Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoct na ovufriend bierz poprawkę
Ale się rozpisalyscie:-)
Tak jutro magiczny dzień dla mnie,Joct i Ani.
Ja czekam na @ więc jeśli przyjdzie to was poinformuję jak nie to wtedy będziemy myśleć. Nie chcę robić testów bo się boje rozczarowania więc poczekam do jutra.
Jak nie przyjdzie pójdę na betę.
Najbardziej jej wierzę.
Mi dziś jakoś smutno ale jutro mam plan zrobić aż ok 100 parę pierogów ruskich:-)
Tak znowu wam smaku robię hihi
Zapraszam przygotuję jeszcze sos czosnkowy bo za mną chodzi do pierogów w sam raz:-)
Winko już chłodzenia na jutrzejszy dzień gdy będzie potrzeba to je otworze i się nie podzielę
-
Marteczka93
Ja dopiero mam @ mieć 30 więc jeszcze kupa czasu. Według wykresu przypuszczalną owulację mam mieć między 14 a 18 więc już teraz zaczynam działać oby z pozytywnym efektem. To byłby najpiękniejszy prezent w tym 2016 roku"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..." -
Żabko, ja cię kiedyś uduszę Przyjadę i zjem wszystko, co tylko będziesz miała w lodówce, zobaczysz Ale jeśli chodzi o pierożki, to dla mnie możesz zrobić z mięsem, bo ruskich nie lubię Mięsko Ci mogę dosłać, ok?
Ruda to przyjemnego i udanego serduszkowania Wam życzę!żabka04 lubi tę wiadomość
-
Marteczka93 ja mam mieć @ około 21.01, więc jeszcze sporo czekania przede mną
Jak @ nie przyjdzie to 22.01 będę testowała, bo od 23go mamy gości. Fajnie byłoby już wtedy wiedzieć...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Marteczka93
Dziękuję bardzo Mam nadzieję że się jakoś uda serduszkowanie bo ja teraz mam nocki w pracy a narzeczony popołudniówki. Z rana na śpiocha hihiMarteczka93 lubi tę wiadomość
"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..." -
Żabciu ja jutro nie testuje .. najwczesniej 14 stycznia jakos nie czuje tego i ogołnie mamjakiegos dołka mega
-
Mi ovu wyznaczył @ na 24.01. Ale napewno nie zrobię tego dnia, a kilka dni po, jeśli @ nie przyjdzie. W zeszłym cyklu po raz pierwszy w życiu @ mi się spóźniła aż o 5 dni, ale testy wychodziły negatywne. Myślę, że uda mi się powstrzymać
Ja na szczęście ruskich nie lubię, ale z kapustą i grzybami bym zjadła (na szczęście mam w zamrażarce po świętach:))
Ania_84 czemu masz doła? -
nick nieaktualnyMarteczka oj tam oj tam
W lodówce to tak na bogato nie jest staram się na bieżąco wymyślać i zjadać z rodzinką
U mnie tylko ruskie goszczą ale jeśli masz ochotę to zrobię z mięsem hihi
Za mną chodzą pierogi z pluckami ale nigdzie w sklepie nie ma plucek
Aniu tak wiem przypomniało mi się
Mi też dzisiaj smutno mam doła i nie wiem o co mi chodzi. Też nie czuję żeby się udało pomimo że brzuch mnie nie boli.
Ale mam takie cykle co drugi zero bólu @. Więc czekam do jutra jak przyjdzie to otwieram wino tyle dobrego zrobię.Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
chyba taki dzien pada, zimno szaro i ponuro ..zmeczenie praca przez caly weekend pracowalam w kazd dzien do 24
nooo i swiadomosc ze jak teraz si enie uda to nastepne podescie za kilka miesiecy dopeiro bo trzeba bedzie uzbierac kase
ja bole @ mam i to dosyc mocne ale taie falowe , za to ccyów wogole nie czuje jakby ich nie miala
ja dzis zjadłam pierogi od tesciowej odgrzewane , zobiłam sałatke
ojjj watroóbki to bym zjadła
Koleżanka mi poleciła żebym wizualizowała sobie to co chce osiągnąć. .. wiec wygooglałam sobie pozytywny test i sie w niego gapie jak sroka może nie nabawie sie ciązy urojonejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 15:48
-
nick nieaktualny