Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasiunia gratulacje!!!!
Super przyrosła jest GIT!!!!
A teraz proszę zostawić na wątku duuuuuzo fluidkow ciążowych hihi smarkać, pluć dowolna technika aby skuteczna
Oczywiście ciotki wirtualne czekają na fotkę lub wieści jak się maluch ma:-)
Dbaj o siebie zdrówka ci życzę oraz nudddnej ciąży!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:38
basiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam :* tak więc na ten Nowy Rok przesyłam bardzo dużo energii (ciążowej), estrogenu, luteiny i kwasu foliowego duż cieepliwości i wiary, że w końcu się uda !!;*
Kto może niechaj dziś puści się w wir sylwestrowj imprezy, a nóż okaże się owocna wszystkiego najlepszego kochane !
I do "napisania"Opolanka 85, żabka04, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane dopieor doterlismy a nie miałam jak napisac za barzo
generalnie 3 pecherzyk podrósł do 16 mm ten ktory miał 13 mm
ale ten gdzie były dwa jeden ma dalej 18 mm a drugi 16 wiec zmalał pewnie nic z niego nie bedzie .. choc dr powiedział ze wszytskie dobrze rokuja i generlanie mam idealne warunki
rozmrozili przy nas nasienie , pokazali na monitorze jak zapierdzielaja , dr okreslil nasienie na 6+
przez 3 dni mamy sie sexic
4lub 5 mam isc na usg zobaczyc zy juz nie ma pecherzyków i od tego momentu bra c dupka,
wersja pierwsza jesli nic sie nie przyjmie to w ciagu 10 dni od dupka acznie sie krwawienie
wersja druga jelsi nie przyjdzie dalej brac i 18 stycznia test
Michał był cały czas ze mna
nawet jak robili nam IUI
o mało sie nie poryczałam ..
KOchane wszytskiego najlepszego w Nowym roku
Mam nadzieję że każdej z Was w tym roku spełnią się wszytskie marzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 19:58
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w Nowym Roku!
Ja byłam na białej sali z mężem i córka.
O 22 poszliśmy poszczelac petardami bo dziecko stwierdziło że nie wytrzyma do 24 . Wróciliśmy a córka chwilę potem usnela. Iiiiii czas był dla nas mam nadzieję że owocnie. Hihi
A ile wypiłam to wstyd się przyznać 0.7 wódki z mężem i nic mi nie było i nie jest. Chyba dobry dzień do picia był
Dziś wracam już do sioforu, dietki hahaha
No to tyle u mnie....
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w nowym roku. Ten rok jest nasz więc do roboty! Nie oszukiwać!!! Hihi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to jestem ekonomiczna w piciu - dużo mi nie trzeba żeby czuć się na fali Z moim mężem bym nawet nie usiadła, bo on to ma taką głowę że wszyscy są już pijani a jego nawet dobrze nie bierze
Ten rok koniecznie musi być nasz. Za rok o tej porze się wszystkie tu spiszemy albo z brzuchami albo z dzidziami na rękach - mówię Wam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 20:20
-
nick nieaktualnyheka laski
Życzę aby Wam się w tym Nowym Roku spełniły marzenia,te małe i te większe,i dużo zdrowych ciąż i ślicznych bobasów,wiele zdrowia i radości,spełnienia w różnych aspektach życia .
BUZIOLE
a Sylwestra część spędziliśmy w pracy do 22,potem z G poszliśmy koło Spodka ale nie weszliśmy bo tak trzepali torby ,a my mieliśmy szampana z cydru gruszkowego,termos z herbatą w plecaku.Dlatego oglądaliśmy na telebimie ale i tak mało było słychać bo ludzi było ok 50 tyś ...,zostaliśmy do fajerwerków i do domu
acha emitowali go w Polsacie,zajebiście scena zrobiona
acha sex tez był ale nad ranem -
Ja wypilam prawie 0,7 winka:-) byliśmy u znajomych, 3 godziny spania masakra. Jestem wypompowana, pedze do fryzjera.
Zabko ja też od dziś ostro dieta i Inofem:-)
U nas dziś 10stopni mrozu brrrrr
Miłego dnia:-) -
Hej Wam w nowym roku. Wreszcie tu dotarlam:-) ja tez nie popilam, bo lampke wina i lampke szampana. W ogole nie mialam ochoty przez wredna @. Pierwszy raz w zyciu mialam taki zly nastroj i samopoczucie w trakcie trwania @. Nie wiem, czy to moze byc przez lutke czy raczej nie. W kazdym razie cos strasznego te kilka dni. No, ale w koncu odpuscila i wszystko wrocilo do normy:-) to jeszcze. raz spelnienia marzen w nowym roku, zwlaszcza tego jednego !Nadzieja nie umiera !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewuszki ja dzisiaj do 19 w pracy a wieczorem czeka mnie zumba. Już mówiłam mężowi że pierwsze co to mi podłączy ps3 i jazda na gorąco, bo w święta sobie pofolgowałam i trochę na plusie jest.
Wiecie co? Tak sobie pomyślałam że fajnym prezentem na walentynki byłby test z dwoma kreskami nieAksi, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Sylwia, oo tak, rewelacyjny prezent, jest za...
A ja mam jeszcze jedno... mam notesik z wydrukowanymi wykresami, który dostałam na naukach przedmałżeńskich. Został ostatni pusty wykres w notesie. Oby koniec notesika okazało się końcem naszych starań...Ania_84 lubi tę wiadomość