Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMazia nie patrz na te testy tylko słuchaj co Ci gin mówiła
Agus daj znać jak po monitoringu będzie?
Kotwica który to cykl starań u Ciebie ? Masz rację przebadaj sie będziesz wiedzieć co i jak
Mindusia póki nie ma @ jest szansa ;p a moze na test jeszcze za wczesnie moze nie ma takiego stezenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Na was to zawsze można liczyć.
Skartpeta jutro nie bede jeszcze testować. Zamówiłam dopiero dzisiaj przez internet super czułe testy ciążowe 10mlU/ml i w czw najpóźniej powinni mi przysłać.
Jeśli jakimś cudem do czw-pt @ nie przyjdzie to w pt rano ponownie testuje.
W ciąży z synkiem było inaczej bo tam okresu nie miałam przez 2 tyg.
Zrobiła test normalny 25mlU i wyszły piękne dwie krechy. Ehh no nic czekamy.
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Kotwica - zrobisz jak zechcesz, ja mam cykle jak w zegarku 28 dni, owulacje zawsze w 14dc a mimo to robiłam wszystkie badania. Nie wiem na jakim poziomie jest Twoja wiedza odnośnie hormonów i ciąży, ale wiedz, że wszystko możesz mieć jak w zegarku, miesiączkę, owulację a mimo to jak jest za niski progesteron to jajeczko nie może się zagniezdzic. No ale tak jak mówię, rób jak chcesz, bylebyś nie zwlekała z badaniami za długo, bo przez ten czas moglabys juz ewentualnie coś leczyć, jeśli wyszłoby źle. Ja gdybym miała taką wiedze jak teraz po prawie roku starań na pewno porobiłabym te wszystkie badania już dawno.
Mazia89 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Meggie1 wrote:Kotwica - zrobisz jak zechcesz, ja mam cykle jak w zegarku 28 dni, owulacje zawsze w 14dc a mimo to robiłam wszystkie badania. Nie wiem na jakim poziomie jest Twoja wiedza odnośnie hormonów i ciąży, ale wiedz, że wszystko możesz mieć jak w zegarku, miesiączkę, owulację a mimo to jak jest za niski progesteron to jajeczko nie może się zagniezdzic. No ale tak jak mówię, rób jak chcesz, bylebyś nie zwlekała z badaniami za długo, bo przez ten czas moglabys juz ewentualnie coś leczyć, jeśli wyszłoby źle. Ja gdybym miała taką wiedze jak teraz po prawie roku starań na pewno porobiłabym te wszystkie badania już dawno.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
mindusia87 wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie. Na was to zawsze można liczyć.
Skartpeta jutro nie bede jeszcze testować. Zamówiłam dopiero dzisiaj przez internet super czułe testy ciążowe 10mlU/ml i w czw najpóźniej powinni mi przysłać.
Jeśli jakimś cudem do czw-pt @ nie przyjdzie to w pt rano ponownie testuje.
W ciąży z synkiem było inaczej bo tam okresu nie miałam przez 2 tyg.
Zrobiła test normalny 25mlU i wyszły piękne dwie krechy. Ehh no nic czekamy.
Mindusia dasz mi namiar na te super czułe testy? plis
może też zamówię na jakąś przyszłość ;p
3mam kciuki a co... może już do nas @ nie przyjdąStaramy się o dzidziusia -
Ok Meggie ale większość kobiet tych badań nie robi. Ja napisałam ze dobry lekarz może być wstanie określić czy trzeba takie badania robić czy nie na podstawie np wywiadu i badania ginekologicznego albo na podstawie samoobserwacji. I nie chodzi tylko o owulacje i regularne miesiączki. Bo jest szereg innych objawów które mogą świadczyć o problemach hormonalnych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 11:12
Kotwica2018 -
Kotwica2018 wrote:Mogła być 15. Widać ze ładnie Ci temp podskoczyla i już weszlasz w fazę lutealna. Być może się udało w tym cyklu. Mierz dalej temp i się nie przejmuj.
Starania od 01.2018
Meggie1 wrote:Mazia jak na moje oko podtrzymuje, ze byla w 15dc.
Kotwica jak uwazasz. Każdy moze miec rozne zdanie. W kazdym razie zycze, zeby było wszystko ok u Ciebie.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Rybkaaga wrote:Hej kobitki:-) podziwiam was za to systematyczne prowadzenie wykresów i obserwacji;-) ja to chyba nie dałabym rady z moją "sklerozą" do codziennego mierzenia temperatury
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne