Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggie, ja miałam takie badanie ale nerek. Robią zdjęcia, potem podają kontrast, znowu robią zdjęcia i potem czeka się chyba 40 minut i znowu robią zdjęcia. Potem wychodzisz jakby nigdy nic Jedyne co to możesz mieć uczulenie na kontrast, ale to obecnie zdarza się niezwykle rzadko. A za wyniki trzymam kciuki.
Katharina, ja byłam w Twoich okolicach, to tam 3/4 ludzi to ciapate. Dobrze, że ich tu nie ma, wracaj do nas
U mnie pogoda brzydka, ciepło, ale deszczowo i duszno. Mnie coś głowa boli.
Mierzę temperaturę, dzisiaj 36,8 czyli standardowo. Czekam na skok. Mam nadzieję, że pojawi się już w tym cyklu. Zdecydowałam nie iść do tego gina. Nie ufam mu, pójdę za tydzień do mojej. Będę w okolicach owulacji to od razu się dowiem, czy owu byla/jest/bedzie. -
Paulka89 wrote:Mindusia bylas juz u Endo ? Masz zwiekszona dawke leku na tarczyce ?
Meggie juz po ? Jak sie czujesz
Paulka89 byłam ostatnio u lekarza w przychodni u siebie w mieście, ale leku mi póki co nie zmieniała ani dawki. Mam brać dalej ten lek co biorę. A na 4 maja mam wyznaczoną wizyte do szpitala do endokrynologa. Pocieszające jest to, że TSH po ostatniej wizycie znacząca spadła. Nie jest co prawda to wzorowe TSH jakie powinno być w ciąży, ale już zbliża się do normy
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 to dobrze wiedzieć, właśnie niektórzy robią film z podaniem kontrastu, a niektórzy zdjęcia co pare minut.
A nie zgadniecie co się stało... okazało się, ze nie napisali mi na zaleceniach badania posiewowego na grzybice czy coś takiego, wiec nie zrobiłam tego a co za tym idzie - nie zrobili mi dziś HSG!!! Wzięli posiew i w czwartek mam przyjsc po wynik a w piątek wstawić się znowu na oddział... dobrze, ze jeszcze mogę w piątek to zrobić bo jak nie to miesiąc znowu czekania.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Paula 90 to dobrze wiedzieć, właśnie niektórzy robią film z podaniem kontrastu, a niektórzy zdjęcia co pare minut.
A nie zgadniecie co się stało... okazało się, ze nie napisali mi na zaleceniach badania posiewowego na grzybice czy coś takiego, wiec nie zrobiłam tego a co za tym idzie - nie zrobili mi dziś HSG!!! Wzięli posiew i w czwartek mam przyjsc po wynik a w piątek wstawić się znowu na oddział... dobrze, ze jeszcze mogę w piątek to zrobić bo jak nie to miesiąc znowu czekania.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ale sa gamonie nie dopisali czegos I przez nich trzeba czekac osły . no ale dobrze ze w piątek bedziesz miec ,a nie znowu gdzies za miesiąc.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy czekamy na owu dopiero Mam nadzieję że się wkrótce pojawi. Pije znowu obrzydliwy syrop z gwajafenezyna. Na rozrzedzenie śluzu.
Temperatura na razie bez zmian, śluz niepłodny
Meggie, no to fest Cię zrobili... Ale dobrze że to zaraz następny a nie za miesiąc.
Dziewczyny orientujecie się ile dni trzeba się wstrzymać ze współżyciem przed wizytą u gina? Mi coś świta że dwie doby żeby móc zrobić cytologię.
-
Paulka89 wrote:Cześć ktos testuje cos ? Mazia Ty chyba jestes przed @ jak tam?
Rybkaaga jak u ciebie jest @czy nie ?
Beda w tym miesiącu jakies dwie kreseczki czy nie
Starania od 01.2018
Paula90 mnie sie wydaje, ze 3 dni przed cytologią. Mój sie przerazil wczoraj hehe bo nie dosc ze teraz sie nie kochalismy przez tydzien przed tym badaniem to lekarz kazal jeszcze do piatku wytrzymac
Ja mam w niedziele owulacje, w sumie fajnie bo w piatek znowu bede miec robiony monitoring i bede miec czarno na białym co z owulka w tym miesiacu poki co idealnie wygląda z tego co wczoraj lekarz powiedział.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny