Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aga2319 wrote:Ja też się dopisuje przy okazji chciałam zapytać czy jest tu ktoś światły, kto potrafi zinterpretować mój wspaniały wykres?
-
nick nieaktualnyAga wejdź na wątek "interpretacja wykresu" ja się nie znam bo nie prowadzę ów takiego
Ja już po zastrzyk bezbolesny:-) Ahhh doktorek endo 8 pęcherzyk 19,5 mm.
Mendy chyba ni nie pękają!!!!!!
Kontrola 7.01 a i zapobiegawczo dupka od 4.01 starać się cały czas takie zalecenie.
Belen również wszystkiego dobrego na nowy rok, żeby ciąża ci się rozwijała a ty przeszła nudne 9 mcy hihi.
Wszystkiego najlepszego na 2016!!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Baardzo chciałabym być w ciąży, więc postanowiliśmy zacząć starać się z mężem. Po wykonaniu testów owulacyjnych, kochaliśmy się dwa dni przed owulacją oraz dzień przed. Wszystko byłoby ok i wydawać by się mogło że jest to idealny czas, jednak na dzień dzisiejszy czyli 10 dzień od owulacji i 28 dzień cyklu nie mam żadnych objawów ciążowych, jakieś 6 dni po owulacji przez dwa dni mnie tylko lekko mdliło oraz miałam lekką zgagę nic więcej, te objawy ustąpiły po 2 dniach. Dzisiaj robiłam test jednak wyszedł negatywny. Wiem, że najlepiej byłoby zaczekać do terminu @, który będzie za jakieś 3-4 dni, jednak chęć bycia w ciąży nie daje mi spokoju (niestety nie należę do osób cierpliwych). Niestety temperatura również nie idzie w parze z ciążą (36,5) w dniu dzisiejszym. Czy mam szanse być w ciąży jeszcze w tym cyklu? Jak myślicie?? Wiem, że niektóre dziewczyny zachodziły w ciążę przy takiej właśnie tempce oraz bez żadnych wczesnych objawów ciąży.
-
dagaak wrote:Cześć dziewczyny! Baardzo chciałabym być w ciąży, więc postanowiliśmy zacząć starać się z mężem. Po wykonaniu testów owulacyjnych, kochaliśmy się dwa dni przed owulacją oraz dzień przed. Wszystko byłoby ok i wydawać by się mogło że jest to idealny czas, jednak na dzień dzisiejszy czyli 10 dzień od owulacji i 28 dzień cyklu nie mam żadnych objawów ciążowych, jakieś 6 dni po owulacji przez dwa dni mnie tylko lekko mdliło oraz miałam lekką zgagę nic więcej, te objawy ustąpiły po 2 dniach. Dzisiaj robiłam test jednak wyszedł negatywny. Wiem, że najlepiej byłoby zaczekać do terminu @, który będzie za jakieś 3-4 dni, jednak chęć bycia w ciąży nie daje mi spokoju (niestety nie należę do osób cierpliwych). Niestety temperatura również nie idzie w parze z ciążą (36,5) w dniu dzisiejszym. Czy mam szanse być w ciąży jeszcze w tym cyklu? Jak myślicie?? Wiem, że niektóre dziewczyny zachodziły w ciążę przy takiej właśnie tempce oraz bez żadnych wczesnych objawów ciąży.
jedna temperatura nic nam nie powie. Trzeba spojrzeć na cały wykres temperatury w tym cyklu A nie wiem, czy taki prowadziłaś. Powodzenia w każdym razie i cierpliwościNadzieja nie umiera !!! -
nick nieaktualny
-
Ja również witam nowe dziewczyny! Cieszę się mega, bo już nie jestem jedyna nowa
No to żabka04 witaj w klubie, ja również od 4.01 zaczynam brać duphaston z jednej strony trochę się martwię, z drugiej jestem podekscytowana, bo może w końcu uda się z jego pomocą..eh
-
Ania_84 jeśli rzeczywiście będą bliźniaki, to będę się tak mega cieszyć, jakby dotyczyło to mnie ! Tak jak już wcześniej pisałam, bliźniaków życzę wszystkim nam jako wynagrodzenie tak długiego czasu oczekiwania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 12:42
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zumbiara wrote:To i ja dołączam do starczek 2016!
Jak na razie początek drogi - to będzie dopiero 3. cykl starań.
Ale ja bym chciała juuuuuuuuuuuuż
Już w zeszłym miesiącu myślałam, że w ciąży jestem, okres się spóźnił 5 dni (a do tej pory niemal jak w zegarku 28-30 dni), testy wychodziły negatywne, ale myślałam, że może jeszcze jest za wcześnie. Godzinę po zrobieniu ostatniego testu przyszła @
Witam
Spokojnie, wiadomo, każda z nas jak juz zaczyna starania, to chciałaby od razu zafasolkować, ale czasem na to najlepsze trzeba trochę poczekac
-
żabka04 wrote:Ja już po zastrzyk bezbolesny:-) Ahhh doktorek endo 8 pęcherzyk 19,5 mm.
Mendy chyba ni nie pękają!!!!!!
Kontrola 7.01 a i zapobiegawczo dupka od 4.01 starać się cały czas takie zalecenie.
No, żabko, myslałam sobie o Tobie rano.
Bardzo dobre zalecenia lekarskie słuchaj się lekarza i puszczaj męża zbyt daleko ;p -
nick nieaktualny
-
Marteczka93 wrote:Ania_84 jeśli rzeczywiście będą bliźniaki, to będę się tak mega cieszyć, jakby dotyczyło to mnie ! Tak jak już wcześniej pisałam, bliźniaków życzę wszystkim nam jako wynagrodzenie tak długiego czasu oczekiwania