Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja sobie w tym cyklu tez zrobię monitoring owu bo ten ostatni cykl taki pomieszany był wiec wole sie upewnić w tym, tylko kiedy iść przy takich cyklach hmmm kiedy dziewczyny byście poszły jak ostatnie cykle były 32 i 36? Myślicie żeby cos Ok 15? Ze bedzie dobrze, w poniedziałek zrobię sobie termin
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:Ja sobie w tym cyklu tez zrobię monitoring owu bo ten ostatni cykl taki pomieszany był wiec wole sie upewnić w tym, tylko kiedy iść przy takich cyklach hmmm kiedy dziewczyny byście poszły jak ostatnie cykle były 32 i 36? Myślicie żeby cos Ok 15? Ze bedzie dobrze, w poniedziałek zrobię sobie termin
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia to super ze wszystko w porządku jest;) katharina mi tez się wydaje ze monitoring to dobra sprawa wiesz wszystko konkretnie co i jak tak ze jak masz mozliwosc umawiaj się ja tez myślę zapytać się lekarza bo szczerze to niewiem czy tu robią "takie coś" czy czekaja az samemu się uda ;p
-
nick nieaktualnyDokladnie wiesz czy jest owulacja czy nie Co i jak bo po tych testach to roznie bywa czytałam ze dziewczyny miały pozytywy a wcale owulacji nie było albo na odwrót więc najlepsza opcja to ten monitoring
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:52
-
nick nieaktualny
-
agus267 wrote:Ja biorę Ovarin od kilku tygodni. Podobno reguluje hormony. Oprócz tego magneb6, wita. B6 i B12, omega3 i olej z wiesiolka do owulacji. Czasem jeszcze acard.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny