Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja juz po lekarzu, pecherzyk ma 18mm, wiec gdzieś na weekend wypadnie owu mam nadzieje bądź ewentualnie początkiem tygodnia to juz mam nadzieje, ze nie bo mąż w pracy haha
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyJa wlasnie wróciłam od fryzjera byłam ściąć włosy bo tragedia jak mi wypadaja a juz miałam za łopatki więc piec wlosow na krzyz jak to sie mówi i obcielam na boba do ramion ;p mysle ze troche odzyja
Katharina to lecisz z koksem oby teraz.zaskoczyło -
Paulka89 wrote:Ja wlasnie wróciłam od fryzjera byłam ściąć włosy bo tragedia jak mi wypadaja a juz miałam za łopatki więc piec wlosow na krzyz jak to sie mówi i obcielam na boba do ramion ;p mysle ze troche odzyja
Katharina to lecisz z koksem oby teraz.zaskoczyło
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Rybkaaga wrote:Mazia to odważna jesteś ja to tylko po trochę obcinam, też się wybieram do fryzjera;-)
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ja miałam kiedys do pasa I scielam do ucha ale był placz masakra nie mogłam sobie darować ze tak zrobiłam ,a teraz wole krotsze bo plączą sie strasznie
Wlasnie zamowilam szampon skrzypowita pro ale co to bedzie sie okaze ;p
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia kolagenowe to to samo co kreatynowe szczerze to średnio sie znam
I jakie to kupilas niewiem to maska jest odzywka ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Moja mama mówiła, że jej w ciąży włosy garściami wypadały o żeby się popsuły. A my tak chcemy być w ciąży hehe. Odpisał mi mój lekarz tylko tyle, że są nowe terminy i pozdrawia. A ja się rozpisaliśmy jak kretynka i dołączyłam wyniki badań. Termin jest dopiero na czerwiec bo dziś dzwoniłam i się upewniłam. Szczerze to strasznie głupio się czuje, aż wstyd mi będzie iść do niego w czerwcu. Zapisałam się prywatnie na czwartek.Alison