Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Czesc dziewczyny co tu taka cisza ranny boskie :p
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Ja wróciłam dopiero niedawno z mężem i synkiem z zakupów. I jestem padnięta. Nic mi się totalnie nie chce. Paulka89 widzę po twoich suwaczkach że różnica wieku między twoimi pociechami będzie ponad 7 lat. Dla mnie to wydaje się dużo, chociaż mam znajomą która ma ponad 10 lat różnicy między dziećmi. U mnie będzie prawie 4,5 roku różnicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 16:37
-
nick nieaktualnyWiem wiem ze bedzie 7 lat ale mi nie przeszkadza po prostu wcześniej jakos nie byłam zdecydowana dopiero teraz
Synowi powiedzielismy cieszy sie juz imona wybiera i pyta kiedy bedzie dzidzius juz ;p. A między mna a moim rodzeństwem tez jest dużo bo 12 lat i od kad pamiętam mamy świetny kontakt -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas oczekiwanie na owulację. Ale staramy się dalej od razu jak tylko zakończy się plamienie. Jeszcze trwa leciutkue.
U nas wczoraj wypad w góry, grill na szczycie a dzisiaj jazda rowerem będzie na rozruch po zimowej przerwie. Pogoda piękna, cieplutko, słonecznie.
U mnie różnica między mną a rodzeństwem 17 lat Więc 7 to prawie nic. A jak teraz będzie dziewczynka to synek będzie miał młodszą siostrę do pilnowania i dbania. -
mindusia87 wrote:Ja wróciłam dopiero niedawno z mężem i synkiem z zakupów. I jestem padnięta. Nic mi się totalnie nie chce. Paulka89 widzę po twoich suwaczkach że różnica wieku między twoimi pociechami będzie ponad 7 lat. Dla mnie to wydaje się dużo, chociaż mam znajomą która ma ponad 10 lat różnicy między dziećmi. U mnie będzie prawie 4,5 roku różnicy.
Paula 90 ja tez rozruch mam to i spacery to i rower, ostatnio zakwasy takie miałam, ze ruszać sie nie mogłam
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiecie jaka wczoraj miałam sytuacje juz wam pisze :
Poszliśmy na spacer do parku no i mój syn zobaczył tam takiego uchodzce. Adnan ma na imię, chodzi z synem do szkoły. Koledzy tego Adnana mu sie schowali(on juz prawie płakał bo nie mógł ich znaleźć) i mój Kacper pokazał mu gdzie sie schowali (było ich trzech wiekowo mniej więcej jeden z 10 drugi tez a trzeci troche młodszy ) .wiecie ze skurw.... wyskoczyly z tych krzakow i mojego kacpra zaczęli wyzywać po angielsku najpierw ,a później polecieli za nim (obstawiam ze chcieli mu wlać) Mój maz wyskoczył i sie pyta jaki maja problem a oni po swojemu cos zaczęli gadać tylko jeden z nich doszedł do.nas I wytłumaczył "po co kacper powiedział gdzie sa". Czaicie qrwa dziecko powiedziało gdzie sie chowaja i przez to by go zlali albo niewiem co jeszcze. Male sku***ele mowic nie umieja po angielsku ale jak Ci sypna wiazanke z przeklenstwami to wbija w ziemie. I wlasnie oni wszyscy chodza z synem do szkoły i chodze i boje sie żeby mu gdzies w szkole nie dokuczali. Ja niecierpie tych uchodzcow tyle tu tego jest ze tragedia w szkole wszedzie.
Jak juz wychodzilismy z parku to przyszło ich tam (samych facetów) ze 20tu tak od 17 lat w zwyzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 10:44
-
Czesc Wam. Ja nie jestem żadną rasistką czy coś, ale nasciagalismy sobie tych uchodźców i teraz same problemy. Strach dziecko samo puścić albo kobietę bo zgwałcą. Do innych narodowości nie mam nic ale ciapaci to tylko, aby drugiemu krzywdę wyrządzić.
Ahh...
Miłej niedzieli dziewczynyPaulka89 lubi tę wiadomość
Alison -
nick nieaktualnyStrach wychodzic dobrze mowisz ja z psem wieczorem sie boje isc sama bo jak mowie stoi 20tu typa sami faceci . ostatnio widziałam akcje jak wlasnie tacy z gimnazjum stali na placu zabaw 18 godzina byla tez dużo ich było i z nimi stały fwie szkotki , normalnie wszedzie je wymacali każdy po kolei (później placza małolaty ze albo gwałt jak same sobie pozwalaja na takie cos i ciaza niechciana ) ja tez niecierpie ich !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2018, 12:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to się cieszę, że jestem w Polsce. Jeszcze mieszkam w mieście kiboli i innych wariatów. Dla swoich nieszkodliwi, ale "pozwalają" tylko Ukraińcom tutaj być. Ludzi z bardziej egzotyczna uroda jest może garstka, nawet Romów nie widziałam a w moim rodzinnym mieście było ich na pęczki.
A może spróbować porozmawiać w szkole, żeby nauczyciele zwrócili przez jakiś czas większą uwagę na syna, bo tamte dzieciaki mu groziły. -
U mnie niestety jest plaga ale Niemcy przecież sami sobie ich zaprosili tutaj mam dwie rodziny czarne w bloku, skurwysyny jak gotują to rzygac sie chce bo smierdzi wszędzie ostatnio jedna zrypalam bo jak wychodziłam z psem to spotkałyśmy sie w drzwiach klatki schodowej i moj pies chciał wyjsć to ta pizda glowe mu przycisnęła, zdziwiła sie, ze zaczęłam ja wyzywać po niemiecku od czarnych dziwek ale bądź co bądź nie pozwole by jakaś czarna szmata próbowała specjalnie mojemu psu bądź komukolwiek zrobić krzywdę! Nie byłam rasistką ale od kiedy mam z nimi doczynienia to szczerze sama bym bombę na Nich zwaliła, to sa śmierdzące nie roby i tylko na socjal liczą albo w caritasie siedzą i produkują bachory!!!!! Niedługo w Niemczech to bedzie murzynarium! Juz pomijając fakt, ze właśnie strach wyjsć na dwór bo chuj wie co w głowie tym kozojebcom siedzi !
Za wulgaryzmy przepraszam Ale we mnie sie gotuje gdy ten temat poruszam
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań