Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Kurde bo tu tyle alko się leje, ze wole sprawdzać na bieżąco, czy mogę... ;P a dzisiaj mam 11 dpo. W niedziele ma być @.

Ja po takim wyniku już bym odstawiła alkohol ;-) powtórz test w niedzielę.

Ja mam 9 dpo dzisiaj i w sumie dzisiaj wypada mi @, bo cykle 24-25 dni.

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego już podziękowałam, już nie będę pic. Dam znać jak kolejny test wyszedł :) Paula a pokaz Twój test! :)

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89, a jak Ty się czujesz? Zaraz koniec pierwszego trymestru u Was. Ale to zleciało :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Dlatego już podziękowałam, już nie będę pic. Dam znać jak kolejny test wyszedł :) Paula a pokaz Twój test! :)

https://naforum.zapodaj.net
    /97b1f23f5109.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 17:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie znać czy dało się otworzyć, bo to moja pierwsza próba wstawiania zdjęcia :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam jednak dupka, doktorka mi pozwoliła. Mam kropkę żywej krwi. Szyjka wysoko i miękka, na szyjce gęsty biały śluz. Spadek temperatury rano z 36.9 na 36.8. Może to implantacja?
    Trzymajcie kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Paulka89, a jak Ty się czujesz? Zaraz koniec pierwszego trymestru u Was. Ale to zleciało :-)
    Paula widac widac ;p ciekawe jaka beta ci wyjdzie ;p mi spadla tempka o 0.2 takze nie stresuj sie ;p
    No leci sZybko jak juz sie zaciazy to patrzec a juz porodowka bedzie :o hehe a za tydzień usg juz sie doczekać nie moge ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 17:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Paula widac widac ;p ciekawe jaka beta ci wyjdzie ;p mi spadla tempka o 0.2 takze nie stresuj sie ;p
    No leci sZybko jak juz sie zaciazy to patrzec a juz porodowka bedzie :o hehe a za tydzień usg juz sie doczekać nie moge ;)

Mam nadzieję że wysoka, ale badanie było w 9dpo i jeśli implantacja jest dzisiaj (10dpo) to raczej nie spodziewam się spektakularnych wyników.
    Teraz się dowiesz już czy masz synka czy córeczkę, prawda?

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę walczę i walczę i nie umiem wejść na ta stronkę :(

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • Meggie1 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to! :) Paula pozytyw jak się patrzy!!! Ja tu nie widzę cienia cienia tylko już kreskę delikatna, bo delikatna, ale jest! Moje gratulacje! :*

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Mam nadzieję że wysoka, ale badanie było w 9dpo i jeśli implantacja jest dzisiaj (10dpo) to raczej nie spodziewam się spektakularnych wyników.
    Teraz się dowiesz już czy masz synka czy córeczkę, prawda?
    Cos juz by mógł stwierdzic mniej więcej moze , teraz bede miała prenatalne ale tutaj lekarz niestety nie powie jaka plec po prostu nie mowia niewiem czemu, jedyna opcja to w 16 tc prywatnie to sie wtedy dowiesz.:/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggie1 wrote:
    Mam to! :) Paula pozytyw jak się patrzy!!! Ja tu nie widzę cienia cienia tylko już kreskę delikatna, bo delikatna, ale jest! Moje gratulacje! :*

Na wszelki wypadek nie dziękuję bo to wynik grubo powyżej 10 minut :-)

Ale ostatnim razem też tak było tylko, że w 12dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 18:07

• Meggie1 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2018, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/b8b03465b594.jpg.html
    Dziewczyny podsyłam jeszcze jedno zdjęcie, te testy są właśnie kiepskie bo te kreski są jakieś rozmyte... mam nadzieje, ze chociaż troszke lepiej widać na tym zdjęciu. Następny test w niedziele rano, zobaczymy.
    Paula90 bądźmy obie dobrej myśli! :)

Paula 90 lubi tę wiadomość

KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dodajecie zdjecie na forum ze strony (https://naforum.zapodaj.net) kopiujcie link z url tzw BBCODE . rozmiar 200na200 albo 500 na 500 to od razu sie zdjecie pokaze .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 18:24

Paula 90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos takiego
    url=https://naforum.zapodaj.net/dbdd4297a450.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbdd4297a450.jpg[/url]

• Alisoon Koleżanka

Wysłany: 3 maja 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny mam nadzieję, że w tym miesiącu uda Wam sie obu :-)dobre oznaki są.Meggie coś czuję, że do niedzieli to nie wytrzymasz z testem hehe.fajnie, że nasze grono się powieksza, będzie nam weselnej :-)

Alison
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam poranek? U mnie nadal brak @ :-)
    Dzisiaj idę odebrać betę.
    Jeśli @ nie przyjdzie to jutro robię drugi test.

• Nati91Nati Znajoma

Wysłany: 4 maja 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)
    jestem nowa, czytam Was od kilku dni i postanowiłam dołączyć do Waszego grona.

Też jestem teraz w fazie "oczekującej", ale czuje że w tym miesiącu znowu nici..

Olaa86 lubi tę wiadomość

starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nati, kiedy masz mieć @? Pierwsze starania czy chcesz rodzeństwo dla swojego dziecka/dzieci. Który cykl starań?

• Nati91Nati Znajoma

Wysłany: 4 maja 2018, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Pierwsze starania, jest to nasz 4 cykl starań. Cykle mam 30-32 po odstawieniu tabletek. Dzisiaj to mój 30 dzień i okresu spodziewam się jutro lub niedziele. Ale brzuch mnie już boli od kilku dni. Wczoraj rano miałam śluz taki z nitkami krwi, a dzisiaj już taki lekko różowy, więc czuję że okres nadejdzie niestety.

starania od 01.2018
‹‹ 124 125 126 127 128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ