Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggie1 wrote:Mazia89 jak na moje oko - owulację miałaś 15dc. Jak dodasz jeszcze jakieś rzeczy wskazujące na owulację (testy, śluz, podwyższoną tempke przez kolejne pare dni) to Ovufriend na pewno wyznaczy Ci dzień owulacji. Mam nadzieję, że staranka były?
U mnie chyba nici w tym miesiącu z racji, że w 16dc lekarz nie widział nic, ani jajeczka ani pozostałości po nim. W niedziele 11.03 ma być @ i raczej będzie.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Hmm... ja miałam psikusa, że temperatura sie zwiekszyła, test pozytywny, ale co z tego jak lekarz w ogóle nie widział nic i stwierdził, że to cykl bezowulacyjny...
Powiem tak... tak czy siak polecam się starać na maxa! Najlepiej jeszcze dziś i jutro.
Ja czekam do 16 kwietnia na badanie HSG i mam nadzieję, że dołączę do szczęśliwców, w którym się od razu po tym udaje.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Hmm... ja miałam psikusa, że temperatura sie zwiekszyła, test pozytywny, ale co z tego jak lekarz w ogóle nie widział nic i stwierdził, że to cykl bezowulacyjny...
Powiem tak... tak czy siak polecam się starać na maxa! Najlepiej jeszcze dziś i jutro.
Ja czekam do 16 kwietnia na badanie HSG i mam nadzieję, że dołączę do szczęśliwców, w którym się od razu po tym udaje.
Starania od 01.2018
A jak długo już się starasz? Mówię Ci "pociśnijcie" teraz na maxa, żebys miala czyste sumienie, że zrobilas wszystko co w Twojej mocy. Jeśli nie wyjdzie, to rzeczywiście warto wrzucić na luz i nie marnować sobie nerwów tymi obserwacjami, doszukiwaniami się, bo to idzie na głowę dostać.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:A jak długo już się starasz? Mówię Ci "pociśnijcie" teraz na maxa, żebys miala czyste sumienie, że zrobilas wszystko co w Twojej mocy. Jeśli nie wyjdzie, to rzeczywiście warto wrzucić na luz i nie marnować sobie nerwów tymi obserwacjami, doszukiwaniami się, bo to idzie na głowę dostać.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Dobrze Meggie mowi dzialajcie ❤❤❤ , nie patrz na nic na testy temperaturę i te inne rzeczy tylko działaj;)
ja zaraz spadam na badania :p
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
<a href=https://zapodaj.net/0abf59f98fa8e.jpg.html>20180305_132831.jpg</a>
Paulka to są testy z wczoraj (23:30 ) ten po lewej A ten po prawej z przed godziny...elektroniczny rano był blady tak jak zawsze
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Hej hej ja Was śledzę na bieżąco dziewczynyvi czekam na ten pozytyw w końcu u którejś, ja dzisiaj 4dc wiec nie mam co pisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 14:28
-
Paulka89 wrote:Na tych zwykłych paskowych to na tym jednym bym powiedziala ze pozytyw jest
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Mazia89 wrote:Nie wiem Paulka właśnie czemu nie pokazały...przecież robię z porannego moczu więc stężenie powinno być największe...
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań