Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć minsdusia
Mazia zaloz sobie tutaj na ovufriend wykres tam bedziesz sobie wpisywać wszystkie temperatury, on wykryje ci domniemana owulke albo ja mam apke FLO ,a Agi musisz zapytać o temperatury bo obeznana jest:pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 16:48
-
Mazia89 wrote:Ja na 18 idę do gina...denerwuje się...mam przeczucie że coś będzie nie tak ...5cs.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mazia ale z Ciebie czarnowidz...;p daj znać Wszystkie jak widzisz czekamy z niecierpliwością ja właśnie wróciłam z biegania... ale jest mega zimnooooo:)
cześć MIndusia jesteśmy z jednego rocznika długo się staracie o drugą gwiazdę?Staramy się o dzidziusia -
Kotwica to dobrze że masz wysokie temperatury. Podobno to dobry sygnał, chociaż przeglądając wykresy na ovufriend to z różnymi temperaturami zachodziły staraczki w ciążę. Na to nie ma reguły. Jeden wykres był z strasznie niskimi temperaturami zakończony ciążą a inny gdzie były b. wysokie temp a potem przyszła @.
Skarpeta zaczeliśmy się starać dokladnie od grudnia tamtego roku więc teraz jest 3 miesiąc -
mindusia87 my troszkę wcześniej, ale czuję jakby nasze starania były coraz ... nie wiem jak to nazwać bardziej się staramy zaczynam po woli ogarniać rozumiesz... wcześniej było to chyba niedbałe tak to teraz odczuwam z biegiem czasu, jesteśmy po ślubie już 7 miesięcy ale jakoś na początku to... nie wiem co myśleliśmy heheh... ale widzę że pewnie z racji tego że to już drugie większe doświadczenie zamierzam od tego okresu też mierzyć temperature... i zobaczymy mi się zbliża @ za jakieś dwa dni... i tak sobie czekam ale w głębi duszy liczę że się nie pojawi ;p
fajnie, że z nami jesteś ja do dziewczyn dołączyłam dzisiaj... chyba każda ma taką potrzebę wygadania sięStaramy się o dzidziusia -
Dziewczyny ja już po wizycie więc tak : pęcherzyk dominujący ma 18 mm ( dokładnie tak jak wyliczalam sobie sama ) A endometrium 7mm , lekarz powiedział że jest w normie. Owulacje wyliczył na poniedziałek więc kazał się starać w niedzielę i w poniedziałek napewno. Od czwartku dwa razy dziennie mam stosować luteine dopochwowo przez 12 dni. Pytałam go jak to jest z tym śluzem I powiedział mi że często jest tak że śluz pojawia się dopiero po owulacji na chwilę...A testy mówi że jak chce robić to najprawdopodobniej pozytywne wyjdą dopiero niedziela poniedziałek wtorek. Ufff jest jakaś nadzieja
Skarpeta lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Mazia89 wrote:Dziewczyny ja już po wizycie więc tak : pęcherzyk dominujący ma 18 mm ( dokładnie tak jak wyliczalam sobie sama ) A endometrium 7mm , lekarz powiedział że jest w normie. Owulacje wyliczył na poniedziałek więc kazał się starać w niedzielę i w poniedziałek napewno. Od czwartku dwa razy dziennie mam stosować luteine dopochwowo przez 12 dni. Pytałam go jak to jest z tym śluzem I powiedział mi że często jest tak że śluz pojawia się dopiero po owulacji na chwilę...A testy mówi że jak chce robić to najprawdopodobniej pozytywne wyjdą dopiero niedziela poniedziałek wtorek. Ufff jest jakaś nadzieja5cs.
-
Agus w sobotę miałam 9 mm więc wychodzi na to że rośnie 1.5 mm na dobę u mnie. Musi mieć około 22 mm żeby pęknąć..mi powiedział że poniedziałek najpóźniej wtorek będzie owulacja i żeby zacząć od niedzieli A poniedziałek to już obowiązkowo bo lepiej mówi żeby plemniki poczekaly na jajeczko
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne -
agus267 wrote:A ta luteinie to po co?
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne