Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Tez te Plus prolaktyna i Progesteron5cs.
-
nick nieaktualnyagus267 wrote:Prolaktyna i progesteron ok ale to fsh i LH robi się w 1 fazie cyklu. Ja o tym nie wiedziałam i też zrobiłam 19dc. Wynik wyszedł super. Stosunek 1:1 Ale jak zrobiłam 2 dc to już była różnica 0,37. Więc nie wiem czy jest sens.
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Moze nie przyjdzie kiedy testujesz nie kusi Cię ?
Paulka89 mam taką cichą nadzieję, ale zazwyczaj cholenica robi mi tak... w dniu spodziewanej nie przychodzi... robie test... i ona jak na zawołanie - JEST !!! kusi mnie jak cholera... ale wstrzymuje sie do poniedziałku ... maks wtorku przez te dwa dni jeszcze wiele sie moze wydarzyćStaramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
Skarpeta ja też czekam. Ovu niby wyliczył mi ze @ powinnam dostać jutro. Mam jeszcze u siebie w tel inną aplikacje i ona z kolei wyznaczyła mi termin @ na 5 lutego.
Więc teoretycznie powinnam miedzy 4-6 dostać @.
Kto wie może jeszcze się tak zdarzy,że bedziemy testować razem
ja też czekam na dalszy rozwój wydarzeńSkarpeta lubi tę wiadomość
-
mindusia87 wrote:Skarpeta ja też czekam. Ovu niby wyliczył mi ze @ powinnam dostać jutro. Mam jeszcze u siebie w tel inną aplikacje i ona z kolei wyznaczyła mi termin @ na 5 lutego.
Więc teoretycznie powinnam miedzy 4-6 dostać @.
Kto wie może jeszcze się tak zdarzy,że bedziemy testować razem
ja też czekam na dalszy rozwój wydarzeń
mindusia u mnie tak samo dokładnie ... to czekamy a długie masz cykle?Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
Mindusia chyba na marca bo jak w lutym to juz dawno po
Skarpeta tez miałam mega bolące w tym cyklu piersi, ze musiałam je podtrzymywać i niestety @ przyszła ale trzymam kciuki aby u Ciebie było inaczej !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 21:08
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
I dziewczyny nowe wpisujcie sie w tabele :
Paulka89...28 lat..@13/14.03.. 5 cykl starań
agus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
[email protected].. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 11.03.... 11 cykl starań
[email protected].. 6 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starań
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katharina92 wrote:Mindusia chyba na marca bo jak w lutym to juz dawno po
Skarpeta tez miałam mega bolące w tym cyklu piersi, ze musiałam je podtrzymywać i niestety @ przyszła ale trzymam kciuki aby u Ciebie było inaczej !
zobaczymy, na razie się nie nakręcam, ale dobrze się czuję jak moge się Wam wygadać, nawet jesli to sa tylko moje jakieś złudne nadziej...
fajnie że na Was trafiłam :*Staramy się o dzidziusia -
Skarpeta no 26-28 dniowe pisze tak bo z tymi cyklami to tez u mnie roznie bywa. Ale jeszcze sie nie zdarzylo aby cykl u mnie przekroczyl 28 dni. Przynajmniej sobie nie przypominam.
Paulka89 sama nie wiem. Boje sie troche ze jak zatestuje to przyjdzie @ nie wiem:p czasami mam takie głupie myślenie. Jeśli @ do wt nie przyjdzie to może koło środy. Chyba że do wt sie pojawi. Wtedy bedzie wszystko jasne
Katharina92 masz racje. Mój błąd. Chodziło oczywiście o 5 marca -
Paulka89 wrote:Kobitki ciekawe kiedy sie nam w końcu uda :p
Mam przeczucie, ze Wy w najbliższym czasie jedna po drugiej zacznie pisać, ze pozytywny a ja tak sobie będę czekać....
08.2017 rozpoczęcie starań