Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
basiunia wrote:Niby ok, czy ok ? robiłaś jakieś badania ?
a tak w ogóle to witaj;) też od wczoraj poczułam potrzebę dołączenia do tych świetnych dziewczyn
Robiłam badania hormonów, są w normie. Chodzę na monitoring cyklu, więc owu też mam. Jedyne co było ostatnio problemem to plamienia przed @, ale luteina pomaga. Poza tym nic mi więcej nie doskwiera, a może o czymś jeszcze nie wiem, dlatego napisałam "niby ok" Trzymam kciuki za CiebieNadzieja nie umiera !!! -
Aksi wrote:Witaj
Też staramy się od stycznia 2015 i nic. Ale trzeba być dobrej myśli, uda się nam :)Trzeba się wspierać
Musi się udać, wierzę, że ten rok będzie dla nas szczęśliwy i wyjątkowy! Wspieram mocno :*Aksi lubi tę wiadomość
Nadzieja nie umiera !!! -
nick nieaktualny2+... wrote:Robiłam badania hormonów, są w normie. Chodzę na monitoring cyklu, więc owu też mam. Jedyne co było ostatnio problemem to plamienia przed @, ale luteina pomaga. Poza tym nic mi więcej nie doskwiera, a może o czymś jeszcze nie wiem, dlatego napisałam "niby ok" Trzymam kciuki za Ciebie
to teraz spokój, modlitwa i nie poddawaj się
ja praktykuję modlitwę do ŚW.Dominika, nawet poprosiłam siostry o medalik i razem z mężem się modlimy :)będzie dobrze :*
2+... lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Dziś rano skoczyła mi temperatura powyżej 37 stopni (jest najwyższa w całym cyklu). Zdziwiło mnie to, bo od dwóch dni powinnam mieć @. Z ciekawości zrobiłam test (ostał się jeden, kupiony przez męża dwa miesiące temu) i co zobaczyłam? Dwie krechy. Grube, czerwone krechy. Od razu się pojawiły. Jeżeli do połowy stycznia krwawienie się nie pojawi, wybieramy się do lekarza potwierdzić nowinę i upewnić się czy jajo nie jest puste. Jeszcze się nie przenoszę na fioletową stronę. Poczekam na oficjalne wiadomości.
Myślę, że ten grudzień to szczęśliwy miesiąc- Żabko, Aniu, trzymam kciuki za Was teraz
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:31
Ania_84, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBELÉN wrote:Cześć dziewczyny
Dziś rano skoczyła mi temperatura powyżej 37 stopni (jest najwyższa w całym cyklu). Zdziwiło mnie to, bo od dwóch dni powinnam mieć @. Z ciekawości zrobiłam test (ostał się jeden, kupiony przez męża dwa miesiące temu) i co zobaczyłam? Dwie krechy. Grube, czerwone krechy. Od razu się pojawiły. Jeżeli do połowy stycznia krwawienie się nie pojawi, wybieramy się do lekarza potwierdzić nowinę i upewnić się czy jajo nie jest puste. Jeszcze się nie przenoszę na fioletową stronę. Poczekam na oficjalne wiadomości.
Myślę, że ten grudzień to szczęśliwy miesiąc- Żabko, Aniu, trzymam kciuki za Was teraz
Miłego dnia
to trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
BELÉN wrote:Cześć dziewczyny
Miłego dnia -
To i ja dołączam do starczek 2016!
Jak na razie początek drogi - to będzie dopiero 3. cykl starań.
Ale ja bym chciała juuuuuuuuuuuuż
Już w zeszłym miesiącu myślałam, że w ciąży jestem, okres się spóźnił 5 dni (a do tej pory niemal jak w zegarku 28-30 dni), testy wychodziły negatywne, ale myślałam, że może jeszcze jest za wcześnie. Godzinę po zrobieniu ostatniego testu przyszła @
Ale zobaczycie, 2016 będzie mega owocny! Ja liczę na cudowny prezent na 25. urodziny:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Belen gratulacje! Zabko trzymam kciuki za wizytę!
My jedziemy na zakupy...mąż mi rano oznajmił że nie jest pewny co do drugiego dziecka:-(żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dobrze napisałaś te skróty:-)
Zazdroszczę tali osy.
Ja właśnie stanęłam na wagę z ciekawości ważę 75 kg /168cm kurcze w mc schudłam 5 kg.
Tak ja jestem na jakiejś diecie nie jem nabiału czasami almette postaraj kanapkę, nie jem glutenu, soków,białego chleba i mąki. Pije dużo zielonej herbaty,wody.
Fajnie ze macie lekarzy kompetenych i wam mówią jakie badania robić.
Aksi jak czytałam różne wątki to jak się ma ana dodatnie to i mutacja genu mthfr wychodzi. Zapytaj lekarza.
Ja przez święta odpuscilam dietę, waze 72kg/172cm górna granica, chcialabym schudnac 5kg:-) za miesiąc kończę 30lat, mąż ma 32 ale wierzę że mu przejdzie i doczekamy się jeszcze potomka:-) nic na siłę teraz też odpuszczam z testami i tempka. Co ma być tobedzie. Styczeń i luty przeznaczam na badania. -
nick nieaktualny
-
Basiu, podobno pierwsze objawy ciąży można pomylić ze zbliżającą się @ Myślę, że nie ma się czym martwić. Taki ból odczuwa zapewne wiele kobiet we wczesnej ciąży
My za chwilę wyruszamy na Sylwestra. Gdybym nie zawitała tutaj do Nowego Roku (bo nie wiem jak w tej wiosce w górach będzie z internetem), to już teraz życzę Wam samych owulacyjnych cykli, dwóch kresek na testach, spokojnych ciąż oraz Anno Domini 2016 szczęśliwego jak cały długi!!!żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny