X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • 2+... Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja już Wychlalam 2 lampki i brak wina co robić??!?!
    Została wódka......

Ja już też dwie za sobą a jedna razem z kieliszkiem na podłodze! Mam nadzieję, że to było na szczęście! :)
    U mnie wina pod dostatkiem, zapraszam ;)

Aksi lubi tę wiadomość

Nadzieja nie umiera !!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2+... wrote:
    Ja już też dwie za sobą a jedna razem z kieliszkiem na podłodze! Mam nadzieję, że to było na szczęście! :)
    U mnie wina pod dostatkiem, zapraszam ;)

Pewnie ze na szczęście:-)
    Ja chyba zabije drineczkiem dawno nie piłam:-)
    Ale adres możesz podać...... Pewnie daleko mieszkasz hihi

Aksi lubi tę wiadomość

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opolanka witamy witamy :)W kupie raźniej ;)

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, siorbcie siorbcie, trzeba sobie humorek poprawiać, kazdy dobry :)
    Ja zrobiłam sobie rogaliki z czekoladą i slimaczki z serem z ciasta francuskiego i się zajadam. Ma jeden dzień palicho z glutenem. Ale zrobiłyście mi smaka z tym winkiem, tez sobie naleje na przegryzkę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksi zdrówko!:-)
    Ależ mi zrobiłaś smaku na te smakołyki hihi
    Ponieważ jutro muszę się wybrać na zakupy uzupełnić barek bo na sylwestra o suchym pysku nie wypada siedzieć :-) to sobie zakupie takie owe smakołyki!
    Jutro jest ten dzien mój dzień bez glutenu i tabletek siofor! Precz z dieta itp jutro ja rządzi póki mogę hahah
    Zdrówko ja już mam drinka coś czuję że noc będzie szalona u mnie już petardami strzelają! To jak jutrzejszy dzień prawie...

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapijmy smutki, niech idą precz razem z rokiem 2015.
    U nas też strzelają niecierpliwcy. Również siedzimy jutro w domu, nie mielismy chęci, mąż do 19.w pracy, a poza tym grudzień nas spłukał i jesteśmy na zero-Klinika, badania, świeta, prezenty-i kasy nie ma..

• kas50 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabko widzę że ostro u Ciebie:-) niech ten rok już się kończy i zaczyna nowy szczesliwszy!!!:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapijamy!!!!

Ktoś jeszcze dołączy?:-)

My niechodzimy nigdzie bo z natury jesteśmy domownikami. Sami lubimy sobie wypić, bawić się. Nie chodzimy na imprezy rodzinne typu imieniny, urodziny, wesela. Po prostu takich imprez nie lubimy. Nie odnosimy domowki ale odkąd jest dziecko nigdzie nie chodzimy nie umiemy dać teściowej czy matce dziecka i iść się bawić. Nam jest tak dobrze ja nie narzekam wiem ze z mężem się nie nudzę :-)
    Czasami tęsknię za czasami zabaw ale bardziej dyskotekami ale po chwili mi przechodzi i bawimy się na chacie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Kas tak jakoś wyszło.
    Mąż omawia że mną zakup domu. Ma nadzieję że się teraz uda a wypowiedzenie z pracy nie dotrze do dnia @ czyli 12.01.16:-)
    Kurcze poważne tematy!!!!
    Mam nadzieję że mocno się nie struje i będę miała siły jutro popic!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 19:59

• esmi Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam rowniez dolaczam do Was :-) Pozdrawiam

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Esmi witamy:-) powodzenia :-)

• 2+... Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Pewnie ze na szczęście:-)
    Ja chyba zabije drineczkiem dawno nie piłam:-)
    Ale adres możesz podać...... Pewnie daleko mieszkasz hihi

Nieopodal Wrocławia, a Ty ? Nie wiem, jak Wam dziewczęta i panie, ale mi te dwie lampki i trzecia na podłodze pomogły ;-)

żabka04 lubi tę wiadomość

Nadzieja nie umiera !!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do Wrocka mam jakieś 100km :-)

No widzisz i już masz luz w d...ce a to pierwsze zalecenia lekarza możesz się starać z takim podejściem :-)
    A ja wypiłam 2 lampki wina i pije już drinka tzn kończe i mi nic nie jest!!!!!
    Chyba dobry dzień do picia ale luzzzzz totalny mam:-)

• 2+... Debiutantka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja trochę bliżej, bo 25 :-) czyli wcale nie tak daleko ;) To ja chyba powinnam cały miesiąc pić żeby mieć taki luz ;-) No, ale dni małpowe to chyba jednak najbardziej tego wymagają. Zdrówko ! :)

Nadzieja nie umiera !!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówko 2+!!!!

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    esmi wrote:
    Witam rowniez dolaczam do Was :-) Pozdrawiam

Witam :) am nas więcej nim lepiej :)

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

Czasami tęsknię za czasami zabaw ale bardziej dyskotekami ale po chwili mi przechodzi i bawimy się na chacie:-)

Też tak czasem mam Żabko, do 30 byłam nałogową imprezowiczką, uwielbiałam disco, mogłam szaleć całą noc na parkiecie bez wspomagaczy w alko. A teraz wolę spokojniej, lampka winka w objeciach męża... życie i gusta się zmieniają, ale nowe nie znaczy gorsze, byle dawało szczęście

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak mam to chyba po 30 człowiek siada na d...KE i cieszy się tym co ma :-)

Aksi lubi tę wiadomość

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabko, wyczytałam że myslicie o kupnie domu. Widzisz, może tym trzeba się zająć, zajmiesz mysli czymś innym, psychika odpocznie i szybciej zafasolkujesz :)
    My chcemy jesienią się budować... ale jeszcze duzo papierów przed nami. Byłoby cudownie-jesienią urodzić i zacząc budować...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak rozmawiamy.
    Ale los pokaże co nam da!
    My chcieliśmy kupić działkę i budować szkieleciaka ale tak na prawdę nie wiemy gdzie bo nie wiemy co nas spotka za kilka lat. W dodatku mamy kredyt mieszkaniowy na obecne mieszkanie więc zdolność kredytową maleje ale jest pod warunkiem że utrzymać się w obecnej pracy.
    Co się wiąże że muszę teraz już zaciazyc bo grozi mi zwolnienie z art 53 ( czyli za długo byłam na l4 w ciągu roku) ale to zależy od pracodawcy a ja mam świnie dyrektora. Hmmm do dzisiaj mi nie przyszło więc nie wiem co mam sobie myśleć. A z ciąża będzie to będzie w tym roku dostałam za dużo wrażeń i nie chce się nastawiam bóg wie na co. Fakt że dostałam wspomagacza a co będzie????? Nie wiem! Lepiej żeby był luz w d...ce niż stres,nerwowość i nie wiem co jeszczezdaje się na los:-)

‹‹ 75 76 77 78 79 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ