Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Kurde bo tu tyle alko się leje, ze wole sprawdzać na bieżąco, czy mogę... ;P a dzisiaj mam 11 dpo. W niedziele ma być @.
Ja po takim wyniku już bym odstawiła alkohol powtórz test w niedzielę.
Ja mam 9 dpo dzisiaj i w sumie dzisiaj wypada mi @, bo cykle 24-25 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Paulka89, a jak Ty się czujesz? Zaraz koniec pierwszego trymestru u Was. Ale to zleciało
No leci sZybko jak juz sie zaciazy to patrzec a juz porodowka bedzie :o hehe a za tydzień usg juz sie doczekać nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 17:37
-
nick nieaktualnyPaulka89 wrote:Paula widac widac ;p ciekawe jaka beta ci wyjdzie ;p mi spadla tempka o 0.2 takze nie stresuj sie ;p
No leci sZybko jak juz sie zaciazy to patrzec a juz porodowka bedzie :o hehe a za tydzień usg juz sie doczekać nie moge
Mam nadzieję że wysoka, ale badanie było w 9dpo i jeśli implantacja jest dzisiaj (10dpo) to raczej nie spodziewam się spektakularnych wyników.
Teraz się dowiesz już czy masz synka czy córeczkę, prawda? -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Mam nadzieję że wysoka, ale badanie było w 9dpo i jeśli implantacja jest dzisiaj (10dpo) to raczej nie spodziewam się spektakularnych wyników.
Teraz się dowiesz już czy masz synka czy córeczkę, prawda? -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Mam to! Paula pozytyw jak się patrzy!!! Ja tu nie widzę cienia cienia tylko już kreskę delikatna, bo delikatna, ale jest! Moje gratulacje! :*
Na wszelki wypadek nie dziękuję bo to wynik grubo powyżej 10 minut
Ale ostatnim razem też tak było tylko, że w 12dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 18:07
-
https://naforum.zapodaj.net/b8b03465b594.jpg.html
Dziewczyny podsyłam jeszcze jedno zdjęcie, te testy są właśnie kiepskie bo te kreski są jakieś rozmyte... mam nadzieje, ze chociaż troszke lepiej widać na tym zdjęciu. Następny test w niedziele rano, zobaczymy.
Paula90 bądźmy obie dobrej myśli!Paula 90 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyJak dodajecie zdjecie na forum ze strony (https://naforum.zapodaj.net) kopiujcie link z url tzw BBCODE . rozmiar 200na200 albo 500 na 500 to od razu sie zdjecie pokaze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 18:24
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Pierwsze starania, jest to nasz 4 cykl starań. Cykle mam 30-32 po odstawieniu tabletek. Dzisiaj to mój 30 dzień i okresu spodziewam się jutro lub niedziele. Ale brzuch mnie już boli od kilku dni. Wczoraj rano miałam śluz taki z nitkami krwi, a dzisiaj już taki lekko różowy, więc czuję że okres nadejdzie niestety.starania od 01.2018