Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Mazia a wynik bedziesz miala internetowo , mail czy trzeba jechać ? Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny u mnie lato dosłownie zasadziłam cały balkon kwiatami
U mnie dzisiaj 19dc raczej juz po owu:) w ogóle ten cykl dziwny bo w momencie gdy test owu pozytywny i sluz super płodny to szyjka w tych dniach rano robiła sie miękka i otwarta i wysoko a wieczorami sie zniżała twardniala i zamykała i tak na zmianę co dnia dlatego uważam, ze ten cykl stracony...
Wczoraj kupiliśmy sobie z mężem rowery i bedzie y jeździć na wycieczki ♥️
Mazia daj znac jak tam wynikiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 14:40
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba tak znaczy ja miałam rano twarda a na wieczor podczas kąpieli miekka niewiem moze zle patrzyłam albo wydawało mi sie hehe ale miałam roznie, teraz przestalam badac wiec nie orientuje sie ;p było zapytać sie swojej lekarki czy to mozliwe ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2018, 17:02
-
Hej kobitki:-) wczoraj @ nie dostałam więc pewnie zawita w piątek bo mam co 28 lub 31 dni. Powiem wam, że znowu się chyba jakieś choróbsko przyplątało:-( w poniedziałek strasznie źle się czułam brzuch mnie bolał, kłuło mnie chyba w cewce moczowej sama już nie wiem, nerki mnie pobolewały, 37 stopni. Wczoraj zrobiłam badanie moczu bo pomyślałam, że to zapalenie pęcherza a wyniku podwyższony ciężar właściwy i coś tam na bbo nie mam wyniku przy sobie a niepamiętam jak to się nazywa. No i się naczytałam o problemach i wątrobą i żółtaczce:-( Jutro powtórze wynik i w piątek do lekarza. Dzisiaj jest jużlepiej brzuch pobolewa jak przed@ i trochę czuje nerki tak mi się wydaje. To tyle u mnie, trochę się rozpisałam
-
nick nieaktualny
-
Mazia89 wrote:My już po badaniu...wynik będzie jutro. Szczerze to bardzo się boję że będzie coś nie tak
Ps. Jeśli wyniki bedą dobre to masz odpuścić i sie odstresować!!! :*
Katharina92 wrote:Mazia nie bój sie, nawet jeśli bedzie cos nie tak to będziesz miała odpowiedz na wszystko i wtedy zaczniecie sie starać pod innym katem, tak jak Ci mówiłam mogą wystarczyć jakieś witaminy tylko trzymam kciuki bedzie dobrze
Ps. Jeśli wyniki bedą dobre to masz odpuścić i sie odstresować!!! :*
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia i jak masz juz wyniki ? Czy później beda ? I katharina dobrze mówi jak będzie dobrze to odpuść i wyluzuj ;p
Katharina kiedy masz miec @ ?
Starania od 01.2018
Paulka planowo na 2 maja mam @ zobaczymy co to bedzie
Dokładnie Mazia ma sie nie stresować jest okey teraz tylko konsultacja z lekarzem i wrzucenie na luz :*
Jak wiadomo nawet idealnie zdrowe pary zachodzą nawet po 1,5 roku a Mazia z tego co pamietam to Ty dopiero z 4 cykl wiec na prawdę nie ma co panikować ja mam koniec 9 cyklu
Rybkaaga wrote:Widxisz Mazia niepotrzebnie się stresowalaś, zobaczysz jeszcze co powie lekarz:-) A jak tam @ przyszła? bo może już nie przyjdzie;-)
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne