Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Tak,takie się ma wrażenie że ich nie ma
A jakie Ci przeszły?
Kiedy do lekarza idziesz???
Aniu przypomnij kiedy ty masz IUI?
bopoki co to mam brac stymulaje od 3-7 dc a w 11dc podglad jajeczek
i wtedy dr okresli dokladnie keidy IUI
żabka04 lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:Witajcie:) malo mnie tu bo nie mam czasu na nic.. Czy Wy zaczynacie wszystkie od juz? Bo ja od wakacji 2016
skąś pamietałam nick i avatarka -
nick nieaktualny
-
dziewczyny powiem wam motto lekarza u ktorego byłam wczoraj w zastepstwie moj wyjechał:" nie nastawiaj się na szybką ciążę - trzeba dać organizmowi czas na powrót do zdolności rozmnażania, to jest fizjologia, a nie stan, który należy leczyć." SUPER
-
Hej kochane
Właśnie pojawiło się plamienie wieć jutro 1 dc
udało mi sie umówic na USG gin na 17:10 wiec jeszcze przed lawina @ podejrzymy czy nie ma żadnych torbielek
i od razu zrobie USG piersi
Jak dobrze pójdzie 3-7 dc stymulacja 11 c wizyta w Novum( 28 grudnia), a może przed sylwestrem IUI -
hej dziewczyny,
mam wyniki badan, juz wiem dlaczego moja córka ma wadę serca a Ksawierek miał wady cewy nerwowej,
mam:
genotyp C/T polimorfizm c.677C/T genu MTHFR
heterozygotyczna postac genu mthfr
25% szans na wystapienie u pomomstwa homozygotycznego wariantu genu mthfr T/T
dobrze, ze jednak zrobilam te badania, mimo ze profesor Zaremba mowil ze wady cewy nerwowej to pewnie przypadek -
nick nieaktualnypati ciesze się ze znaleźli przyczynę ale wolałabym żeby jej nie było.
Z drugiej strony teraz do jakiegoś mądrego lekarza i niech prowadzi co dalej.....
Ja czekam na swoje wyniki z genetyki aż się boję
Skończyłam robić pierniczki z córką bezglutenowe ciekawe co z tego wyjdzie?
na razie twarde jak skała a w piekarniku takie miękkie
Aniu ale czadowo ja 29.12 hahahah
Napisałam do gina zameldowałam że dziś 1 dc miał zadzwonić ni cisza w eterze!
Wiem że zadzwoni tzn mam nadzieje ale ja tak nie lubie! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Aniu, czyli zaczęliscie szczęśliwy cykl ale będziecie mieć noworoczny prezent!
Żabko, trzymam kciuki, żeby Wam się udało w tym cyklu. Ja też bywam niecierpliwa, ale nie przejmuj się, gin zadzwoni. Pewnie teraz ma dyżur, nie może telefonowac
Dziewczyny, niedługo pora wpisać się na pierwsze w tym wątku styczniowe testowanie Żabka i Ania chyba otworzą listę.żabka04, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny