Staraczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Żabko, warto nawilżać błonę śluzową. Pij sporo ciepłych płynów (jakaś herbata, sok z malin, podgrzane mleko z miodem i czosnkiem, kisiel). Na ból gardła pomaga płukanka zrobiona z wody i soli, ale ja osobiście nie jestem w stanie wypłukać sobie tym gardła bez wymiotów, dlatego płuczę gardło wodą z miodem (można też użyć roztworu wody utlenionej). Jeśli pojawi się wysoka temperatura, wtedy koniecznie odwiedź lekarza, bo nawet domowe sposoby mogą nie pomóc
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo chatę ogarnęłam.
Teraz wypije kubek koktajlu bo spijamy resztki:-)
Potem obiadek i jakiś spacerek trzeba zaliczyć.
Belen ja wolę ciepłe napoje:-) bez mleka z czosnkirm bo na samą myśl mam odruch wymiotny:-(
Co do cycko w ciąży. To tylko tak na początku bol jest. Gorzej jak się karmi piersią i się przewieje piersi ohhhhhhhh to jest bol na sam widok cyckach chorego się skomli. Przerabialam to.
Rada na przyszłość uważajcie na cycuchy jak będziecie karmić.
BELÉN, Jotc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej:) moge sie przylaczyc? Pierwsze staranie od zeszlego poniedzialku a teraz nie mige sie doczekac zeby zrobic pierwszy test )) ciezko wytrzymac... Nosi mnie no i caly czas mam wrazenie ze kreci mnie w brzuchu...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
My jesteśmy często w Toruniu to wpadniemy
25 lat mieszkałam w Toruniu, potem się wyniosłam do Bydgoszczy
Aniu na podobnym wózku jedziemy.. wam zabierają kasę, żeby zajść w ciążę, mi zabrali za to, że urodziłam i wychowałam. Ech, ten kraj..Marteczka93 lubi tę wiadomość
-
no Żabka to szybko Ci przeszło
ja z moim gronkowcem często miałam ból gardła i anginy. Ale póki co (puk puk w niemalowane) długo nie chorowałam
Dzisiaj ewidentnie pozytywny test owu! Z rozcieńczonego moczu i były dwie kreski!listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
Zabko to chyba jakaś wczesno ciazowa infekcja:-)
Ja od kilku dni zlapalam bzika na punkcie zdrowej żywności studiuję neta, zamówiłam książki i kilka produktów: orzechy brazylijskie, nasiona chia, jądra pestek moreli;-) -
nick nieaktualnyKasia do boju! Bierz w obroty meza:-) hihi
Kas no moja droga po zjedzeniu tyle wiedzy będziesz tu nam pisać i mówić co jeść a czego nie.
Przypomniało mi się w tej gazecie lekarz się wypowiadał i mówił o dietach przy tarczycy i sugerował żeby się nie opierać na żadnej bo to nie ma wpływu na nią.
Ja rozmyślam o tym 12.01 i szczerze boję się cholernie i testowania i rozczarowania.
Świruje!!!! -
nick nieaktualnyKasia męża przyciski tak ze 3-4 dni pod rząd!!!! Przyjemności życzę
P.s. Tylko z przyjemnością a nie z przymusu
Kas nie wiem co sobie myśleć o tych dietach czy stosować czy nie.
Moja endo też mówiła żeby sobie dać spokój, gin też powiedział że mi nic to nie da.......
Więc nie krępuje się z podjadalam:-)
Tyle że przy bezglutenowej lepiej się czuję żwawa jestem, chce mi się coś robić bo wcześniej po posiłku albo słodkim zagryzla albo na spanie miałam ochotę -
Witam Wszystkie Dziewczyny Jestem Nowa i dopiero "Raczkuje" na tej stronce w sumie to za namową koleżanki która poradziła mi ten portal Staram się z narzeczonym o dzidziusia od października 2015 i jak na razie bez skutku... Mam nadzieję że ten portal podniesie mnie na duchu i razem damy radę"Wszystko przyjdzie z czasem. Trzeba tylko umieć cierpliwie czekać..."
-
żabka04 wrote:Kasia męża przyciski tak ze 3-4 dni pod rząd!!!! Przyjemności życzę
P.s. Tylko z przyjemnością a nie z przymusu
Kas nie wiem co sobie myśleć o tych dietach czy stosować czy nie.
Moja endo też mówiła żeby sobie dać spokój, gin też powiedział że mi nic to nie da.......
Więc nie krępuje się z podjadalam:-)
Tyle że przy bezglutenowej lepiej się czuję żwawa jestem, chce mi się coś robić bo wcześniej po posiłku albo słodkim zagryzla albo na spanie miałam ochotę
Ja też staram się nie popadać w paranoje. Więcej warzyw, minimum słodyczy i pieczywa i też lepiej się czuję. A te dodatki to zamiast suplementow.
Dziś do pracy...jeny jak i się nie chce:-/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaWiewióra
Hej Będzie dobrze, uda się Wszystkie liczymy na ten rok
Znasz dokładnie swój cykl? Wiesz kiedy masz owulację? Bo ja wspomagałam się z pierwszy dzieckiem testami owulacyjnymi i teraz przy staraniach o drugie również dla mnie są idealne, bo temperaturki nie chce mi się mierzyć
Przeczytaj te artykuły
https://ovufriend.pl/artykul/owulacja-klucz-do-zajscia-w-ciaze,18.html
https://ovufriend.pl/artykul/11-faktow-na-temat-plodnosci-kobiety-ktore-powinnas-wiedziec-starajac-sie-zajsc-w-ciaze,8.html
https://ovufriend.pl/artykul/nie-moge-zajsc-w-ciaze-najczestsze-problemy-z-plodnoscia-u-kobiet,11.html
POWODZENIA