Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u nas nadal oczekiwanie na owu. Dzisiaj 13 dzień po poronieniu. Krwawienie skończyło się po 7 dniach ( miesięczne zwykle trwa 3 dni). Były skrzepy, był ból fizyczny i był dużo większy ból emocjonalny.
Udało mi się jednak poukładać to sobie w głowie i wróciliśmy do starań od razu po zakończeniu krwawienia.
Dzisiaj szyjka u mnie bardzo nisko. Temperatura niska 36.6( zwykle mam 36.8 ). Testy owu negatywne jak cholera.
Co tam u Was? Może jakieś dwie kreseczki się zadzieją w tym miesiącu jeszcze? Trzymam kciuki za każdą z Was :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 19:06
-
Paulka89 wrote:Jestem, jestem czytam czekam na jakies || ;p
Paula tak jak Alisoon pisze teraz to tylko chwila i znów będziesz w ciazy czego Cie życzę :*
U mnie dzisiaj 22 dc, zaczely piersi bolec jak to zawsze przed @ czego nie lubię bardzo, czekam na termin @ ale i tak nie nastawiam sie na niespodziankę
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Hej Wam. Ja cały czas się zastanawiam czy brać te hormony...boję się że już wogole mi się wszystko rozreguluje...jutro będę dzwonić do lekarza żeby się dokładniej wszystkiego dowiedzieć
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Mazia89 wrote:Hej Wam. Ja cały czas się zastanawiam czy brać te hormony...boję się że już wogole mi się wszystko rozreguluje...jutro będę dzwonić do lekarza żeby się dokładniej wszystkiego dowiedzieć
Hej dziewczyny, tez mam nadzieje, ze dwie kreseczki w maju zawitaja na nasze forum My z mezem juz po staraniach, w sobote, niedziele i dzis juz bedzie ciezko - maz sie struł teraz nic tylko czekac.
Mazia89 moim zdaniem wlasnie dopytaj dokladnie o dzialanie tych leków i na jakiej podstawie zostały one przepisane. Jeśli masz dobrego lekarza to ja bym go posłuchała i brała. Możesz np. spróbować 3-4 cykle. Oby to dało efekty!
Paula90 bardzo dobrze, ze wrociliscie do starań. Nie raz slyszalam, ze po poronieniu cialo kobiety jest jeszcze w stanie "gotowości ciążowej" i zaraz dziewczyny zachodzą w ciążę. Aczkolwiek potrzebne tu jest dobre pozytywne nastawienie!KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie, Katharina, Alison, nastawienie jest bardzo pozytywne, ale jakoś przestałam tak bardzo, obsesyjnie wręcz chcieć ciąży. A to dobrze. Nie myślę o tym cały dzień, zdarza mi się całymi dniami nie myśleć a w trakcie starań myśleć o dobrej zabawie a dopiero potem przypomina mi się, że miałam trzymać nogi do góry
-
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Phi, mi już drugi leci a gdzie bym pomyślała rok temu...
Kathrina92 tak juz od maja tamtego roku się staramy tak na maxa, ale juz ok 2 lat sie nie zabezpieczamy. Ani razu nie byłam w ciąży, więc po prostu nie dochodzi w ogóle do zapłodnienia. Mam nadzieję, że to HSG nam to umożliwiło i za 2 tyg zobaczę 2 kreskiKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Kathrina92 tak juz od maja tamtego roku się staramy tak na maxa, ale juz ok 2 lat sie nie zabezpieczamy. Ani razu nie byłam w ciąży, więc po prostu nie dochodzi w ogóle do zapłodnienia. Mam nadzieję, że to HSG nam to umożliwiło i za 2 tyg zobaczę 2 kreski
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne