X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2016
Odpowiedz

Staraczki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:43

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia, super :) Wzrosło prawie dwukrotnie :) Tak trzymać :)

basiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiunia gratulacje!!!!
    Super przyrosła jest GIT!!!!:-D
    A teraz proszę zostawić na wątku duuuuuzo fluidkow ciążowych hihi smarkać, pluć dowolna technika aby skuteczna :-)
    Oczywiście ciotki wirtualne czekają na fotkę lub wieści jak się maluch ma:-)

Dbaj o siebie zdrówka ci życzę oraz nudddnej ciąży!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:38

basiunia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam :* tak więc na ten Nowy Rok przesyłam bardzo dużo energii (ciążowej), estrogenu, luteiny i kwasu foliowego :D duż cieepliwości i wiary, że w końcu się uda !!;*
    Kto może niechaj dziś puści się w wir sylwestrowj imprezy, a nóż okaże się owocna :D wszystkiego najlepszego kochane !:)
    I do "napisania":)

Opolanka 85, żabka04, Marteczka93 lubią tę wiadomość

• 2+... Debiutantka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje basiunia !! Cieszę się razem z Tobą :) Rośnijcie zdrowo. A pozostałym oczekującym życzę by w nowym roku ujrzały te dwie upragnione kreseczki. Szczęścia, zdrowia i radości !!!

żabka04, basiunia lubią tę wiadomość

Nadzieja nie umiera !!!
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane dopieor doterlismy a nie miałam jak napisac za barzo :)

generalnie 3 pecherzyk podrósł do 16 mm ten ktory miał 13 mm
    ale ten gdzie były dwa jeden ma dalej 18 mm a drugi 16 wiec zmalał pewnie nic z niego nie bedzie .. choc dr powiedział ze wszytskie dobrze rokuja i generlanie mam idealne warunki
    rozmrozili przy nas nasienie , pokazali na monitorze jak zapierdzielaja , dr okreslil nasienie na 6+
    przez 3 dni mamy sie sexic :P
    4lub 5 mam isc na usg zobaczyc zy juz nie ma pecherzyków i od tego momentu bra c dupka,
    wersja pierwsza jesli nic sie nie przyjmie to w ciagu 10 dni od dupka acznie sie krwawienie
    wersja druga jelsi nie przyjdzie dalej brac i 18 stycznia test

Michał był cały czas ze mna :)
    nawet jak robili nam IUI :)
    o mało sie nie poryczałam ..

KOchane wszytskiego najlepszego w Nowym roku :)
    Mam nadzieję że każdej z Was w tym roku spełnią się wszytskie marzenia ;)
    zbliza_sie_sylwester_2014-12-18_2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:58

żabka04 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane w Nowym Roku :) Oby był owocny dla każdej z nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam po sylwestrze dziewczyny? Ja dużo nie wypiłam, może ze 3 lampki wina a czułam się jakbym wypiła sama przynajmniej 0,5 litra czystej hehe :-) Do tego nafaszerowałam się lekami bo małpka dała i w sumie daje do dziś porządnie popalić... :-/

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 1 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, to masz tak jak ja, dwie lampki wina, troche likieru - i czułam sie jakbym niewiadomo ile popiła... Wogóle czuję się zmięta, za duzo rzeczy których dawno nie było w moim jadłospisie-cukier, gluten,chipsy, alko-czuję się struta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w Nowym Roku!:-)

Ja byłam na białej sali z mężem i córka.
    O 22 poszliśmy poszczelac petardami bo dziecko stwierdziło że nie wytrzyma do 24 :-). Wróciliśmy a córka chwilę potem usnela. Iiiiii czas był dla nas <3 :-P mam nadzieję że owocnie. Hihi
    A ile wypiłam to wstyd się przyznać 0.7 wódki z mężem i nic mi nie było i nie jest. Chyba dobry dzień do picia był:-)
    Dziś wracam już do sioforu, dietki hahaha

No to tyle u mnie....
    Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku. Ten rok jest nasz więc do roboty! Nie oszukiwać!!! Hihi

• Fipsik Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten rok będzie nasz :)

żabka04, Tymoteuszowa, Ania_84 lubią tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście fipsik nie inaczej:-)!

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jestem ekonomiczna w piciu - dużo mi nie trzeba żeby czuć się na fali :-D Z moim mężem bym nawet nie usiadła, bo on to ma taką głowę że wszyscy są już pijani a jego nawet dobrze nie bierze :-)

Ten rok koniecznie musi być nasz. Za rok o tej porze się wszystkie tu spiszemy albo z brzuchami albo z dzidziami na rękach - mówię Wam! :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 20:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heka laski :)

Życzę aby Wam się w tym Nowym Roku spełniły marzenia,te małe i te większe,i dużo zdrowych ciąż i ślicznych bobasów,wiele zdrowia i radości,spełnienia w różnych aspektach życia .
    BUZIOLE <3

a Sylwestra część spędziliśmy w pracy do 22,potem z G poszliśmy koło Spodka ale nie weszliśmy bo tak trzepali torby ,a my mieliśmy szampana z cydru gruszkowego,termos z herbatą w plecaku.Dlatego oglądaliśmy na telebimie ale i tak mało było słychać bo ludzi było ok 50 tyś ...,zostaliśmy do fajerwerków i do domu :)
    acha emitowali go w Polsacie,zajebiście scena zrobiona :)

acha sex tez był ale nad ranem :P

• mamalena Znajoma

Wysłany: 1 stycznia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dołączam do was dziewczyny :)szczęśliwego nowego roku i szybkiego zafasolkowania....

20140815050114.png

"Przyjdzie czas gdy popijając poranną kawę będę wiedzieć ,że w sąsiednim pokoju moje szczęście cicho śpi."
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wypilam prawie 0,7 winka:-) byliśmy u znajomych, 3 godziny spania masakra. Jestem wypompowana, pedze do fryzjera.
    Zabko ja też od dziś ostro dieta i Inofem:-)
    U nas dziś 10stopni mrozu brrrrr
    Miłego dnia:-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• 2+... Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam w nowym roku. Wreszcie tu dotarlam:-) ja tez nie popilam, bo lampke wina i lampke szampana. W ogole nie mialam ochoty przez wredna @. Pierwszy raz w zyciu mialam taki zly nastroj i samopoczucie w trakcie trwania @. Nie wiem, czy to moze byc przez lutke czy raczej nie. W kazdym razie cos strasznego te kilka dni. No, ale w koncu odpuscila i wszystko wrocilo do normy:-) to jeszcze. raz spelnienia marzen w nowym roku, zwlaszcza tego jednego ! :-)

Nadzieja nie umiera !!!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik
    oczywiście, ze 2016 jest nasz :)
    Powodzenia wszystkim życzę, aby spełniło się nasze najważniejsze marzenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki ja dzisiaj do 19 w pracy a wieczorem czeka mnie zumba. Już mówiłam mężowi że pierwsze co to mi podłączy ps3 i jazda na gorąco, bo w święta sobie pofolgowałam i trochę na plusie jest.

Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że fajnym prezentem na walentynki byłby test z dwoma kreskami nie :-)

Aksi, żabka04 lubią tę wiadomość

• Aksi Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, oo tak, rewelacyjny prezent, jest za... :)

A ja mam jeszcze jedno... mam notesik z wydrukowanymi wykresami, który dostałam na naukach przedmałżeńskich. Został ostatni pusty wykres w notesie. Oby koniec notesika okazało się końcem naszych starań...

Ania_84 lubi tę wiadomość

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ