Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybkaaga wrote:Dzięki dziewczyny z tego co napisałyście to znam tylko planetę singli:-) więc coś sobie wybiorę Widzę Paulka, że lubisz się bać ze mnie na starość to się zrobił trochę tchurz;-)
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A na cda ale z napisami jest nowy Grey wiec w sam raz na wieczorne przed staraniami oglądanie haha
A dziewczyny o tych nie pękniętych pęcherzykach co piszecie, mi sie raz zdarzyło i miałam torbiel prosta które sie wchłania w następnym cyklu to z tego właśnie powstaje. Tez miałam pod koniec zeszłego roku tak, ze gin była pewna, ze jestem w ciazy bo widac było na usg pęcherzyk i ja tez widziałam i była zdziwiona, ze test wyszedł negatywny który ona mi zrobiła i beta tez i kazała sie zgłosić za tydzień jakby @ nie przyszła ale przyszła był to po prostu pęcherzyk pusty nie wiem skąd to sie wzięło ale miałam to wszystko po razie, jak chodzę na kontrol to zero torbieli itd na szczęście..
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Cześć wam
Katharina to dobrze ze ta torbiel się sama wchlonela bez jakiś operacji czy coś
Mazia masz w końcu upragniony pozytywny test jak weszlam to myślałam że to ciążowy czy coś hehe
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mazia89 alez juz mi cisnienie sie podnioslo jak zobaczylam te zdjecia! Myslalam, ze to ciazowe A ja dzis rano nie wytrzymalam i zrobilam test... niestety jedna kreska i ani cienia cienia takze ten cykl spisuję na straty i czekam serio na to badanie HSG.KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Mazia89 alez juz mi cisnienie sie podnioslo jak zobaczylam te zdjecia! Myslalam, ze to ciazowe A ja dzis rano nie wytrzymalam i zrobilam test... niestety jedna kreska i ani cienia cienia takze ten cykl spisuję na straty i czekam serio na to badanie HSG.
-
Paulka89 wrote:Teraz to nie wiem kiedy Ty masz ta owulacje czy mialas czy jak musisz ❤❤❤do konca tygodnia hehe. Meggie ci wczoraj mówiła ze prawdopodobnie była w 15dc. A dzisiaj masz 17dc ?
Starania od 01.2018
Meggie1 wrote:Mazia89 alez juz mi cisnienie sie podnioslo jak zobaczylam te zdjecia! Myslalam, ze to ciazowe A ja dzis rano nie wytrzymalam i zrobilam test... niestety jedna kreska i ani cienia cienia takze ten cykl spisuję na straty i czekam serio na to badanie HSG.
Starania od 01.2018
27.06 - HSG jajowody drożne