X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, tak wpadłam sie tylko przywitać, dzisiaj moj 5dc wiec jeszcze sie nie staram :)

Skarpeta lubi tę wiadomość

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina to już za niedługo ;) tobie się zaczną starania mnie się zacznie @ :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus juz po lekarzu ?

• Skarpeta Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Hej dziewczyny, tak wpadłam sie tylko przywitać, dzisiaj moj 5dc wiec jeszcze sie nie staram :)

Hej Katharina :) ja dziś w 39 dc niestety jedna kreska i ból brzucha...taki na @ więc jak się tylko pojawi odliczam od nowa z Tobą :) miłęgo

Staramy się o dzidziusia :)
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Hehe rybkaaga ja mam trzy w szafce i dlatego tak korca ;) jakbym nie miała moze mniej by korcilo :p
    Hehe Paulka ja ostatnio kupiłam chyba z 8 testów tych pepino w Auchan bo były mega tanie

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już chyba wiem czemu nam nie wychodzi. Byłam dzisiaj na usg i pęcherzyk 24mm. Więc albo będzie owulacja albo jest już przerośnięty i nie pęknie :-(. W piątek kolejne usg. Powiem Wam że w życiu być się nie spodziewała bo nigdy się mi torbiele nie robiły z przerosnietych pęcherzyków. Zawsze jak byłam na usg to albo przed owu albo już był płyn w zatoce. Cholera, chyba zacznę pić zioła na poprawę owulacji :-/

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hehe Paulka ja ostatnio kupiłam chyba z 8 testów tych pepino w Auchan bo były mega tanie
    Wlasnie jakbym nie miała nie chciało by mi sie isc i kupić ;) a tak to korcą , nic musze sie wziąść za cos bo tak to bede miec głupie myśli ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję że uda mi się wytrzymać do dnia @ ale napewno będzie ciężko.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a który masz dzię cyklu?

eikte6hhtpigifg0.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Ja już chyba wiem czemu nam nie wychodzi. Byłam dzisiaj na usg i pęcherzyk 24mm. Więc albo będzie owulacja albo jest już przerośnięty i nie pęknie :-(. W piątek kolejne usg. Powiem Wam że w życiu być się nie spodziewała bo nigdy się mi torbiele nie robiły z przerosnietych pęcherzyków. Zawsze jak byłam na usg to albo przed owu albo już był płyn w zatoce. Cholera, chyba zacznę pić zioła na poprawę owulacji :-/
    Agus właśnie boję się że u mnie tak właśnie będzie też

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Aguś a który masz dzię cyklu?
    Dzisiaj mam 13dc. Ale moje cykle zawszywaj są 25 lub 26 dniowa.

5cs.
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Agus właśnie boję się że u mnie tak właśnie będzie też
    Ja to nie wiem czemu się tak stało?! Gadałam LH w 2dc i było ok, Więc o co chodzi???!!!

5cs.
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus nie mam pojęcia:( nie wiem dlaczego tak się dzieje że pęcherzyk nie pęka tylko robi się torbiel. Ja się dowiem dopiero w sobotę czy była owulacja czy nie .

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś może cykl ci się wydłużył i jeszcze pęcherzyk pęknie.

eikte6hhtpigifg0.png
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tak z innej beczki, znacie jakiś fajny film na wieczór:-)? Coś bym sobie obejrzała ale nie wiem co, w tv jak zwykle nic nie ma...

eikte6hhtpigifg0.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Dziewczyny tak z innej beczki, znacie jakiś fajny film na wieczór:-)? Coś bym sobie obejrzała ale nie wiem co, w tv jak zwykle nic nie ma...
    Porady na zdrady, planeta singli , po prostu przyjaźń, sztuka kochania, trzy metry nad niebem, tylko Ciebie chce , wciąż ja kocham , nie wiem co jeszcze :D

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Rybkaaga ja wczoraj oglądałam paranormal activity :o I tak spekałam ze balam sie isc to toalety siku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Kurde kiedys cos mi sie obilo o uszy to ale myślałam ze to jakos sie trafia nielicznym kobietom bardzo rzadko :( nie wglebialam sie w to za bardzo . czyli by wychodzilo, ze dobrze na ten monitoring chodzic

• Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny z tego co napisałyście to znam tylko planetę singli:-) więc coś sobie wybiorę:-) Widzę Paulka, że lubisz się bać ;-) ze mnie na starość to się zrobił trochę tchurz;-)

eikte6hhtpigifg0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga gdzie tam na jaka starosc ;) po prostu nie lubujesz sie w takich filmach :p

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ