X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • michasiaa Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mam wrazenie jak by mialo sie nie udac a s tym miesiacu nie mozliwe zebysmy owulke przegapili;(

Michasiaa
  • Fiu Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to w skrocie miesiecy juz troche minelo na staraniach, w sumie nie skupialismy sie zbytnio na tym kiedy...i nic. Jak juz zaczelam liczyc dni,obliczac,wyliczac...no coz, tez nic. A ostatnio strasznie rozregulowaly mi sie cykle. Zazwyczaj mialam 33dni, a pez ten rok sie wydluzyly i mam wrazenie ze jezt coraz gozej.
    W tym cyklu mialam wrazenie ze juz jest...(zreszta w kilku poprzednich tez

• Fiu Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu mam jakies rewolucje tempkowe, plamienia ktorych nigdy w zyciu nie bylo. Nic nie rozumiem, znowu dluuuzszy cykl bedzie. Oby nowy rok byl lepszy
    Jeszcze nie wiem jak ogladac Wasze cykle?

• Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro idę z nią na rozmowę i jadę tam z narzeczonym to jak ja nic nie zdziałam to może on coś wskura. Nie wiem jak ale wyciągne z niej pieniądze choćby nie wiem co. Trochę się stresuje no ale cóż.
    Mam nadzieję że to nie wpłynie na mój organizm i że uda mi się w tym cyklu bardzo bym chciała

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
  • Mała Kasia Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiu
    A robiłaś jakieś badania.? Myślę że powinnaś udać się do ginekologa i poprosić o receptę na duphaston to ci wyreguluje cykle.

d0799ed4a452afd24373bc20179063bf.png
  • Fiu Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala Kasiu trzymam kciuki za Twoja sprawe. Obys odzyskala kaske.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Kasia walcz o swoje pracowałas na te pieniądze!
    Chora baba. Nie martw się karma wróci do niej :-)

• Fiu Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba bede musiala wykrzesac z siebie troche sily i czasu na lekarza, ale ciezko bedzie w natloku pracy i zajec domowych. Poza tym ostatnio totalnie nic mi sie nie chce, caly dzien bym przesiedziala na kompie

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma zawsze wraca z podwojna silA

Michasiaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiu a może jakiś urlopik krótki albo L4???? I wybrać się na badania?!!!!

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram

Michasiaa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tak muli że szok. Nici z mojego winka poprostu nie dam rady. Na widok jedzenia mam odruch wymiotny!
    Fajnie bo schudne tzn mam nadzieję ale te mdłości o matko! Udręka!!!

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspolczuje;)

Michasiaa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po wszystko ok, dawca podpisak zgode wiec spokojjie, najprawdopodobniej pokiculkalo sie cos i to krwawienie bylo @ bo teraz jestem w czasie owulacji bawet jest pechetzyk ;-) pobrala mi posiew kupr badan jak dostanę @ zrobić usg czy nie ms torbieli i brac od 3-7 lamette w 11 dc wizyta i okreslenie terminu iui ;-)
    Wtope zaliczylam bo nie zaplacilam za posiew :-) ale zarzwonilam i moge przekewem :-)
    teraz tylko musze zrobic szybko wymaz z kanału szyjki na chlamydie i ta insuline :)

bo resztae to moge nawet kilka dni przed IUI :)
    noo tylko zobaczymy kiedy przyjdie @ ..bo endometrium miałąm 13 mm , pecherzyk 16 mm na lewym jajniku :)
    bo skoro owulki nie było ...to teoretycznie 2-3 dni i owulka plus 14 dni :/ to 11 dc przypadał by na 27 grudnia :P wiec na ostatnia chwile przed sylwkiem by była iui

tu jest link tylko nie wiem gdzie to dokladnie było na ktorj strnie nick Eweloka84

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ploty-ploty-ploteczki-d,1312.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:46

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nika77 Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie dziewczyny...czy ja dobrze zrozumiałam, bo gdzie tu na forum się pojawiło...czy czerwone winko działa dobrze na endometrium?A słyszałyście że dobrze jeść ananaska w czasie owulacji, zawiera bromelinę, która w jakiś tam sposób ma dobrze wpływać na zagnieżdżenie:)

nika77
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dDzień dobry :-)
    Spałam jak dziecko. mmmmmmmmm.......szkoda że trzeba wstać:-(

Ania jesteś uffffff juz myślałam że utonęłaś w pracy :-)
    Jak ja się cieszę że jeszcze w tym roku zahaczysz o IUI.
    Trzymam kciuki żeby przyszła w terminie @ i za IUI.
    Ale zajebiście!!!!!!!!!!
    Zdawaj tu relacje na bieżąco.

Dziękuję za lina poczytam : prasa do śniadanka.
    Zaraz bede zbierać mała do przedszkola.

Nika tak pije się czerwone wino półsłodkie. Bllle :-)ja lubię uwielbiam słodkie.
    A ananasa się je po 3-4 plastry czy jak to woli ćwiartkę z całego na zagnieżdżenie ale jemy po owulacji tak 3 dni po. Ze względu na bromeline.
    A słyszałyście o kiwi?????? on też ma bromelinę.

• michasiaa Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana :) zaniedlugo do pracy niestesty a najcheyniej zostalabym w lozku:( tempka mi wzrasta dzis mam 36.9 a niby jestem 8 dni po owu . Wydaje mi sie ze byla pozniej.

Michasiaa
  • Lena_83 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Tak probuje nadrobic ale stednio mi wychodzi ;)
    Skrót jakis?

Aniu84 widze, ze do przodu :). Ciesze sie.

U nas nic nowego. Nie zrobiłam ani jednego badania do IUI od miesiaca. Nie mam ochoty, sił, z czasem krucho.
    Nie wiem co ze mną....
    Dzisiaj mi sie snilo, ze dowiedziałam sie ze jestem w 12 tygodniu ciazy. Tak o! I sie w tym śnie dziwiłam, ze mam okres a lekarz powiedział, że to normalne ;) . Chłopiec to był :). Wolalabym akurat takich snow nie miec. Teraz trzy dni bede dochodzić do siebie. Wolalabym chyba jakis koszmar z ulicy Wiązów ;).

Ide dzisiaj juz na trzecią w tym tygodniu "Wigilię" w pracy. Jeszcze z pięć przed świętami przede mną ;). O świętach domowych jakos nie chce mi sie nawet myslec. Najchętniej wyjechałabym w tym czasie na jakas wycieczke ;)

Zapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena jesteś :-) <3 jak miło :-)

co ty do nas tu nie zaglądasz?

Co z tobą kochana?

Chore są te sny. ja też takie miewam :-( tzn podobne!
    Ostatnio mi się śniło dokładnie przed wczoraj że byłam w zoo ale jakis dziwny klatki zwierząt to klatka w formie pokoju hhahah
    Patrzyłam w wieeeeelkie akwarium woda przeźroczysta a tam wielka ośmiornica taka waiecie matka matek ogrrrrrromna!!!! Potem widziałam węże rude hahaha a potem małpka (8 coś do goryla podobna) ale mała a potem jej matka i głaskałam tą mała hihih
    Gdzieś w którymś pokoju przewinął się mąż moj i na nogach trzymał panienkę młodą panienkę i chciał ją pocałować a ta unikała bo ......ja patrzyłam!!!!
    Głupia nic z tym nie robiłam że jakaś panna mu siedzi na kolanach!!!!
    i budzik mnie obudził :-)

Bardzo mi często się śni mąż z jakąś lafiryndą!!!!
    ie mam podstaw ani obawy że mnie zdradzi więc nie wiem z kąd te sny!!
    Lenka robiłam frytki warzywne hmmmmmmmmmm ohhhhhhhhmmmmmmm jakie pysznośći!!!!

ile jeszcze tych wigili oszaleli!!!!?????????

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hooooooohooooo
    aniu 1726 stron???? hahaha ale na skrobałyście!!!1

‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ