Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Mnie dzisiaj sie śniły takie pierdoły ze zastanawiam sie skad takie sny sie biora hehe ehh, dziewczyny co na obiad kombinujecie ? Ja mam w planach zrobic gołąbki bez zawijania
Paulka89 lubi tę wiadomość
-
NIEeee No to żadna depresja Hehehe po prostu chyba kłótnie z teściowa sie tak na mnie odbijają, tak to jest gdy teściowa chce wejść na glowe a Ty sie nie dajesz a mąż jest miedzy młotem a kowadłem ale cóż to nie pierwszy raz Hehehe
Ja w tym cyklu to chyba o niczym myslec nie będę przez te nerwy wiec to może i tez dobrze
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Rybkaaga wrote:bo już nowych nie kupuje;-) może bez nich nie będe tak myśleć o owulacji czy jest czy jej nie ma;-)
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Hej dziewczyny, u mnie wczoraj usg (11dc) wykazało pęcherzyk 16 mm, więc jest nadzieja że w końcu w tym cyklu będzie owulacja !!! a przy testach owu to miałam tak, że mimo że pokazywały grubą ciemną krechę to i tak tej owulacji nie było...więc chyba nie do końca wierzę tym testom...
-
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:a oszukane gołabki uwielbiam zwłaszcza jak ciotka zrobi:-)
Katharina Tez kiedys miałam niezle jazdy z tesciowa wiem jak jest , ale staraj się nie denerwować olej to i już bo szkoda nerwów , a mieszkacie z nia ? Bo my chwilę mieszkaliśmy i wtedy tak sie działo ale od kad jesteśmy sami to mam spokój święty :p -
nick nieaktualny
-
agus267 wrote:Też pierdziele już te testy. Z apteki za 15 zł pokazują że jest owulacja a te za 7 zł jeszcze nigdy nie pokazały!
Ja dzisiaj na obiad mam naleśniki z racji że mój synek jest chory a on niestety nie je wszystkiego co robię.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Paulka89 wrote:Katharina Tez kiedys miałam niezle jazdy z tesciowa wiem jak jest , ale staraj się nie denerwować olej to i już bo szkoda nerwów , a mieszkacie z nia ? Bo my chwilę mieszkaliśmy i wtedy tak sie działo ale od kad jesteśmy sami to mam spokój święty :p
Hej Joanka może cos powiesz znam o sobie przedstawisz sie bo nie zauważyłam abyś z Nami wcześniej pisała...tak wyskoczyłaś znikąd hehee
Cześć wszystkim kobietkom powoli zaczynamy z Mężem myślec o maluchu - póki co nie nastawiamy sie, ze to musi być juz i teraz jednak jak sie zdarzy - bede szczęśliwa zapraszam do rozmowy i do mojego wykresu - to moj pierwszy i zupełnie nie wiem jak go interpretować - jeśli ktoś ma ochotę pomoc zapraszam do komentowania wykresu
Powodzenia KobietkiSkarpeta lubi tę wiadomość
1 cykl starań = ciąża -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka tez kiedyś mieszkaliśmy i to dwa razy i właśnie o te dwa razy za długo Ale od 3 lat juz sami i to daleko na szczęście, u mnie niestety tez bardzo duzo szwagierka mieszka buntuje nic jest zazdrosna, w sumie to jej nie rozumiem bo ma swoje życie męża tez chcą zaraz sie starać a zajmuje sie Naszym życiem, nie wiem jak można byc o brata zazdrosna ehhh
Hej Joanka może cos powiesz znam o sobie przedstawisz sie bo nie zauważyłam abyś z Nami wcześniej pisała...tak wyskoczyłaś znikąd hehee
U mnie syn tez wybredny z jedzeniem jak był mały wszystko jadł brukselke kalafiora a teraz :o , za to jest jednym z nielicznych dzieci tak mi sie wydaje ktory nie lubi fast foodow :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahaha dokładnie tak jest Paulka
Masz racje trzeba olać tylko wiesz jak mąż jest pomiędzy to cieżko zapomnieć bo przypomina to systematycznie i najlepiej żebym to ja zawsze gryzła sie w język ehhh
nick nieaktualny