X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było mnie dwie godziny myślałam ze tu wpisow a wpisow a tu nic :( póki nikt nie testuje to marnie coś. Kto teraz testuje Meggie a potem ja ?

• Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam zamiaru w ogóle testować do 40dc i juz taka będę uparta ;)

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez byłam pewna ,ze nie bede testować a teraz im bliŻej tym bardziej korci :p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 7 marca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Ja tez byłam pewna ,ze nie bede testować a teraz im bliŻej tym bardziej korci :p
    Paulka ja mam zamiar zrobić test dopiero 21.03 ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :D

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Co tu taka cisza? Wszystkiego najlepszego dla każdej z Was na tego 8 Marca....upragnionych II kresek na teście ciążowym :-)

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki jak tam ? Jaki miałam nawiedzony sen śniło mi się ze nasze to forum skasowalo się ,a ja w tym czasie zrobiłam test i wyszły dwie grube krechy i nie miałam jak wam o tym powiedzieć strasznie to przezywalam. Haha ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    Hej dziewczyny. Co tu taka cisza? Wszystkiego najlepszego dla każdej z Was na tego 8 Marca....upragnionych II kresek na teście ciążowym :-)
    Dzięki agus wzajemnie ;) oby się to spełniło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Paulka ja mam zamiar zrobić test dopiero 21.03 ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :D
    Ja jak nie wytrzymam już to w poniedziałek 12 :p chociaż wiem że nic nie będzie z tego ale tak jakoś :p

• agus267 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziewczyny Armagedon! Najpierw syna zmogła choroba a teraz męża. Leży w łóżku ż 39 st.temperatura :-(. Wczoraj próbowaliśmy działać ale nie mógł, więc jak miałam wczoraj owulacje to nici z tego :-(.

5cs.
  • Joanka87 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, znam ten ból. W przeciągu miesiąca byłam 2 razy na zwolnieniu a potem mąż po mnie sie rozchorował. I praktycznie 2 miesiące w plecy... ALe głowa do góry, jeszcze się wszystko ułoży

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus267 wrote:
    U nas dziewczyny Armagedon! Najpierw syna zmogła choroba a teraz męża. Leży w łóżku ż 39 st.temperatura :-(. Wczoraj próbowaliśmy działać ale nie mógł, więc jak miałam wczoraj owulacje to nici z tego :-(.
    O rany agus :/ teraz jest masakra z tymi chorobskami :( Ty sie tam kuruj żeby cie nie wzięło chorobsko :(

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:D wszystkiego najlepszego kobietki :D u mnie dzisiaj jakis gorszy nastrój ale to ostatnio bardzo często ehh

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 8 marca 2018, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się wspomaga czym tylko mogę. Mam nadziej że mnie nie rozłoży. Ale powiem Wam że facet chory to masakra w domu :-).
    Mazia89 jak temperatura? Miarzylas? Bo u mnie dzisiaj lekki zwyż. Ale obstawiam że nie było owulacji, za niska temperatura:-(

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj mam jakas super energie wysprzatalam prawie cały dom i dopiero siadlam i jem sniadanie ;)
    Agus chłop ma 36.7 hehe i juz jest zgon wiec współczuję ;p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus u mnie dzisiaj znowu w dół poszła więc też pewnie nic z tego. Ostatni raz mierzyłam temperaturę tylko mnie to denerwuje teraz..

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie rozumiem tego do cholery kiedy ta owulacja niby ma być skoro temperatura idzie w dół...

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki wam też wszystkiego naj naj naj najlepszego:-D wiecie co jak ja bym chciała aby której z nas się udało w tym miesiącu, jakoś tak optymistyczniej by było ;-)

Aguś ty w tym roku to już chyba limit chorób masz na wyczerpaniu;-)

eikte6hhtpigifg0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia gdzie Ty mierzysz temperature i jakim termometrem ?
    Rybkaaga no fajnie jakby każdej z nas sie udało teraz ;) spokój By był hehe

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga patrz co znalazłam
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7de1127217c9.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 12:12

• Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 8 marca 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie denerwuje pisaniena telefonie jak czegoś nie usune to niechcący wcisnę nie to co trzeba:-\

eikte6hhtpigifg0.png
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ