Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No to w skrocie miesiecy juz troche minelo na staraniach, w sumie nie skupialismy sie zbytnio na tym kiedy...i nic. Jak juz zaczelam liczyc dni,obliczac,wyliczac...no coz, tez nic. A ostatnio strasznie rozregulowaly mi sie cykle. Zazwyczaj mialam 33dni, a pez ten rok sie wydluzyly i mam wrazenie ze jezt coraz gozej.
W tym cyklu mialam wrazenie ze juz jest...(zreszta w kilku poprzednich tez -
Jutro idę z nią na rozmowę i jadę tam z narzeczonym to jak ja nic nie zdziałam to może on coś wskura. Nie wiem jak ale wyciągne z niej pieniądze choćby nie wiem co. Trochę się stresuje no ale cóż.
Mam nadzieję że to nie wpłynie na mój organizm i że uda mi się w tym cyklu bardzo bym chciała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz po wszystko ok, dawca podpisak zgode wiec spokojjie, najprawdopodobniej pokiculkalo sie cos i to krwawienie bylo @ bo teraz jestem w czasie owulacji bawet jest pechetzyk pobrala mi posiew kupr badan jak dostanę @ zrobić usg czy nie ms torbieli i brac od 3-7 lamette w 11 dc wizyta i okreslenie terminu iui
Wtope zaliczylam bo nie zaplacilam za posiew ale zarzwonilam i moge przekewem
teraz tylko musze zrobic szybko wymaz z kanału szyjki na chlamydie i ta insuline
bo resztae to moge nawet kilka dni przed IUI
noo tylko zobaczymy kiedy przyjdie @ ..bo endometrium miałąm 13 mm , pecherzyk 16 mm na lewym jajniku
bo skoro owulki nie było ...to teoretycznie 2-3 dni i owulka plus 14 dni to 11 dc przypadał by na 27 grudnia wiec na ostatnia chwile przed sylwkiem by była iui
tu jest link tylko nie wiem gdzie to dokladnie było na ktorj strnie nick Eweloka84
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/ploty-ploty-ploteczki-d,1312.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:46
-
witam wszystkie dziewczyny...czy ja dobrze zrozumiałam, bo gdzie tu na forum się pojawiło...czy czerwone winko działa dobrze na endometrium?A słyszałyście że dobrze jeść ananaska w czasie owulacji, zawiera bromelinę, która w jakiś tam sposób ma dobrze wpływać na zagnieżdżenie:)nika77
-
nick nieaktualnydDzień dobry
Spałam jak dziecko. mmmmmmmmm.......szkoda że trzeba wstać
Ania jesteś uffffff juz myślałam że utonęłaś w pracy
Jak ja się cieszę że jeszcze w tym roku zahaczysz o IUI.
Trzymam kciuki żeby przyszła w terminie @ i za IUI.
Ale zajebiście!!!!!!!!!!
Zdawaj tu relacje na bieżąco.
Dziękuję za lina poczytam : prasa do śniadanka.
Zaraz bede zbierać mała do przedszkola.
Nika tak pije się czerwone wino półsłodkie. Bllle :-)ja lubię uwielbiam słodkie.
A ananasa się je po 3-4 plastry czy jak to woli ćwiartkę z całego na zagnieżdżenie ale jemy po owulacji tak 3 dni po. Ze względu na bromeline.
A słyszałyście o kiwi?????? on też ma bromelinę. -
Cześć dziewczyny
Tak probuje nadrobic ale stednio mi wychodzi
Skrót jakis?
Aniu84 widze, ze do przodu . Ciesze sie.
U nas nic nowego. Nie zrobiłam ani jednego badania do IUI od miesiaca. Nie mam ochoty, sił, z czasem krucho.
Nie wiem co ze mną....
Dzisiaj mi sie snilo, ze dowiedziałam sie ze jestem w 12 tygodniu ciazy. Tak o! I sie w tym śnie dziwiłam, ze mam okres a lekarz powiedział, że to normalne . Chłopiec to był . Wolalabym akurat takich snow nie miec. Teraz trzy dni bede dochodzić do siebie. Wolalabym chyba jakis koszmar z ulicy Wiązów .
Ide dzisiaj juz na trzecią w tym tygodniu "Wigilię" w pracy. Jeszcze z pięć przed świętami przede mną . O świętach domowych jakos nie chce mi sie nawet myslec. Najchętniej wyjechałabym w tym czasie na jakas wycieczkeZapiski Czekającej --->>> http://ovufriend.pl/pamietnik/zapiski-czekajacej,2153.html
-
nick nieaktualnyLena jesteś jak miło
co ty do nas tu nie zaglądasz?
Co z tobą kochana?
Chore są te sny. ja też takie miewam tzn podobne!
Ostatnio mi się śniło dokładnie przed wczoraj że byłam w zoo ale jakis dziwny klatki zwierząt to klatka w formie pokoju hhahah
Patrzyłam w wieeeeelkie akwarium woda przeźroczysta a tam wielka ośmiornica taka waiecie matka matek ogrrrrrromna!!!! Potem widziałam węże rude hahaha a potem małpka (8 coś do goryla podobna) ale mała a potem jej matka i głaskałam tą mała hihih
Gdzieś w którymś pokoju przewinął się mąż moj i na nogach trzymał panienkę młodą panienkę i chciał ją pocałować a ta unikała bo ......ja patrzyłam!!!!
Głupia nic z tym nie robiłam że jakaś panna mu siedzi na kolanach!!!!
i budzik mnie obudził
Bardzo mi często się śni mąż z jakąś lafiryndą!!!!
ie mam podstaw ani obawy że mnie zdradzi więc nie wiem z kąd te sny!!
Lenka robiłam frytki warzywne hmmmmmmmmmm ohhhhhhhhmmmmmmm jakie pysznośći!!!!
ile jeszcze tych wigili oszaleli!!!!????????? -
nick nieaktualny