Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisoon jaki wstyd, ifekcję najlepiej jak najszybciej jest wyleczyć a nie czekać. W czerwcu to on nawet nie będzie pamiętał o mailu;-)
Dziewczyny mój organizn zwariował chyba pory roku pomylił moge cały dzień jeść, zjem coś i za chwilę znowu jestem głodna aż mnie mdli, normalnie do zimy się szykuje a nie na wiosnę -
Alisoon wrote:Pokaże mu wyniki badań i sobie przypomnieć, że to ja
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
No dobra to pocieszylas mnie trochę. Pewnie są dużo bardziej nawiedzone niż ja, więc może jakoś zappmni. Wczoraj dzwoniłam do mojej wcześniejszej gin, miała termin na najbliższy wtorek ale stwierdziłam że mogę dostac okres i i zapisałam się na 24. Dziś dzwoniłam, zeby przenieść się jak najszybciej i mam w czwartek. Bo tak pomyślałam, że nie chodzi mi przecież o badanie tylko o konsultację, receptę. Bo w czwartek to już okres na bank będzie.Alison
-
nick nieaktualnyKatharina, trzymam kciuki za rocznicę.
U mnie już tylko plamienie zostało, zaczynam znowu mierzyć temperaturę. Na chwilę przestałam bo krwawienie byli dość obfite i bałam się że mogę jakieś bakterie czy coś wprowadzić.
Ciekawa jestem czy w tym cyklu wróci płodnosc i pojawi się owulacja.
Alison, na bank nie będzie pamiętał że to Ty. A nawet jeśli, to przecież w okresie starań robimy wiele dziwnych rzeczy i martwimy się o sprawy które w "normalnych" czasach by nas w ogóle nie obeszły. Musimy być trochę przewrażliwione i lekarze to raczej rozumieją. Wiadomości ucina jak dodajesz emotki. Już to rozgryzlysmy jakiś czas temu -
Trzymam kciuki, żeby Twoja płodność już była w tym miesiącu. Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Też myślę, że jesteśmy bardziej zdesperowane niż na codzien. No właśnie ja chcę do Was uśmiech wysłać to mi obcina wiadomość.
Paula 90 lubi tę wiadomość
Alison -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlison, załóżmy więc że zawsze wysyłamy do wszystkich uśmiechy.
Jedziemy wszystkie na jednym wózku. Różne mamy miejsca na tym wózku, ale po to tu jesteśmy żeby wysyłać sobie wirtualnie chociaż trochę dobrej energii. Nie możemy wysyłać buziek, ale wysyłamy tonę dobrej energii. To wystarczy -
Ja się tak stresuje bo to ten mój nowy młody lekarz, jakby był stary czy kobieta to pewnie bym się tym nie przejmowała. My siebie najlepiej rozumiemy bo wszystkie przez to samo przechodzimy. Dobrze mieć takie wsparcie. Cieszę się, że do Was trafilam
Paula 90 lubi tę wiadomość
Alison -
Hej dziewczyny! Pisze do was z pytaniem czy to możliwe bym była w ciąży . Ostatnia @ 24.03 od tygodnia jak nie lepiej bolą mnie piersi czego wcześniej nie doświadczyłam . Oczywiście zrobiłam dzisiaj test mój mąż nic nie widzi a ja tak hehe... nie wiem czy już wariuje czy to jednak możliwe ?
-
Patrycja20 wrote:Hej dziewczyny! Pisze do was z pytaniem czy to możliwe bym była w ciąży . Ostatnia @ 24.03 od tygodnia jak nie lepiej bolą mnie piersi czego wcześniej nie doświadczyłam . Oczywiście zrobiłam dzisiaj test mój mąż nic nie widzi a ja tak hehe... nie wiem czy już wariuje czy to jednak możliwe ?
Starania od 01.2018
Patrycja20 wrote:Dzisiaj 8 dzień po . Cykle 32/33 dni
Starania od 01.2018
nick nieaktualny