Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Oki daj znać jak zrobisz , ale mazia nie patrz na te testy ważne co Ci ginka powiedziała a masz jeszcze wizytę żeby mogla potwoerdzic ze juz po ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Hej dziewczynki:-) u mnie jakoś gorsze dni, noc mi się nie chce:-\ a na poprawę humoru nasmażyłam sobie dzisiaj faworków do kawki;-)
A w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne? Mi zostały dwa i zastanawiam się czy już zrobić czy poczekać do środy, dzisiaj mam 12 dc. -
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Hej dziewczynki:-) u mnie jakoś gorsze dni, noc mi się nie chce:-\ a na poprawę humoru nasmażyłam sobie dzisiaj faworków do kawki;-)
A w którym dniu zaczynacie robić testy owulacyjne? Mi zostały dwa i zastanawiam się czy już zrobić czy poczekać do środy, dzisiaj mam 12 dc.
Wiesz co zależy ilu dniowe masz cykle ?musialabys zerknąć na stronie od kiedy zacząć robic testy owulacyjne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Wam u mnie dzisiaj temperatura najwyższa z wszystkich odnotowanych do tej pory..nic z tego nie rozumiem ...test wczoraj wieczorem słabszy niż ten po południu...nic z tego, takie mam przeczucie...
Starania od 01.2018
Skarpeta wrote:Kotwica mocno tulę,ja dziś rano wykonałam test i niestety jedna krecha więc również jak pojawi się @ zaczynam kolejny cykl starań ja wczorajszy dzień bym już zaliczyła jako 1 dc
Starania od 01.2018
Kotwica2018 wrote:W środę idę do ginekologa. Przed staraniami nie robiłam żadnych badań. Wystarczy ze powiem lekarzowi ze staramy się o dziecko? Mialyscie usg dopochwowe przed zacięciem starań?
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne