!!!!
    a myślałam że to ja tylko mam nie normalne sny hahaha

• Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie. Napewno będę walczyć o swoje na każdy możliwy sposób umówiłam się z nią na jutro na rozmowę i jeżeli nie zapłaci to idę do prawnika. Może nie jest to dużo ale idą święta a za coś prezenty trzeba kupić.

Ciekawe macie to sny dziewczyny :-P ja już powoli przygotowuje Pytona do zapłodnienia mnie i liczę że się uda jeszcze tylko muszę iść po receptę bo kończy mi duphaston.

Fiu praca nie jest najważniejsza bierz zwolnienie i do lekarza wtedy będziesz wiedziała dlaczego nie wychodzi nic ze starań trzymam kciuki żeby wszystko było wporzadku.;-)

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Działaj działaj mała Kasia co trzeba zacząć działać!!!

Fiu ja myślę jak mała Kasia. Tak to ty badań nigdy nie zrobisz bo zawsze coś a jak się ma wolne to masz cel wstajesz szybko i biegniesz robić potem tylko wyniki konsultacja i diagnoza.

Cholera znowu mnie muli.

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nienormalne;)

Michasiaa
  • Fiu Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W nowym roku napewno sie wybiore do lekarza ale w tym juz nie znajde czasu. O urlopie puki co nie ma mowy, swieta za pasem trza oszczedzac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 18:15

• Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdam wam jutro relacje jak poszła rozmowa. Mam zamiar ja nagrać wrazie czego jakby nie chciała wypłacić to chociaż będę miała dowód że była ustna umowa. ;-)
    Fiu a po pracy nie znajdziesz chwili żeby do lekarza wyskoczyć.? Lub w weekend. Wiesz to twoja sprawa ale może coś jest na rzeczy i najlepiej to najszybciej sprawdzić. Mimo wszystko trzymam kciuki żeby Ci się udało ;-)

• Fiu Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym nagrywaniem to swietny pomysl, tylko najlepiej jakos dyskretnie zeby sie babka nie skapnela bo wtedy nic nie bedzie gadac...
    Niestety praca zajmuje mi 12godzin dziennie, a ze robie na 3 zmiany to komplikuje sytuacje. Po pracy mam jeszcze synka i lekcje

• Fiu Znajoma

Wysłany: 3 grudnia 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram sie do gina na bank ale w nowym roku, teraz za duzo latania przed swietami...
    A moze ktos zerknac na moj wykres? Nie umiem wkleic podgladu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do ginekologa idę w poniedziałek po pracy. Mam nadzieję że powie mi czy owulacja będzie czy nie, a od środy zacznę robić testy owulacyjne. Zobaczę jeden miesiąc będę używać, później już nie.

• Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiu rozumiem może uda się wam jeszcze przed pójściem do gina kto wie ;-)
    No właśnie wiem żeby jakoś dyskretnie coś wymyślę ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane, co tam porabiacie?
    Ja piję winko i oglądam Burleske na Polsacie (kocham ten film) :)

• BELÉN Ekspertka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guten Abend z obczyzny! Rano dojechalismy do Berlina i pół dnia spędzilismy na jarmarkach bożonarodzeniowych.

Witam wszystkie nowe forumki :) Przyjemny tłok robi nam się na wątku. Oby jak najwięcej dziewczyn się tu zapisało, bo coś czuję, że to będzie płodny wątek :D

Lena, miło Cię widzieć :)

Ania, jeśli IUI byłoby 27. grudnia, to testować będziesz na Trzech Króli? Gdybyś pisała petycję do tych "ludzi" z rządu na temat refundacji in vitro, to ja się podpisuje pod nią. Gdy tylko słyszę o ich ustawach scyzoryk mi się otwiera w kieszeni.

Żabko, świetnie, że ginka poprowadzi Twoją ciążę z nowym lekiem. Czyli najpóźniej w styczniu Zobaczysz dwie krechy? :)

Uciekam napić się wina, coby endometrium przygotować na potomka :)

Miłego :)

mika1987, michasiaa lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,pisalam jakis czas temu:)prosze mnie dodac do listy:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tak ucichlyscie dziewczyny?

Michasiaa
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos zasnac nie moge;(

Michasiaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :-D
    Co tu cisza nastąpi!gdzie wy????
    Ja dzisiaj stanęła na wagę tak z ciekawości iiiiii oczy zrobiłam 2kg mniej w 3 dni ohhhhhhhh ale zajebiscie jak tak dalej pójdzie to będę laska jak trza;-)
    Co nie zmienia faktu że dalej mnie muli nawet dzisiaj po śniadaniu.
    ah uroki magicznego leku hihi

Belen zazdraszczam tych wypadów. Zaglądaj częściej do nas co????
    Lena,Ania i reszta gdzie wy????

Lecę zabawić się w św.mikołaja dziecko napisało że chce suuuuper barbie. Hmmmm muszę zadanie wykonać. Ale misja tylko jak wygląda ta super barbie????
    Chociaż po wczorajszej histeri w kąpieli nie powinna dostać ale mnie wkurzyla masakra!
    Ah te dzieci:-)
    Do potem

‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ