Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMała Kasia dziękuję
Cieszę się że się z nią dogadalas. Mam nadzieję że dostaniesz kasę i się pożegnanie jak ludzie.
Nika no działaj działaj. Ważne że masz libido git:-) strach, lek już pozostaną musisz sobie z nimi radzić. Staraj się szybko zająć czymś myśli.
Ja ostatnio do gina mówię a jak się nie uda znowu poronie? Wiecie co zrypal mnie żebym takich głupot mu nie gadala.
Co do wina ja pije lampkę co dziennie czerwone polslodkiego na endo. Kiedyś zdarzało się więcej ale teraz biorę siofor i wyczytałam że lampka nie zaszkodzi. Aha pije do skutku kiedy nie umrze 2 kresek lub bety.
Kończę obiadek i spadam na wycieczke. Mąż nas zabiera w góry mam nadzieję że nie będzie mi kazał znowu wchodzić na sniezke. Może namówić go do Wrocka jakiś występ jest z dora dla dzieci to mała skorzysta a ja się wbije w sklepy może sobie coś kupię
Miłego dnia mikolajkowego! -
nick nieaktualny
-
Bardzo dobrze minęły nam Mikołajki; dziękujemy bardzo Naszym tegorocznym prezentem Mikołajkowym był weekend na jarmarkach bożonarodzeniowych w Berlinie, z którego jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeszcze gdyby się okazało za dwa tygodnie, że przywieźliśmy z tego wyjazdu dwie kreski to już w ogóle prezent trafiony w dziesiątkę
żabka04 lubi tę wiadomość
-
w sobote bylam na pogrzebie dziadka mojego partnera, był chowany w tym samym grobie co nasz Ksawierek (bo ma to byc nasz grob rodzinny, bo kazdy chce byc w urnach chowany)
wyłam strasznie, nawet babci nie bylam w stanie zlozyc kondolencji tylko sie do niej przytulilam na dluzej i nie potrafilam z siebie slowa wydusic -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Pati nawet sobie nie mogę wyobrazić tego bólu
ja dostałam prezent psiew prawidłowy biocenoza jak zwykla II
tak wiec został tylko wymaz do zrobienia
u nas praca praca .ale zaczynam pwoli dojrzewa do mysli że jesli IUI nie wyjdzie to nie probujemy dalej tylko odkłądamy kase na IVF prywatne 6300 a IUI 1350 wiec 3 proby IUI to juz prawie IVF a przynjamniej było by rodzeństwo z tego samego dawcy -
Agnieszka94 wrote:Hej dziewczynki jestem tu od 2cykli czy taki spadek jest normalny ? Moze to być implantacja ? Wczoraj troche różowego śluzu bylo ale niewiele.
-
nick nieaktualnyLandryneczka, Pati dziękuję za życzenia
Pati smutno mi nie jestem w stanie sobie Wyobrazić co przeżyłas w tej chwili. Przypomniało mi się jak ojca chowalam jak strasznie płakałam
Tule trzymaj się.
Aniu wrescie jakoś konkretny prezent:-)
Trzymamy kciuki hihihi
Mnie muli dalej. Zauważyłam że organizm źle reaguje na dawkę normalna Słodkiego. Masakra umieram!!!!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka a Ty zaczelas brc siofor tak ??
Zaczelas go wdrazac powoli ??
bo mi dr powiedziala ze jak cos to najpierw 1 tydz po 1 tabl dziennie , 2 tydzien dwie tabl dziennie i 3 tydzien 3 tabl dziennie .. jesli na ktorym etapie bede sie zle czua bedzie dluzej mi podawac jedna dawke
Aga skoro tak to poczekaj moze cos jednak cos sie zadzailo
A my pdjelismy decyzje
podchodzimy tylko raz do IUI wóz albo przewóz jesli sie nie uda odkładamy na IVF poki jeszcze refunduja leki przynajmniej bedzie mozliwosc powrotu po rodzenstwo z tego samego dawcy -
nick nieaktualnyAniu ty tam utonelas w tej robocie????
Pracocholiczko...hihi:-P
Dobra decyzja Fajnie by się udało rodzeństwo od jednego dawcy. Super.
Ja miałam brać 2dni po 1 tab,2dni po 2 i potem po 3 tabsy. A no dlatego że ja Cisnelo że chce dziecko. Nie było by tego cyrku Aniu gdyby łaskawie powiedziała jakie badania zrobic itd. A tak to ja postawiłam przed faktem dokonanym.
Ja źle się czuję bo czasami skubne coś słodkiego i wychodzi ze to za dużo i potem się tak czuję strasznie.
Ogólnie mnie strasznie mdli i wtedy wiem ze musze coś zjeść.
A na jedzenie nie mogę patrzeć na sam zapach niektórych potraw dostaje odruchy wymiotny.
Schudłam w 3 dni 2 kg nie dużo ale dla mnie to coś!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 18:54
-
nick nieaktualnyAniu a czy w czasie brania tego sioforu bolały cie jajniki????
Bol brzucha tak jakby na jelitowke albo @? Ja strasznie czuje jajniki po owulce codziennie tak jakby miał zaraz peknac.
Zastanawiam się czy pęcherzyk może nie peknal i tak świruje ale już sama nie wiem.
Może to od tego Słodkiego......???
Stara i Głupia ja -
ja jeszcze nie zaczełam brac bo czekamna wyniki tej insuliny
Zabka a Ty juz jestes po owulacji co nie ??moze z innego ppowodu cie mdli -
nick nieaktualnyOla witam:-) powodzenia.
Aniu tak jestem po owulacji nieszczesnego cyklu hihi dokładnie 2.12 była a 3.12 pęcherzyk 18mm. Mówisz????? Czytałam ten link. W szoku byłam że jej się udało. No zobaczymy Aniu nie chce się nakręcac i szukać objawów bo zaraz wszystkie ciążowe nagle będę miała hihi
A kiedy wyniki będziesz miała? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny