X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mnie dzisiaj sie śniły takie pierdoły ze zastanawiam sie skad takie sny sie biora hehe ;) ehh, dziewczyny co na obiad kombinujecie ? Ja mam w planach zrobic gołąbki bez zawijania :)
    Paulka ja dzisiaj u ciotki na obiadku więc dzień wolny od garów

Paulka89 lubi tę wiadomość

eikte6hhtpigifg0.png
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oszukane gołabki uwielbiam zwłaszcza jak ciotka zrobi:-)

eikte6hhtpigifg0.png
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zrobiłam sobie test owulacyjny ale jeszcze negatywny. Został mi już ostatni więc chyba go dzisiaj wykorzystam jak też będzie negatywny to już najwyżej będe działać bez nich

eikte6hhtpigifg0.png
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo już nowych nie kupuje;-) może bez nich nie będe tak myśleć o owulacji czy jest czy jej nie ma;-)

eikte6hhtpigifg0.png
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEeee No to żadna depresja Hehehe po prostu chyba kłótnie z teściowa sie tak na mnie odbijają, tak to jest gdy teściowa chce wejść na glowe a Ty sie nie dajesz a mąż jest miedzy młotem a kowadłem ale cóż to nie pierwszy raz Hehehe
    Ja w tym cyklu to chyba o niczym myslec nie będę przez te nerwy wiec to może i tez dobrze :D

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    bo już nowych nie kupuje;-) może bez nich nie będe tak myśleć o owulacji czy jest czy jej nie ma;-)
    Rybka ja jak teraz się nie uda to też już nie kupuje żadnych testów tylko nerwy przez nie tracę

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • Joanka87 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie wczoraj usg (11dc) wykazało pęcherzyk 16 mm, więc jest nadzieja że w końcu w tym cyklu będzie owulacja !!! a przy testach owu to miałam tak, że mimo że pokazywały grubą ciemną krechę to i tak tej owulacji nie było...więc chyba nie do końca wierzę tym testom...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    a oszukane gołabki uwielbiam zwłaszcza jak ciotka zrobi:-)
    Hehe oszukane ;) pierwsze slysze dobree ;) to dzisiaj rybkaaga leniuchujesz bo nie musisz gotować ale Ci dobrze ;) bo już z tym wymyslaniem co na obiad szału idzie dostać :p
    Katharina Tez kiedys miałam niezle jazdy z tesciowa :/ wiem jak jest , ale staraj się nie denerwować olej to i już ;) bo szkoda nerwów , a mieszkacie z nia ? Bo my chwilę mieszkaliśmy i wtedy tak sie działo ale od kad jesteśmy sami to mam spokój święty :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie bede już kupować tych owulacyjnych tylko zostały mi te elektroniczne z tego cyklu to może użyje bo szkoda żeby sie zmarnowaly :)

• agus267 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też pierdziele już te testy. Z apteki za 15 zł pokazują że jest owulacja a te za 7 zł jeszcze nigdy nie pokazały!
    Ja dzisiaj na obiad mam naleśniki z racji że mój synek jest chory a on niestety nie je wszystkiego co robię.

5cs.
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do teściowej to niestety nie wiem jak to jest bo jej nie mam ani teścia. Oboje już nie żyją. Nawet nie zdążyłam ich poznać :-(. A moi rodzice 300km od nas więc na głowę nam nie wchodzą.

5cs.
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Też pierdziele już te testy. Z apteki za 15 zł pokazują że jest owulacja a te za 7 zł jeszcze nigdy nie pokazały!
    Ja dzisiaj na obiad mam naleśniki z racji że mój synek jest chory a on niestety nie je wszystkiego co robię.
    Agus u mnie też dzisiaj naleśniki na obiad:D to wymyślanie obiadów to jakiś dramat każdy chciałby coś innego

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne

Wysłany: 7 marca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Katharina Tez kiedys miałam niezle jazdy z tesciowa :/ wiem jak jest , ale staraj się nie denerwować olej to i już ;) bo szkoda nerwów , a mieszkacie z nia ? Bo my chwilę mieszkaliśmy i wtedy tak sie działo ale od kad jesteśmy sami to mam spokój święty :p
    Paulka tez kiedyś mieszkaliśmy i to dwa razy i właśnie o te dwa razy za długo Ale od 3 lat juz sami i to daleko na szczęście, u mnie niestety tez bardzo duzo szwagierka mieszka buntuje nic jest zazdrosna, w sumie to jej nie rozumiem bo ma swoje życie męża tez chcą zaraz sie starać a zajmuje sie Naszym życiem, nie wiem jak można byc o brata zazdrosna ehhh
    Hej Joanka może cos powiesz znam o sobie przedstawisz sie bo nie zauważyłam abyś z Nami wcześniej pisała...tak wyskoczyłaś znikąd hehee

Wysłany: 7 marca 2018, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zupe pomidorowa a jutro naleśniki bo mam pod opieka dzieci koleżanki a one to albo pizza albo naleśniki hehehe

• Annahanna89 Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2018, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cześć wszystkim kobietkom :) powoli zaczynamy z Mężem myślec o maluchu - póki co nie nastawiamy sie, ze to musi być juz i teraz jednak jak sie zdarzy - bede szczęśliwa :) zapraszam do rozmowy i do mojego wykresu - to moj pierwszy i zupełnie nie wiem jak go interpretować - jeśli ktoś ma ochotę pomoc zapraszam do komentowania wykresu :)
    Powodzenia Kobietki

Skarpeta lubi tę wiadomość

8p3osek2fbn19b8d.png
    1 cykl starań = ciąża :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Paulka tez kiedyś mieszkaliśmy i to dwa razy i właśnie o te dwa razy za długo Ale od 3 lat juz sami i to daleko na szczęście, u mnie niestety tez bardzo duzo szwagierka mieszka buntuje nic jest zazdrosna, w sumie to jej nie rozumiem bo ma swoje życie męża tez chcą zaraz sie starać a zajmuje sie Naszym życiem, nie wiem jak można byc o brata zazdrosna ehhh
    Hej Joanka może cos powiesz znam o sobie przedstawisz sie bo nie zauważyłam abyś z Nami wcześniej pisała...tak wyskoczyłaś znikąd hehee
    No widzisz ma wlasne zycie ale bardziej ja interesuje wasze :\ ale nie trać na nich nerwow mowie Ci szkoda ( przeciez psychologiem jestem ) i wiem co mowie ha ha ;)
    U mnie syn tez wybredny z jedzeniem jak był mały wszystko jadł brukselke kalafiora a teraz :o , za to jest jednym z nielicznych dzieci tak mi sie wydaje ktory nie lubi fast foodow :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak mnie bolą od kilku dni jajniki i podbrzusze dokladnie tak jakbym miała zaraz dostać @ a piersi tez bolą :/ i takie pelniejsze :p pewnie sie zbliza ta wrednota :/:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 14:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina patrz na co się natknęłam na fejsie hehe akurat pod dzisiejsza rozmowe ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0c599a6cf8a.png

Wysłany: 7 marca 2018, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha dokładnie tak jest Paulka :D
    Masz racje trzeba olać tylko wiesz jak mąż jest pomiędzy to cieżko zapomnieć bo przypomina to systematycznie i najlepiej żebym to ja zawsze gryzła sie w język ehhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem ,ale on tez ma ciężko bo wiesz siostra w końcu i mama :p , a Ty musisz olac i olac i luzzik lajcik ,wiem ze łatwo sie mowi ale nerwy przy staraniu nie są wskazane ;)

Katharina92 lubi tę wiadomość

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ