Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Czesc wam ? Jak tam ?
No to Mazia u Ciebie tuz tuz owulka mnie sie wydaje ze uda ci sie teraz jak mialas tak wszystko sprawdzone na 100% praktycznie że zaskoczysz hehe aga a Ty jak tam ? Jak u reszty ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotwica2018 wrote:Skarpeta, ja też mam termin miesiączki podobny do Twojego. U mnie prawdopodobnie wtorek.
To mocno trzymam za nas kciuki ja powinnam dziś albo jutro, dziś nie przyszła @ więc zobaczymy co będzie jutro... I w razie co wtorek albo środa testuje
Kotwica a Ty jak się czujesz? Jakieś objawy?Staramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
Hej Wam. Wiecie co ja mam dosyć...testy dalej negatywne ja już nic nie rozumiem z tego wszystkiego...wydaje mi się że wcale owulacji nie będzie tylko zrobi mi się znowu torbiel jestem załamana...
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Wam. Wiecie co ja mam dosyć...testy dalej negatywne ja już nic nie rozumiem z tego wszystkiego...wydaje mi się że wcale owulacji nie będzie tylko zrobi mi się znowu torbiel jestem załamana...
-
nick nieaktualnyTo wiesz co ja mysle ze cos nie tak z tymi testami pamietasz jak u mnie było wyczytałam na necie ze byla dziewczyna gdzie miała monitoring pecherzyk we wtorek 24mm zrobila test negatyw w srode negatyw a we czwartek byla u gin i juz po owulce było a testy nie pokazały tego.
-
Skarpeta co tam u ciebie? @ przyszła czy dalej czekasz? Bo ja wciąż czekam.
Dzisiejsza noc od godz 4 nieprzespana. Plecy mnie bolą, piersi, i głowa non stop boli. Tak jak mnie nigdy wcześniej głowa tak nie bolała. Tylko sporadycznie raz na miesiąc , tak teraz od 4 dni boli mnie regularnie. Do tego jestem taka osowiała. Głowa taka ciężka. Przespałabym najchętniej cały dzień. A dzisiaj rano zauważyłam u siebie żółty ciągnący śluz. Ale czekam dalej. ja jestem cierpliwa w testowaniu. Poczekam jeszcze. -
mindusia... no ja na razie też czekam... oj bym napisała na pewno jak coś... czy to @ czy krechy czyli Kochana u Ciebie objawy jakieś są, jeśli dobrze rozumiem nawet bardzo wyraźne... super... ja miałam lekkie bóle brzucha, ale sama już nie wiem co to za bóle...więc nie napalam się... ale ja za to nie mogę spac, w weekend nie za dużo spałam - wstawałam razem z mężem o 5-6 rano, a dziś w nocy zawyłą syrena (jestem strażakiem ochotnikiem) i od 2:50 na nogach... jak dziś @ nie przyjdzie to nie wiem czy testu jutro nei zrobię... ja niestety nie jestem cierpliwa - ale zazdroszczę Ci tego czekamy na razie razemStaramy się o dzidziusia
-
Skarpeta.tak naprawde to targają mna same sprzeczne uczucia. Z jednej strony kusi mnie bo to nie jest tak,że wcale mnie nie kusi aby zrobic test. Mieć to już za sobą. Wiedzieć na czym stoje. I te objawy. Ale z drugiej rozsądek podpowiada poczekaj jeszcze z tym testem.
Boje się, że zobacze jedna kreskę, i obawiam się strasznie tego że ta ciążą może zakończyć się tak samo jak wcześniejsza. 2017 rok. Test pozytywny, beta rosła ale za wolno. 6tc usg robione a tam pusty pęcherzyk. Ehh cieżkie to wszystko. No ale nikt nie powedział, ze ta ciąża też taka musi być.Ta moze być całkowitym przeciwieństwem poprzedniej. Jakby nie patrzeć uraz do robienia testów pozostał. Ale jak tak sięgam pamięcią to wtedy nie miałam takich objawów co teraz. Poczekam. Jak dzisiaj i jutro @ nie przyjdzie to w śr rano testuje -
nick nieaktualny
-
mindusia87 wrote:Skarpeta.tak naprawde to targają mna same sprzeczne uczucia. Z jednej strony kusi mnie bo to nie jest tak,że wcale mnie nie kusi aby zrobic test. Mieć to już za sobą. Wiedzieć na czym stoje. I te objawy. Ale z drugiej rozsądek podpowiada poczekaj jeszcze z tym testem.
Boje się, że zobacze jedna kreskę, i obawiam się strasznie tego że ta ciążą może zakończyć się tak samo jak wcześniejsza. 2017 rok. Test pozytywny, beta rosła ale za wolno. 6tc usg robione a tam pusty pęcherzyk. Ehh cieżkie to wszystko. No ale nikt nie powedział, ze ta ciąża też taka musi być.Ta moze być całkowitym przeciwieństwem poprzedniej. Jakby nie patrzeć uraz do robienia testów pozostał. Ale jak tak sięgam pamięcią to wtedy nie miałam takich objawów co teraz. Poczekam. Jak dzisiaj i jutro @ nie przyjdzie to w śr rano testuje
a środa już coraz bliżej trzymam mocno kciuki kochana znam skądś te mieszane odczucie.. heheh no ale co zrobić? heheh ja jestem niecierpliwa, ale też się obawiam, ale z drugiej strony wtedy jest jasna sytuacja... sa dwie krechy ... jest radość, jest jedna krecha... czeka się na @ - w moim przypadku może test przyspieszyć jej przybycie ... i wtedy nowy cykl nowe starania i nowe nadzieje NA PEWNO BĘDZIE DOBRZE MUSI BYĆStaramy się o dzidziusia -
Paulka89 wrote:To wiesz co ja mysle ze cos nie tak z tymi testami pamietasz jak u mnie było wyczytałam na necie ze byla dziewczyna gdzie miała monitoring pecherzyk we wtorek 24mm zrobila test negatyw w srode negatyw a we czwartek byla u gin i juz po owulce było a testy nie pokazały tego.
Starania od 01.2018
Mazia89 jak na moje oko - owulację miałaś 15dc. Jak dodasz jeszcze jakieś rzeczy wskazujące na owulację (testy, śluz, podwyższoną tempke przez kolejne pare dni) to Ovufriend na pewno wyznaczy Ci dzień owulacji. Mam nadzieję, że staranka były?
U mnie chyba nici w tym miesiącu z racji, że w 16dc lekarz nie widział nic, ani jajeczka ani pozostałości po nim. W niedziele 11.03 ma być @ i raczej będzie.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero