Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny wow jak mi miło, że ktoś się odzywa no to tak : 31 lat stuknęło mi w lutym ... Nick - ktoś tak kiedyś na mnie mówił i się przyjęło na jakiś czas jestem z okolic Warszawy - ale nie jestem miastowa ;p @ przewiduję na niedzielę maks poniedziałek i mam mocne postanowienie mierzenie temp.Staramy się o dzidziusia
-
Paulka89 wrote:Ciekawe jak to z nami będzie ja tak czuje ze wy wszystkie zaciazycie a ja zostanę :p
hahahah dziewczyny jakie to prawdziwe... i o mnie ;p
ja Wam jeszcze powiem że przytłaczające jest jak wkoło się słyszy i widzi ta zaszła w ciąże, ta rodzi w lipcu, itd...Staramy się o dzidziusia -
Skarpeta tutaj wszystkie mamy nadzieje....
oby marzec sprzyjał
Ja nie mierze Np temperatury bo jestem nie dokładna, zapominałam to dzien to dwa, wstaje o różnych porach dnia wiec u mnie by to nie było wiarygodne trzymam kciuki i mam nadzieje, ze Ci sie uda to co postanowiłaś
Mazia pisałaś wcześniej, ze Ci sie zdarzyl cykl bez bóli ja tez taki miałam jeden w zeszłym roku pamietam ale wtedy nawet sie nie staraliśmy a tak to zawsze ból podbrzusza i piersi masakryczny dostałam tabletki nawet od gin na to z agnus castus ale jakoś średnio pomagająWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 12:22
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnySkarpeta wrote:zastanawiam się ten olej z nasion wiesiołka Wam pomaga?
Katharina piszecie z Mazia o cyklach bez boli ja mam takie dwa cykle zawsze bardzo bolały mnie piersi i były wielkie a teraz nic nie boli i sa normalne i tez zastanawiałam sie czemu sie tak stało ?
A i ja sama z siebie kupiłam te tabletki castagnus brałam je ale po nich okres miałam meeega długi bo 7.8 dni i do tego miałam taki ból jajnika trwający dwa dni ze myślałam ze poplacze sie I wystatszylam sie i przestałam to braćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 13:06
-
Skarpeta ja biorę ten olej z wiesiolka i jestem bardzo zadowolona, efekt zobaczyłam dopiero fakt po 3mc ale sluzu u mnie przybyło o 80% jak miałam susze tak teraz zalało dosłownie haha
Paulka mi sie wydaje, ze ja nie miałam tych boli jak miałam cykl bez owu ponieważ mnie piersi i podbrzusze boli zawsze od owu do @, zdarzyło mi sie to tylko raz a wiadomo może sie zdarzyć cykl bez owu tzn co któryś taki jest tak gdzieś czytałam, ale reki sobie obciąć nie dam, fakt tamten cykl był fajny bo zero dosłownie zero bólu ale one u mnie sa wyznacznikiem owu bo jak zaczynaja bolec to wiem, ze mam owulacje bądź dzien dwa temu była
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:To moze sie u mnie coś podzialo jak tak jest dowiem się jak bede u tego lekarza bo nawet nie chce mi się juz szukać na necie czytać i gdybac
Dziewczyny to ja też olej sobie kupię kurde czytam i jestem pełna podziwu, jak potraficie odczytywać sygnały swojego ciała... kurde ja Wam powiem, że ja powinnam dostać za dwa dni @ , ale jak chyba każda z nas mam cichą nadzieję, że się nie pojawi... nie umiem tak jak Wy zaobserwować zmian, bo chyba za krótko siebie obserwuje... mimo niskiego progesteronu mam jednak nadzieję że to wszystko się poprzesuwało... i może jednak coś z tego będzie... bo jak w żadnym miesiącu się staraliśmy aby korzystać z tych przyjemności gdy się tylko dało jedyne co wydaje mi się inne to ogromy ból piersi już na dwa tyg przed okresem... a wczoraj... jak tykające bomby - no tak jeszcze nie miałam... no ale jest też szansa, że zwyczajnie za bardzo chce... i z tym się też liczę. Oczywiście naczytałam się artykułów, komentarzy na różnych forach... i zdaje sobie z tego sprawę, a jednak. Bardzo też przydatne jest to co piszecie ... Dobrze się tu z Wami czujęStaramy się o dzidziusia
-
Skarpeta niestety często objawy pojawiają sie jak bardzo tego chcemy i juz je sobie czasami można nawet wymyślić, takie same objawy jak na okres miga byc rownież na ciaze, ja teraz na pewno nie mam zamiast testować juz wcześniej niż 35dc, postaram sie spokojnie poczekać i nie szukać na internecie każdego objawu bo to przygnębia tylko gdy pojawia sie minus
nick nieaktualny
-
U mnie ból piersi zawsze był zwiastunem @ A w ostatnim cyklu mnie nie bolały wcale i to mnie zmylilo ale owulacja była napewno bo potwierdził ja lekarz ...olej z wiesiolka biorę dopiero pierwszy cykl i jak narazie żadnej poprawy nie widzę...
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne