X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Katharina ale te elektroniczne niby powinno robić się rano
    A spróbuj może wieczorem jeden tak dla sprawdzenia

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chyba zrobię. Najpierw ten zwykły i jak wyjdzie taki mocny to zrobię elektroniczny

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Tak chyba zrobię. Najpierw ten zwykły i jak wyjdzie taki mocny to zrobię elektroniczny
    Tak zrób tylko nie pij nic a nic tak z 2 godziny ;) albo jak dasz rade dłużej

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka ja ogólnie mało pije A jak robie testy to właśnie minimum dwie godziny wogole nic nie pije. Zobaczymy wieczorem co wyjdzie

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki daj znać jak zrobisz , ale mazia nie patrz na te testy ważne co Ci ginka powiedziała ;) a masz jeszcze wizytę żeby mogla potwoerdzic ze juz po ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie jakos wypryszczylo wyszedł taki wulkan pryszcz nad górną warga ust do tego jęczmień na oku plus trzy na szyi :o :o

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Oki daj znać jak zrobisz , ale mazia nie patrz na te testy ważne co Ci ginka powiedziała ;) a masz jeszcze wizytę żeby mogla potwoerdzic ze juz po ?
    W sobotę idę na potwierdzenie czy owulacja była więc wszystko będzie jasne

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki:-) u mnie jakoś gorsze dni, noc mi się nie chce:-\ a na poprawę humoru nasmażyłam sobie dzisiaj faworków do kawki;-)
    A w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne? Mi zostały dwa i zastanawiam się czy już zrobić czy poczekać do środy, dzisiaj mam 12 dc.

eikte6hhtpigifg0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Hej dziewczynki:-) u mnie jakoś gorsze dni, noc mi się nie chce:-\ a na poprawę humoru nasmażyłam sobie dzisiaj faworków do kawki;-)
    A w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne? Mi zostały dwa i zastanawiam się czy już zrobić czy poczekać do środy, dzisiaj mam 12 dc.
    Rybkaaga mi tez sie nic nie chce ;)
    Wiesz co zależy ilu dniowe masz cykle ?musialabys zerknąć na stronie od kiedy zacząć robic testy owulacyjne ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie ze na kafeterii kiedys znalazłam jeszcze jeden wątek staraczek tam mało sie działo otworzyłam nasz i wiecie że weszłam tam dzisiaj z ciekawości i ich tez zaczyna trollowac jakis debil :/skad sie tacy biora jak sie pytam :/

• Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka ja nie rozumiem takich ludzi, jak ich temat nie interesuje to po co się odzywają, chcą chyba tylko ludzi wkurzyć.

eikte6hhtpigifg0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak chyba sprawia im przyjemnosc jak kogoś zdenerwuja :/ dobrze ze my tu mamy spokój od takich baranów !

• Kotwica2018 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2018, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj pojawiła się miesiączka. Także zaczynam trzeci cykl starań. Jeżeli wczoraj wieczorem rozkrecil mi się okres to już zaliczyć jako pierwszy dzień nowego cyklu?

Kotwica2018
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotwica mocno tulę,ja dziś rano wykonałam test i niestety jedna krecha więc również jak pojawi się @ zaczynam kolejny cykl starań :) ja wczorajszy dzień bym już zaliczyła jako 1 dc

Staramy się o dzidziusia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki ;)
    Kotwica tak jak rozkrecila się wczoraj @to można juz zaliczyć jako 1dc. Skarpeta póki nie ma @ jest nadzieja :p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) u mnie dzisiaj temperatura najwyższa z wszystkich odnotowanych do tej pory..nic z tego nie rozumiem ...test wczoraj wieczorem słabszy niż ten po południu...nic z tego, takie mam przeczucie...:(

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    Kotwica mocno tulę,ja dziś rano wykonałam test i niestety jedna krecha więc również jak pojawi się @ zaczynam kolejny cykl starań :) ja wczorajszy dzień bym już zaliczyła jako 1 dc
    Skarpeta A który dzisiaj masz dc ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Kotwica2018 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę idę do ginekologa. Przed staraniami nie robiłam żadnych badań. Wystarczy ze powiem lekarzowi ze staramy się o dziecko? Mialyscie usg dopochwowe przed zacięciem starań?

Kotwica2018
  • mindusia87 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak się odważyłam i zrobiłam test ciążowy dzisiaj z samego rana i niestety jedną kreska. No to ten cykl mogę już spisać na straty. Teraz czekać tylko na @

f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotwica2018 wrote:
    W środę idę do ginekologa. Przed staraniami nie robiłam żadnych badań. Wystarczy ze powiem lekarzowi ze staramy się o dziecko? Mialyscie usg dopochwowe przed zacięciem starań?
    Usg dopochwowe to podstawa żeby sprawdzić czy wszystko ok.. na każdej wizycie mam robione.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
‹‹ 31 32 33 34 35 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ